Ja sam briseve radila na zadnjoj kontroli, znači sa 21 tj, sljedeću kontrolu imam za 2 tjedna i tad bi trebali biti nalazi
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Zdravo svim buducim mamicama.
Mozda neka mama i na ovoj temi ima iskustva
Molim ako je neka imala iskustvo da me utjesi bar malo
Naime moja situacija ide ovako.Imam zdravog djecaka od 3 godine.Trudnoca skolska.Prosle god u 2 mj desava mi se spontani sve je samo prirodno otislo.Jake krvarenje odljevi…
Nakon toga radeni nalazi stitne obicni papa vag bris sve oke.
Zadnja menst 21.3.Pozitivan test 26.4 kod doktorice bila sa 5+3 rekla rana trudnoca
Vitamini i duphaston 3x1 cisto radi sigurnosti
Opet mi daje sve nalaze da radim obicne stitna vag bris
Danas uradim obicne nalaze trombociti 515.
Vrijednost neka normalna pise do 424
Odmah briga stres da se ista stvar ne ponovi…
Da napomene jucer kad sam isla da radim vag bris pregledala me opet nakon 6 dana i trudnoca napreduje vec se uveliko fino vidi i ona govori opet za 7-10 dana abd plod bi se trebao fino vidjet..
Ja trenutno nemam bolova krvarenja ali ovaj nalaz me toliko nasikirao
Sutra idem opet njoj narucila me u 17h i rekla mi da ne brinem i da pijem dosta vode
Ne znam sta to znaci
Jel ima neka mama ovakvo iskustvo i da li je sve bilo uredu
Toliki strah imam da mi se ne ponovi🥺🥺🥺
Naime moja situacija ide ovako.Imam zdravog djecaka od 3 godine.Trudnoca skolska.Prosle god u 2 mj desava mi se spontani sve je samo prirodno otislo.Jake krvarenje odljevi…
Zadnja menst 21.3.Pozitivan test 26.4 kod doktorice bila sa 5+3 rekla rana trudnoca
Da napomene jucer kad sam isla da radim vag bris pregledala me opet nakon 6 dana i trudnoca napreduje vec se uveliko fino vidi i ona govori opet za 7-10 dana abd plod bi se trebao fino vidjet..
Sutra idem opet njoj narucila me u 17h i rekla mi da ne brinem i da pijem dosta vode
Ne znam sta to znaci
Referentne vrijednosti u trudnoci su drugacije nego kad nisi trudna, koliko ja znam, normalno je da je nesto poviseno. Meni su npr leukociti stalno malko poviseni, gin kaze da je to u trudnoci uredno Nemoj se unaprijed sekirati. Pitaj svakako sve sutra i sretno.
It’s a girl 💞
Ne znam sta to znaci
Referentne vrijednosti u trudnoci su drugacije nego kad nisi trudna, koliko ja znam, normalno je da je nesto poviseno. Meni su npr leukociti stalno malko poviseni, gin kaze da je to u trudnoci uredno Nemoj se unaprijed sekirati. Pitaj svakako sve sutra i sretno.
Hvala ti na utjehi...
Citam da zene pisu kao to je pobocaj bla bla
Ma strah ogroman vjeruj eto toliko me glava danas zabolila
Sad sam istrazila na koje bestije treba uraditi briseve- klamidija, ureoplazma, mikoplazma, bakterije i steptokok b. Tako da cu sutra sve to fino traziti da mi napravi bez obzira na to sta on misli.
It’s a girl 💞
Sad sam istrazila na koje bestije treba uraditi briseve- klamidija, ureoplazma, mikoplazma, bakterije i steptokok b. Tako da cu sutra sve to fino traziti da mi napravi bez obzira na to sta on misli.
Ja sam to sve napravila sa 12+5tj. Sad sam 13+2tj iako po uzv 14..samo još moram urinukulturu jer je na kks i urina bio neki upala
Cure, ja sam isto sve briseve napravila u 12 tt - rekla je da je to vazno pogotovo jer je prva trudnoca, a kao da ako imas neku bakt u prvoj trudnoci, da je velika sansa da se javi opet i u drugoj npr.
Za leukocite je normalno da su blago poviseni u trudnoci.. s tim da je meni rezultat za urin u domu zdravlja pokazao bakterije ~ mnogo, a zatim odmah sutradan urinokultura u zavodu a.stampar sve uredno. Tako da stvarno rezultatima u domu zdravlja vise ne vjerujem ama bas nista jer su mi tako pogrijesili i sa hormonima stitnjace i secerom 🙈🙈 sorry ako sam sad prenegativno zvucala, ali to su cinjenice 😂😂
BabyBoy 💙
Cure, ja sam isto sve briseve napravila u 12 tt - rekla je da je to vazno pogotovo jer je prva trudnoca, a kao da ako imas neku bakt u prvoj trudnoci, da je velika sansa da se javi opet i u drugoj npr.
Za leukocite je normalno da su blago poviseni u trudnoci.. s tim da je meni rezultat za urin u domu zdravlja pokazao bakterije ~ mnogo, a zatim odmah sutradan urinokultura u zavodu a.stampar sve uredno. Tako da stvarno rezultatima u domu zdravlja vise ne vjerujem ama bas nista jer su mi tako pogrijesili i sa hormonima stitnjace i secerom 🙈🙈 sorry ako sam sad prenegativno zvucala, ali to su cinjenice 😂😂
Meni isto urin mnogo baterija, urinokultura sterilna
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Lana i Mami baš mi je drago radi super pregleda i čestitam na 2 curke!🥳🤗🥰
Flowerson niti ja još ništa nisam osjetila, ali obzirom da znam da je posteljica sprijeda - mirnija sam i ne brinem. 🤗
Buša mi je baš iskočila zadnja 2 dana pa mi je i to podsjetnik da je beba tu i da raste.🤭🥰
Elenica nadam se da nećeš opet prolaziti kroz isti scenarij! Držim fige da sve bude dobro i da te prati uredna trudnoća do kraja!🤞🤞 Što se tiče pijenja vode - to je vjerojatno iz razloga da mjehur odigne maternicu i da se lakše i bolje vidi na UZV.
Vezano za briseve - koliko sam upoznata, u Irskoj ih uopće i ne rade, a ako se ide privatno čeka se na rezultate oko mjesec dana jer se uzorci šalju u UK ili Španjolsku na analizu. Katastrofa ako mene pitaš. Iz tog razloga sam ih obavila privatno u Hrvatskoj kad smo bili i dobila rezultate unutar 5 dana. Kod mene su gljivice bile povišene, ali obzirom da su drugi nalazi bili dobri, doktor je rekao ukoliko nema simptoma da nema potrebe za terapijom jer je u trudnoći normalno da neke "stvari" budu povišene. Vjerujem mu po tom pitanju tako da se i ne brinem oko toga.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
super bebica🥰bas se lipo vidi..jesi pitala za spol🙈
Jesam ali je rekla da se ne bi usudila govoriti jer nije sigurna. Nadam se da će na idućem vidjeti 🥰
tako se nadam i ja za 2 tjedna da će se vidjeti na pregledu🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji