Flowerson, ne brini. Ja sam udarce i to prave, osjetila tek s punih 20 tjedana. Do tad nista, ni mjehurice ni ribice ni leptirice. Odmah udarci i to vidljivi na oko 😅 Sad me svaki dan fino uzadara pa sam mirna.
Nego, jel vama gin radio briseve cerviksa i vagine na bakterije? Uzasno sam se pocela bojati tih bakterija, a moj mi se gin, iako privatnik, cini dosta nonsalantan po tom pitanju.
It’s a girl 💞
Pozdrav
Zadnju menstruaciju sam imala negdje na kraju oktobra.. nisam sigurna tocno za datum jer nemam redovne menstruacije..
Odnos nezascicen sam imala 11.12
I od 06.01 nisam sigurna za svaki datum jer je bilo vise puta bez zastite
03.02 sam imala simptome bolicine u jajnicima umor pospanost I malo mucnine, po krvi su mi vidjeli povecanu betu I tako sam saznala za trudnocu.
Rekli su mi 2 tjedna da sam trudna 6 od zadnje menstruacije. Vidjeo se je samo mjehurcek
13.02 je moja ginekologija odredila gestacijsku starost 6tjedana velikost ploda 2.9 mm 5w6d i 4mm 6w1d
na nuhalnoj u 13 tjednu se je poklapalo po velikosti ploda 7.34cm za 13w2d 4.3 sam je imala termin je ostao 8. Oktobar
S Tim da sam imala od decembra probleme sa gastritisom.. ne znam da li je mogoce da je doslo do trudnoce s Tim odnosom
I ako je proracun moje doktorice da je do zaceca doslo od 8.01 do 15.01..
Cao i dobro dosla.. Morala sam par puta procitat da bi skuzila sta i kako 😁🫣 znaci ti si sad po mojoj nekoj racunici 17-18tj trudna iako si zadnju mengu imala u 10mj ili? Pa da zeznuto ti je odrediti kad nisi imala redovne cikluse, pa ce ti se gin orijentirat po uzv..Ali i ultrazvuk zna vagati i imat odstupanja od cc 2tj gore dolje i nama koje smo imale redovne menstruacije. Zato se i racuna da smo sve u terminu od 37-42tj jer se niti jednoj nemoze odrediti kada je doslo do oplodnje. A ni uzv nije tocna mjera jer niti jedna beba nije iste velicine,neke su sitnije neke krupnije sve je to individualno. Nadam se da ce ti uspjeti nekako odrediti.. Evo primjer meni je termin po ZM 11.09 a po zadnjem uzv 01.09 a na iducem pregledu opet beba moze biti i manja ili tocno u dan nikad ti se to draga moja nemoze tocno znati. 😊💕
Da u 18 nedjelji
Da za 2 tjedna znam da su odstupanja samo ako bi do trudnoce doslo sa odnosom 11.12 to bi bilo 4-5 nedjelja odstupanja mjesec dana 🤔
Da bi 13.02 to mogla biti trudnoca stara 10 sedmica
a zarodek 4mm velikosti
Bila sam na jos dva pregleda gdje su mi potvrdili termine 8.10 7.10 I 4.10 odstupanja par dana samo ako bi zanosila januara
ja sam 18 tjedan, zadnja menstruacija je bila 25.12, te mi je termin 1.10.
Pa na prvom pregledu 3.02 mi je rekao tako 2 tjedna trudnoce 6 od zadnje menstruacije ( s tim da je 2 mj vec prije nisam imala) poslije 10 dana mi je moja doktorica na osnovu uz odredila gestaciju 6tjedana... zato mi nista nije bilo jasno
super bebica🥰bas se lipo vidi..jesi pitala za spol🙈
Jesam ali je rekla da se ne bi usudila govoriti jer nije sigurna. Nadam se da će na idućem vidjeti 🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Perecca, Lola, a nadam se da bude tako...još neka 2 i pol tjedna
Lola, meni moja isto nije radila briseve..isto se brinem dal bi trebalo, al valjda znaju što rade. Pokušavam ne razmišljat previše...moja mama je u trudnoći imala možda 3 pregleda i rodila me zdravu. Mi sad idemo svakih mjesec dana pa valjda smo sigurnije...
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Nego, jel vama gin radio briseve cerviksa i vagine na bakterije? Uzasno sam se pocela bojati tih bakterija, a moj mi se gin, iako privatnik, cini dosta nonsalantan po tom pitanju.
