Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    12. Travanj 2023. 07:54

Jelušićkaa

La_Lupa

Kod mene nema nikakvih bolova, grceva, niti osjecam bebu, a mucnine stalno prisutne 🙈 Ne znam sto samnom nije u redu, a nekako sam mirna jer osjecam da je sve OK. Bas mi je doktorica na sistematskom rekla da mame uvijek osjete kad nesto krene po zlu i ugl budu u pravu.
    Kiki thanks, radje bi novo uzela 🙈 pratimo ikeu, mozda se pojavi bijeli, ali razmisljam ni slovenija nije daleko… ili madjarska… 🙈
    Flowersonkod mene na cicama jos nema strija, ali dva broja vece, nabrekle, stoje nikad uspravnije 😂 koda sam bila pod nozem 😂😂
    Jelušićka ja opet imala one nase snove i sitila se tebe po budjenju jutros - pa kad ce kraaaaj tome vise 🤭🤭🤭 #sramotica

Ne bude li odmah drugo dijete na putu poslije rođenja daba nam ti snovi ahahah 🤣🤣

😂😂😂😂😂 tocno tako, ajme ajme! 🙈🙈🤭🤭 

BabyBoy 💙

• Padakisa
    12. Travanj 2023. 08:58

Ja imam od malca vec svu opremu,kolica smo imali bugaboo fox i jako sam zadovoljna s njima,kasnije smo presli na kisobran kolica i njih bi mozda promijenila,ali o tom potom.
    Krevetic smo imali cutie cloud isto onaj koji raste s djetetom i pokazao nam se odlican.Jedino cemo kupiti novo jaje jer smo ono od malca poklonili.
    Cekam potvrdu spola da vidimo robicu,ali nekako se nikako opustit u ovoj trudnoci pa mislim da cemo to rjesavat doslovno u zadnjim mjesec-dva
    Od neugodnih simptoma trudnoce prijavljujem zatvor,e bas nista sta sam pokusala ne pomaze.

MomM.94
    12. Travanj 2023. 09:33

Sto se tice opreme, ja planiram poslije 25tt sve kupovat. Kinderbet imamo od malca, ostalo moramo kupit jer smo ostalo sve podijelili od malca, ipak je proslo 7godina. 
    Cure dal planirate na more ove godine? Ja uopce ne znam kaj napravit, mi bi isli najvise zbog malca, on obozava more. Ak bi isli to bi bilo kraj 6mj,eventualno prvi tjedan 7mjeseca, al ne znam dal je more onda vec dovoljno toplo za kupanje. Dal vi planirate ic?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Pereca333
    12. Travanj 2023. 09:38

Djevojke, od kad ste pocele redovno osjecati vasu bebu? 🥰 Meni se jedan dan javi, sledeci dan nista, onda opet tako lupka i boksa, pa opet tisina. Svaki put kad se ne javlja citav dan izdludim od brige 🫣

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Padakisa
    12. Travanj 2023. 09:44

Ja zivim na moru tako da svakako planiram provesti ljeto plivajuci,koliko sam shvatila bebi ne smeta hladnije/toplije more jer ona ionako zivi u svom baloncicu u idealnim uvjetima
    Jedino je bitno odmah nakon kupanja se presvuci u suho i pokusat se kupat gdje je manje ljudi/cisce more

Jelušićkaa
    12. Travanj 2023. 10:01

Pereca333

Djevojke, od kad ste pocele redovno osjecati vasu bebu? 🥰 Meni se jedan dan javi, sledeci dan nista, onda opet tako lupka i boksa, pa opet tisina. Svaki put kad se ne javlja citav dan izdludim od brige 🫣

Pisala sam negdje točno mi je tako jedan dan tu jedan nema ili dva dana tu jedan nema. Kao da se nastima pa joj pase tako čitav dan 😂
    Gledam video kako pritiisne stomak beba se javi vala meni nije tako jel neko od nas dvoje stavi ruku ili gleda usuti se ne mrda.

Pereca333
    12. Travanj 2023. 10:11

Jelušićkaa

Pereca333

Pisala sam negdje točno mi je tako jedan dan tu jedan nema ili dva dana tu jedan nema. Kao da se nastima pa joj pase tako čitav dan 😂
    Gledam video kako pritiisne stomak beba se javi vala meni nije tako jel neko od nas dvoje stavi ruku ili gleda usuti se ne mrda.

Pa isto, kao da citav dan spava. Ja mrdam stomak, pojedem slatko nista. Juce poslije dorucka i kafe me odmah izboksala i bas me obradovala za dobro jutro. 🥰 Danas nista cuti 🫣 Meni se uglavnom otkad se javlja javi prije podne. Kako imam zbog hematoma stalno smedjarenja zato i brinem. Ali valjda je rano jos i poslije 20. cemo osjecati redovno. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

teich95
    12. Travanj 2023. 10:28

MomM.94

Sto se tice opreme, ja planiram poslije 25tt sve kupovat. Kinderbet imamo od malca, ostalo moramo kupit jer smo ostalo sve podijelili od malca, ipak je proslo 7godina.
    Cure dal planirate na more ove godine? Ja uopce ne znam kaj napravit, mi bi isli najvise zbog malca, on obozava more. Ak bi isli to bi bilo kraj 6mj,eventualno prvi tjedan 7mjeseca, al ne znam dal je more onda vec dovoljno toplo za kupanje. Dal vi planirate ic?

Iskreno mi necemo ici ove godine. Kad sam prosli put bila trudna isli smo 2tj  i kupala se uzivala da bi na kontroli poslje mora dr rekla sam sam otvorena 1-2prsta u 31om tjednu strogo mirovanje pa do kraja trudnoca samo krevet i wc 😔.. I bas i u ovoj mi je rekla da izbjegavam toplu vodu,kupanje u kadi,more itd..Navodno topla voda potice otvaranje.. Dok mi je seka isto isla trudna i kod nje nista bilo sve normalno poslije mora. 🤔😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Lily123
    12. Travanj 2023. 10:42

Što se mora tiče, ja bi definitivno htjela ići ako bi sve bilo u redu s trudnoćom. Čak bi prihvatila i to da se ne kupam pretjerano, samo mi treba taj miris mora i opuštanje. Iskreno, samo tome se veselim ljeti  pomisao da ostanem cijelo ljeto doma me malo baca u depru, ali Bože moj, kako bude, bit će.

Jelušićkaa
    12. Travanj 2023. 10:51

Marija hvala na savjetu. Ma da nemože se stalno ni mrdat Vjerovatno cemo kasnije neke konkretne udarce i osjetit dok ojaca jos je maleno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.