Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    12. Lipanj 2023. 23:57

Jagoda01

Flowerson jednom mi se bas desilo kad sam vadila krv da sam se zamalo onesvijestila kad sam vidjela da krv lije niz ruku…
    A meni je panika dosla momentalno cim sam skontala da ne mogu disat… Bas uzasno, prepala se skoro ko nikad dosad
    A mozda mi je i tlak pao od lubenice sto rece kiki, ko ce znat…

Inače imam napadaje panike, nažalost, mucim se s tim godinama i točno je tako kako si opisala....nadam se da ipak nije to da je samo tlak pao , dobro je da si brzo došla do zraka ❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

amarenna
    13. Lipanj 2023. 00:08

Draga Jagoda kad ti tako dođe uvijek izadi na zrak ako nisi vani, popij čašu hladne vode i umij se..bit će sve dobro 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Jelušićkaa
    13. Lipanj 2023. 06:43

Žene moje počinje treće tromjesecje polako hormoni ponovo u punoj snazi sa vrucinama.
     Kreću nescjestice, treskavice i lude misli očito svima pa i meni 😅😅
    Ja kao med sesta koja je vadila u laboratoriju nalaze milion puta drugima i sama sebi, nedavno kad sam otišla da mi izvade nalaze i ugledala krv kad s nisam srušila et too sve govori. Drugo stanje!!

• Marulek
    13. Lipanj 2023. 06:46

Bok curke, ja sam u slatkim brigama pripreme robice i ostalog, da mogu što duže uživati na moru. Za tjedan dana selim na jug, pa da vidim ima li koja od vas preporuku za mineralnu kremu za sunčanje, samo da nije Alverde, tjednima mi je izlazila iz pora .

Cure koje ste sad nedavno slušale tečaj preko dz, jesu li vam spominjali i poslali materijale na email?
    Nama su rekli poslati, ali još ništa, a tečaj je bio 24.5.

Btw petak mi je OGTT na Merkuru, pa javim dojmove, nadam se da nije baš tako gadno za popiti.

👩37
    🧔33
    👶 10/2023
    24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
    27.5. QUALIFIED 360 ⏳️

DarkIvy
    13. Lipanj 2023. 07:00

cure koje ste se prijavile sutra za tečaj doma zdravlja u Zagrebu, jeste dobili kakav mail ili obavijest ili poveznicu za sutra?

11/2023. curica

Lana99
    13. Lipanj 2023. 07:26

teich95

Kod puknutog vodenjaka moja dr kaze ako je voda bistra da se imas vremena otusirati obrijati i polako u bolnicu. Kod samo trudova ja sam trpila 7-8sati i dosla u bolnici s 6cm i u roku 2h rodila.. A jutros sam se probudila jer sam sanjala da mi je pukao vodenjak ali nisam bila u terminu,pa sam se pribudila malo u soku 😮‍💨🫣 psiha je cudo,a bas sam jucer pricala s muzem da me samo strah prijevremenog poroda

Sve je to psiha i samo san. Ja sam u početku trudnoće par puta sanjala da sam prokrvarila jer sam vječito bila u strahu zbog prethodnog iskustva i gubitka.
    Samo trebamo razmišljati pozitivno

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

La_Lupa
    13. Lipanj 2023. 07:51

MalaG BRAVOOOO! Samo tako think pink i sve ce biti u redu ♥️♥️ beba osjeti sve nase misli 😇😇
    Jelusicka evo i ja se lagano blizim trecem tromjesecju i uzasno sam umorna zadnja dva dana, ne znam je li to opet “novi” simptom ili je jednostavno do vremena koje zeza kod nas u Zagrebu. 
    -
    Btw da prijavim u Pepcu je 3za2 za djecju robicu, jucer sam ulovima dvije pidjamice i jedan bodi dugi rukav… 
    -
    Neka nam danasnji sveti Ante svima podari puno mira i trudnicke radosti iscekivanja nasih beba! ♥️♥️♥️♥️

BabyBoy 💙

Jelušićkaa
    13. Lipanj 2023. 07:55

La_Lupa

MalaG BRAVOOOO! Samo tako think pink i sve ce biti u redu ♥️♥️ beba osjeti sve nase misli 😇😇
    Jelusicka evo i ja se lagano blizim trecem tromjesecju i uzasno sam umorna zadnja dva dana, ne znam je li to opet “novi” simptom ili je jednostavno do vremena koje zeza kod nas u Zagrebu.
    -
    Btw da prijavim u Pepcu je 3za2 za djecju robicu, jucer sam ulovima dvije pidjamice i jedan bodi dugi rukav…
    -
    Neka nam danasnji sveti Ante svima podari puno mira i trudnicke radosti iscekivanja nasih beba! ♥️♥️♥️♥️

Daaa ponovo je počeo umor isto i kod mene 🤣 kao da bolje spavam ovih dana ali i po dani odvalim kad god mogu.

• MomN.93
    13. Lipanj 2023. 08:52

MalaG iznimno mi je drago zbog tebe! Samo vjera i ništa drugo 🙏 ove naše bebice nam daju neizmjernu snagu da izdržimo sve nedaće koje nas snađu! 

Ja isto moram prijaviti umor. Jučer oprala prozore i skuhala ručak, nakon toga u krevet i dobrih sat i pol odspavala 🙈🙈🙈 

Također imsm fobije i strahove, od prijevremenog poroda, otvaranja, pucanja, šivanja a i od infarkta posteljice. Dok sam u 14 tjednu ležala u bolnici, samnom je bila ženica koja je prvu bebu izgubila u 30 tj, desio se infarkt posteljica, prestala je osijećati bebu i dok je došla do bolnice, srce više nije kucalo. I sad ja non stop imam strahove ako se meni ovaj moj malac slučajno ne javi duže vrijeme, ono, di si, zašto se ne javljaš, pa ga malo tražim po trbuhu samo da mi da neki mali udarac da znam da je tu.. 

I da vam prijavim novost iz pepco kataloga (u dolasku), ogledalo za auto 

https://ibb.co/VVW1xvZ

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Saraa12
    13. Lipanj 2023. 09:22

ja se uz ovo svoje dvoje, ne mogu odmoriti nikako 🤣🤭 škola, vrtić, muž posao, ja još radim, usto nabavili i zeca prije mjesec dana tako da je veselo...🤦‍♀️
    još smo jučer otišli na ručak, jer sam ja gospođa imala rođendan 28 brojim godina već 🤭🤭 nakon toga zalegli svi u 9 i spavali smo ko torbe...
    cure svašta se može dogoditi, jednostavno na neke stvari ne možemo utjecati, ali zato naša pozitivna razmišljanja mogu, i sve će biti dobro i jedva čekamo naše male🐣🤗

2015g 💜
    2020g 💙
    2023g 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.