Moja soc. gin. je odradila briseve u 12. tjednu, tu se pokazao streptokok pa sam bila na antibiotiku. U svakom slučaju, nije loše odradit ih barem jednom u trudnoći, znam da se sigurno odrade nekad od 34. tjedna nadalje baš zbog streptokoka (jer prilikom poroda se beba može zarazit pa može nastat problem, itd., vjerujem da može biti slično i s drugim bakterijama). Možda da ga priupitaš na sljedećem pregledu čisto informativno…
Pozdrav devojke 👋😊 Poslednju menstruaciju sam imala od 18.-24.04. Poslednji dan mentruacije, verenik i ja smo imali odnose i on je zavrsio u meni. Nekoliko dana nakon toga meni se pojavljuje beli (kao sirast) sekret. Kupila sam vaginolete i uredno koristim. Medjutim, pored sekreta, pocinje da me probada donji deo stomaka, imam glavobolje, zatvor. Evo ovo je 10-11ti dan od zavrsetka poslednje menstruacije i imam takve simptome. Da li se nekome desavalo nesto slicno? I da li je moguce tako rano osetiti simptome trudnoce? 😋
Moja soc. gin. je odradila briseve u 12. tjednu, tu se pokazao streptokok pa sam bila na antibiotiku. U svakom slučaju, nije loše odradit ih barem jednom u trudnoći, znam da se sigurno odrade nekad od 34. tjedna nadalje baš zbog streptokoka (jer prilikom poroda se beba može zarazit pa može nastat problem, itd., vjerujem da može biti slično i s drugim bakterijama). Možda da ga priupitaš na sljedećem pregledu čisto informativno…
meni je nadjen streptokok u urinu, to sam na svoju ruku vadila urinokulturu. Pitat cu sutra sve, imam taman pregled ujutro. A niste radili na onu klamidiju, ureoplazmu i te bestije?
It’s a girl 💞
Meni su brisevi odrađeni u 8moj sedmici. Sad mi se javio bi svrab, ali nista spec. Ginekolog ukljucio vaginalete i nistatin na usmine. Evo treci dan i bas mi je olaksalo. Idem sljedece sedmice na kontrolu i nadam se da nasa bebica nece opet dupe okrenuti😅
Toliko nas zapitkuju šta je? Da je muz u momentu rekao -dupence😅😅😅
I da, narucila sam se kraj maja na 4D. Ne mogu docekati
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Recimo, meni urinokultura sterilna i bez ikakvih bakterija, a streptokok je nađen samo zbog tih briseva. Brisevi se rade na većinu tih bakterija koje mogu biti problematične u trudnoći, tako da su mi odrađeni i na klamidiju, ureaplasmu, streptokok i ostale gnjavatore. Ali kažem, sigurno će svima radit bris u nekom periodu trudnoće prije poroda. Ako ne, svakako napomenite, za svaki slučaj
Većinom svi šefovi isti 🤮 što manje razmišljati o njima bolje za mir i psihu hehe.
Ja sam se u zadnje vrijeme raspitivala i dobila sam većinom savjete da se uzme jaje posebno. Ne znam vidjet ću još za to. A za kolica sam dobila preporuku za iCandy kao da su vrhunska.
Mi smo se za odlucili za iCandy Lime nakon detaljne usporedbe sa ostalim kolicima (tehnicke specifikacije) dimenzije, tezina i ostalo… jer ja sam prava excelusa 😂 i gledala sam izmedju njih, Cybex Balios s Lux i Nuna Next. Dobila sam i dosta preporuka za Cybex Balios S Lux koja imaju 11.5kg dok su ova iCandy 10.2kg, a iCandy su mi samo na dodir daleko cvrsca, stabilnija, ljepsi dizajn, bas su WOW… dvije prijateljice ih isto imaju i odusevljene su i obje kazu da opet biraju da bi uzele ista, kod njih sam ih prvi put i vidjela i zaljubila se u ta kolica 😍La_lupadal ti ce cini da su iCandy bolja od Nuna next? Ja sam nasla jedna Nuna next koja su mi predivna, al sad kad sam isla istrazivat i iCandy su predivna i kvalitetna. Di si ih kupila?
Meni su iCandy ipak pobijedila 🤭🙈😍♥️ Dizajn woww 🥰
Mi smo ih uzeli preko web stranice najnaj.eu a isprobali smo ih u baby centru i u cutie cloud ducanu 😊😊
BabyBoy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji