Jagoda, ni ja se ne mogu opustiti, stalno se bojim da se ne ureknem, mislim da ćemo sve kupit 2 mjeseca prije termina.
Lana, grčevi su normalni sve dok nije jaka bol i nema krvarenja..meni se javljaju svako malo, evo zadnja 2 dana ponovno.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jagoda, ni ja se ne mogu opustiti, stalno se bojim da se ne ureknem, mislim da ćemo sve kupit 2 mjeseca prije termina.
Lana, grčevi su normalni sve dok nije jaka bol i nema krvarenja..meni se javljaju svako malo, evo zadnja 2 dana ponovno.
Nema krvi, podnošljivi su bolovi 🙏
A što se kupovine tiče jedan dan bi sve, a drugi opet ne i tako u krug..mislim da ću o tome početi razmišljati tek iza 20tt
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Svu opremu imam od sina i sve je neutralno tako smo i kupovali (srecom) jedino sto cu ovaj put dokupiti je gnjezdo za bebu,sa sinom nisam imala potrebu da ga imam ali posto je sad Luka jako znatizeljan i voli bebe bojimo se da nebi malenu od dragosti povukao ili uzeo a i njega sam vecinu vremena preko dana drzala na kutnoj u dnevnoj. AVec sam paket dobila robice,i jos cu dobiti..A ostalo cemo tamo za jedno 2mj polako pocet kupovat.
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Nisam ni ja jos nista kupila, strah je i dalje prisutan jebiga. Za kolica znam koja cu samo iz razloga sto mi dosta prijateljica ima ta Yolo i bas su zadovoljne.
It’s a girl 💞
Cure pridružujem se suzdržavanju od kupovanja isto radi nekog straha još uvijek.
Iza ljeta ću kupovat, isto tako negdje 2 mj prije. Sve se stigne. Što se tiče opreme nemam pojma o ničemu, pitala sam sestru za kolica, kaže da gledam da nisu teška, da se sjedalica lako odvoji odnosno da se iz auta samo prebaci u kolica da se dijete ne mora buditi, da su kotači veliki jer je lakše voziti...ali i dalje nemam pojma koja bi. Možda kad ću hodati po dućanima pa isprobavati 🤷
Sva sreća ja neću puno toga kupovati, većinu toga imamo od djece, pogotovo od deckica a ponovno nam stiže decko tako da samo moram ponovo oprat i osvježiti robicu i eventualno isto kupiti gnjezdo za bebe jer mislim da će mi ovaj put biti i više nego potrebno, planiram odmah bebu u kinderbet od starta 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Kod mene jedna novost - strije na cicama. Trbuh još ništa, al danas me grčevi baš razvaljuju. Počela sam mazanje s kremom biobaze.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Kod mene nema nikakvih bolova, grceva, niti osjecam bebu, a mucnine stalno prisutne 🙈 Ne znam sto samnom nije u redu, a nekako sam mirna jer osjecam da je sve OK. Bas mi je doktorica na sistematskom rekla da mame uvijek osjete kad nesto krene po zlu i ugl budu u pravu.
Kiki thanks, radje bi novo uzela 🙈 pratimo ikeu, mozda se pojavi bijeli, ali razmisljam ni slovenija nije daleko… ili madjarska… 🙈
Flowerson kod mene na cicama jos nema strija, ali dva broja vece, nabrekle, stoje nikad uspravnije 😂 koda sam bila pod nozem 😂😂
Jelušićka ja opet imala one nase snove i sitila se tebe po budjenju jutros - pa kad ce kraaaaj tome vise 🤭🤭🤭 #sramotica
BabyBoy 💙
Mi imamo isto vecinu stvari iako guglam kolijevke, razmisljam da bi ju stavila u dnevni...
Meni se jucer smirilo krvarenje i cijeli dan nista, ni u tragovima...a jutros opet
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Kod mene nema nikakvih bolova, grceva, niti osjecam bebu, a mucnine stalno prisutne 🙈 Ne znam sto samnom nije u redu, a nekako sam mirna jer osjecam da je sve OK. Bas mi je doktorica na sistematskom rekla da mame uvijek osjete kad nesto krene po zlu i ugl budu u pravu.
Kiki thanks, radje bi novo uzela 🙈 pratimo ikeu, mozda se pojavi bijeli, ali razmisljam ni slovenija nije daleko… ili madjarska… 🙈
Flowersonkod mene na cicama jos nema strija, ali dva broja vece, nabrekle, stoje nikad uspravnije 😂 koda sam bila pod nozem 😂😂
Jelušićka ja opet imala one nase snove i sitila se tebe po budjenju jutros - pa kad ce kraaaaj tome vise 🤭🤭🤭 #sramotica
Ne bude li odmah drugo dijete na putu poslije rođenja daba nam ti snovi ahahah 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji