Da prijavim kako sam s veeeelikim guštom popila jedan hladni radler 🤭🤭 🙃🙃
Mmmmm....mogu misliti kako je pasalo 🫢🫢 neka si s gustom 😉🤩
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kontam nije samo meni valjda pritisak dole ko da ce izletit svaki čas. I menstrualni bolove po par dana nije u intervalima nego ono kontantno boli.
Cure koje ste radale pretpostavljam da to nisu kontrakcije?
Hej, kad ti je kontrola.
Odmor stvarno shvati kao odmor. Ja prvi put nisam, pa sam silom prilika "svezana" za krevet.
Ovo nije da te uplašim, već nadam se dozovem, kad sebe nisam tad :/
A ja sutra idem za Banja Luku, moj ljekar privatno i dr iz doma zdravlja zahtjevaju prijem i misljenje zbog manjka plodove vode.
Blago paničim zbog hospitalizacije, jer imam dvogodišnjaka.
Drugi grad, sve..
Nadam se da će me vratiti kući :/
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Kontam nije samo meni valjda pritisak dole ko da ce izletit svaki čas. I menstrualni bolove po par dana nije u intervalima nego ono kontantno boli.
Cure koje ste radale pretpostavljam da to nisu kontrakcije?
Hej, kad ti je kontrola.
Odmor stvarno shvati kao odmor. Ja prvi put nisam, pa sam silom prilika "svezana" za krevet.
Ovo nije da te uplašim, već nadam se dozovem, kad sebe nisam tad :/
A ja sutra idem za Banja Luku, moj ljekar privatno i dr iz doma zdravlja zahtjevaju prijem i misljenje zbog manjka plodove vode.
Blago paničim zbog hospitalizacije, jer imam dvogodišnjaka.
Drugi grad, sve..
Nadam se da će me vratiti kući :/
Eto sreća taj iscjedak vodenkast sto sam imala ipqk nije plodova voda utvrđeno je sa onim testom a i na uzv mi kažu svi sve uredno vode dovoljno. Ovo točno vise pishicki udara svaki mi klinac fali a kad odem na kontrolu sve okej.
Nadam se da ce i tebi biti a ako i moradnes ići u bolnicu stabi. Spremi se psihički.
Ja sam bila u sobi s jednom koja je povracala non stop a s druge strane žena trudove imala uzdise jadna. Kad nisam frcila jer nisam znala da ću ostat.
Djajip opet je Banja Luka veći grad i sve od mog pa nemoj se brinuti. 😘😘
Djajipopet je Banja Luka veći grad i sve od mog pa nemoj se brinuti. 😘😘
Tačno znam šok koji si prošla.
Mene u prvoj kad su ostavili.
Skoro prsla psihički.
Ma joj, imaju posjete, kažu da su baš organizovani. Dok moj Doboj, ala zatvor kad ležis :/
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Ja sam pila normalno pivu ili radler kad bi isli s drustvom negdje ili kad je bila neka festa u prosloj T. Sad kad su bili svatovi bratic mi donese radler kaze muz nesmijes ti pit, ja reko zasto ne kad se smije i s Lukom sam znala popit. Kaze on meni jesi pa vidis kakav je ispo nije normalan, hiperaktivan, nema sekunde mira,stalno gleda kakvo ce sranje napravit 🤣🤣🤣 Ugl malo smo se zezali na tu temu
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Da nebi bilo zabune rijec je o casi radlera ili pive 🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ne mislim da ima išta loše u čaši alkohola u trudnoći ako to nije učestalo. I sama sam probala 2-3 guta određenih likera koje nisam nikad prije probala samo zato jer me interesirao okus. Ne mislim da je to nešto naštetilo bebi. 😊
Lily, cijene kolica su baš visoke, al kad sam vidjela što sve možeš s kolicima (od preklapanja itd.), onda shvatiš zašto je tolika cijena. Osobno sam uzela polovna jer nisam htjela dat toliko novaca za nova kad su mi i ova polovna u super stanju. Al ako netko neće osjetit to na budžetu, onda zašto ne uzet nova.👍
Djajip, žao mi je stresa koji prolaziš, bolje neka te pregledaju pa da budeš mirnija. Ne mora značiti da ćeš se dugo zadržati u bolnici. Toliko toga nam se može naići na putu do bebe, to je baš koma, ali moramo biti spremne na sve i u svaku takvu situaciju probat uć s pozitivnim stavom...ne ideš da se desi nešto loše, nego da se provjeri i osigura tvoja trudnoća. Al da, ovo što Jelušićka kaže je baš najgore, to što vidiš oko sebe u sobi i u bolnici. Javi nam se s dobrim vijestima 💕
.
Ja sam dobila termin 29.06. za 4D ultrazvuk kod super doktora tako da sam baš uzbuđena. Nisam bila toliko za to, al muž je htio i sad mi je baš nekako drago da smo se ipak odlučili za to. Činjenica je da ću vidjet bebu kolko tolko iz bliza i baš me to veseli...da vidim tko me to tako lupa svaki dan. 💖
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
https://streamable.com/4hlyt4
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ne mislim da ima išta loše u čaši alkohola u trudnoći ako to nije učestalo. I sama sam probala 2-3 guta određenih likera koje nisam nikad prije probala samo zato jer me interesirao okus. Ne mislim da je to nešto naštetilo bebi.😊
Lily, cijene kolica su baš visoke, al kad sam vidjela što sve možeš s kolicima (od preklapanja itd.), onda shvatiš zašto je tolika cijena. Osobno sam uzela polovna jer nisam htjela dat toliko novaca za nova kad su mi i ova polovna u super stanju. Al ako netko neće osjetit to na budžetu, onda zašto ne uzet nova.👍
Djajip, žao mi je stresa koji prolaziš, bolje neka te pregledaju pa da budeš mirnija. Ne mora značiti da ćeš se dugo zadržati u bolnici. Toliko toga nam se može naići na putu do bebe, to je baš koma, ali moramo biti spremne na sve i u svaku takvu situaciju probat uć s pozitivnim stavom…ne ideš da se desi nešto loše, nego da se provjeri i osigura tvoja trudnoća. Al da, ovo što Jelušićka kaže je baš najgore, to što vidiš oko sebe u sobi i u bolnici. Javi nam se s dobrim vijestima💕
.
Ja sam dobila termin 29.06. za 4D ultrazvuk kod super doktora tako da sam baš uzbuđena. Nisam bila toliko za to, al muž je htio i sad mi je baš nekako drago da smo se ipak odlučili za to. Činjenica je da ću vidjet bebu kolko tolko iz bliza i baš me to veseli…da vidim tko me to tako lupa svaki dan.💖
Djajip sretno , drzimo fige da sve prođe u najboljem redu 🤞 javi nam 💖
Flowerson nisam ni ja , al muž navalio, na kraju sreći nema kraja, još kad sam njega vidjela kako gleda u taj monitor oči su mu bile zaljubljene 😍 točno vidiš obris lica, moj isti tata naravno 🤣🤣 kasnije nakon 2 fotke je stavio rukice preko lica 😁 predobar osjecaj i doživljaj 🥰
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji