Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    01. Lipanj 2023. 21:35

Hvala vam svima!🤗🤭❤️ Nadamo se da će biti sve dobro i da je beba malecka štruca kruha.😅🙈
    Nama je za sada favorit Patrick, a hoće li se promijeniti - ne znam.😅🙈 Ali sva imena koja ste nabrojali su mi divna. I ja imam nećaka Nou.🤭🥰

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Lily123
    01. Lipanj 2023. 21:54

Uf ja se isto dižem kao i dosad, koristeći trbušne mišiće. Još budala danas napravila neki nagli pokret pri podizanju iz kreveta, kad me sasjeklo u trbuhu, mislila sam da ću krepat. Morat ću se počet ponašat kao trudnica i dizat se bočno… 

• Djajip
    01. Lipanj 2023. 22:58

Hej cure, malo sam preletila šta ste pisale.
    Divna su vam imena.
    Kod nas će biti Iva ili Danica.
    Ja na 7 dana imam UZ, sad čekam rezultate TORCH i briseva. Da vide šta je uzrok manjka plodove vode.
    Ako ne otkriju šalju me na hopitalizaciju u klinički centar, što je malo jače od sat od našeg grada.
    Utorak sam preplakala.
    Sreća beba super napreduje, ja sam ovako okej i bebica je aktivna. Samo taj manjak plodove vode :/

Što se tiče cuca, ja ću uzeti babylove.
    Kao i flašicu 1.
    Dohranu ne kupujem, planiram dojiti.
    Zato ću se sad počastiti vjerovatno električnom izdajalicom, dobrim blaznicama za grudi :D

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• MomN.93
    01. Lipanj 2023. 23:19

Bome sam puno imala za pročitati, raspisale ste se skroz 🙂 
    Ja sam jučer obavila kontrolu redovnu u Petrovoj, naravno bez uzv jer njima to nema smisla 😂😂 dan prije sam kod kuće radila guk profil kroz 24 h i šećeri su savršeni. Čak i preniski 😂 cervix je i dalje 1 čl, uloživ za vršak jagodice prsta tako da je nalaz već više od mjesec dana nepromijenjen ali i dalje je potrebno mirovanje ali ne strogo. Naručili me za 3 tjedna na kontrolu, doduše htjeli su opet bez uzv međutim sam ih pitala zar nema potrebe u 2 mjeseca ga napraviti (nisam pričala da sam u međuvremenu bila privat) pa mi je dr rekao da prije 31 tu nema potrebe za čestim uzv jer se ne može vidjeti zastoj u razvoju ali mi je ipak za sljedeću kontrolu tražio uzv i ponovno moram raditi guk profil. Danas smo bili privat na uzv jer nam je bilo dugo za čekat još 3 tjedna a i da muž može isto vidjeti. Mališa super napreduje, ima 980 gr i pravi je akrobata, stavio si je nogicu na lice 😂 pozicioniran je na mojoj desnoj strani trbuha i sad mi je jasno zašto ne mogu ležati na desnom boku jer me odmah počne udarati 😂 

Što se tiče spavaćica, ja sam bila kupila u Lidlu prije kojih 2 mjeseca sigurno bile su po 50 kn, na kopčanje po sredini i još sam prije s nekog weba naručila po nekih 70,80 kn tako da sam mirna s time. 

Što se tiče duda, kao svi kažu da bi trebale biti anatomske. Neki govore da su bibs super, neki ne. Ja sam kupila jedan paket nukovih i jedan bibs pa ćemo vidjeti. Planiram dojiti, ali isto tako planiram kupit ručnu izdajalicu just in case neka bude, pa ako ću trebati lako kupim električnu. 

A što se tiče pelena, ja sam za sad uzela paket pampers premium i Bella baby happy, njih također dosta hvale. Kod njih sam uzela i vlažne maramice i blazinice za pranje jer njih mislim kod kuće koristiti. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• MomN.93
    01. Lipanj 2023. 23:22

https://ibb.co/xMPM7Vn

Evo mališe 🙂🙂♥️ 
    Izgleda ko da ima neku izraslinu na glavi ali to mi je dio stopala 😂😂 danas baš nije bio raspoložen za slikanje 😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

dalmatinka83
    02. Lipanj 2023. 00:55

Nama su za sada u izboru Frida, Arta, Karla, Lena…

Lelaaaa——
    02. Lipanj 2023. 07:27

meni će biti Iva ili Marko😊

Lelaaaa——
    02. Lipanj 2023. 07:27

Lana99 jel ti danas ono imaš pregled😊ja već ima par dana jedvo čekam kad će taj petak pa da saznaš sta nosis😂

Lana99
    02. Lipanj 2023. 07:55

MomN.93 baš sam slatkiš
    Jopa1234 daaa, danas u 10. Sanjala sam noćas da je dečko i to već jedno 3, 4 puta do sada u trudnoći. Totalno mi je svejedno šta je samo da mi je živo i zdravo🤭
    Jagoda hvalaaa🥰

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

poisonivy2604
    02. Lipanj 2023. 07:58

Lana sretno danas 
    Mi isto još ne znamo spol, nadam se u ponedjeljak saznati...ime nemamo još 
    I ja imam nećaka Nou i nećakinju Fridu, vidim da su se ta imena spominjala 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.