Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    11. Travanj 2023. 11:11

Poisonivy drži se, sve će biti dobro, bitno da je bebica u redu  sigurno nije ugodno to vidjeti, mogu mislit koji šok… grozno.
    Izgleda da sam se ja prerano ponadala da sam gotova s mučninama i povraćanjem  jutros lagani rigoleto poslije doručka, taman borovnice letile van. Bit će da bebi ne odgovaraju  čini mi se da će to trajat još neko vrijeme, ali barem imam sreće što dođu rjeđe pa su donekle izdržljive. 
    Što se spavanja tiče, ja još spavam na leđima, jedino tako mogu disati jer mi se nos začepi kad legnem na bok.

• Padakisa
    11. Travanj 2023. 11:22

Pozdrav cure...sretan Uskrs svima, od danas ne jedem nista s obzirom koliko sam pojela 
    Kako prolazim bez mucnina i bez  povracanja nemam nikakvih problema s hranom,a ni ona sa mnom
     Poisonivy nadam se da ce sve biti u redu i da ce mirovanje pomoci.Bitno da je beba ok!
    Ja jos uvijek spavam na trbuhu,dok mogu.
    Sutra imam UZV i onda u ponedjeljak vadimo krv za nifty.Tako da cu dva puta vidjeti bebu u par dana i bas se veselim

Flowerson 🌸
    11. Travanj 2023. 11:50

MamaSC, bravo za pregled i uživaj na komplikacijama, ja ću još malo jest govanca. 
    Jagoda, ja spavam svakako i nije baš da u snu znam na kojoj sam strani...ali isto mi ne paše kad se probudim na desnom boku, utrne mi noga. Ne spavam jedino nikad na trbuhu jer mi ta poza nikad nije bila ugodna...uglavnom na leđima i lijevi bok.
    Lily, ja još nisam doručkovala, a skoro je vrijeme ručka...  čim pojedem, znam da će mi bit loše, sad mi je super.
    Padakisa, sretno sutra!

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• 🦋BlueIvy🦋
    11. Travanj 2023. 11:54

Poisonivy zao mi je sto se to dogodilo.. bitno da je beba dobro i da su ti dali terapiju. Sad samo odmorko i nadam se da je to to i da se nece ponavljati. 🤗🤗

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

• 🦋BlueIvy🦋
    11. Travanj 2023. 11:58

Sto se spavanja tiče ja se od početka trudom spavati na boku, nebitno kojem, ali dragi kaze da se tokom noći okrenem i na ledja.. a šta sad, doći se vrijeme mislim kad ce nam odgovarat samo na boku ili neće nikako 🤭
    Za sad mislim da nije toliko problem..

11/18 - blighted
    3/20 - missed ab
    7/22 - missed ab
    10/23 🩷E

teich95
    11. Travanj 2023. 12:03

Poinsonivy mozda je i kod tebe bio neki skriveni hematomcic,u svakom slucaju samo nek je bebica u redu.. Javi nam novosti 🙏❤️
    Danubis cestitam 😊💞
    MamaŠČ ja sam mislila da cu uzivati ali mi je pola dana dosadno da neznam di cu sa sobom,evo mm radi sin u vrticu ja od jutros trecu masinu perem,sve po kuci sređujem.. I od dosade me vuce da skidam s tavana kutije djecje robice  😁🤪😱
    Jagoda Ja spavam svakako osim na leđima,uhvatim se po noci i ujutro da spavam i na trbuhu. I desni i ljevi bok,a i na trbuhu 😁 vjerovatno se nisi okretala u noci pa ti je ta stara utrnula.. A u prosloj trudnoci sam isto kao i sada cak sam do jedno 7mj najvise na trbuhu,poslje samo ljevi i desni bok,i zanimljivo nikad mi nije bio potreban onaj trudnicki jastuk. 🫣😊 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Padakisa
    11. Travanj 2023. 12:49

Ja i inace spavam sa tri jastuka tako da ne znam gdje bi jos i trudnicki smjestila.
    Nisam ga ni u prvoj trudnoci koristila. Mi idemo na vjencanje u petak i bome sam jedva nasla primjerenu haljinu u kojoj se ne nazire trbuh jer jos uvijek nismo nikome nista rekli.
    Sto se posla tice planiram radit do kraja,kao i u prvoj. Nisam ja tip za bit doma,jedva sam i onih obveznih 45 dana popunila.
    Posao mi je fizicki nezahtjevan,ekipa odlicna tako da brze prolaze dani

Flowerson 🌸
    11. Travanj 2023. 12:50

kiki, pa to su divne vijesti ❤️ sad će tvoja curka dobit kompanjona 
    Mi kako smo objavili da smo trudni, dobivamo ponude za sve...vjerojatno ćemo dobit stokke kolica za neke smjesne novce od jednih prijatelja, ponudili su nam poklonit krevetić, hrpu robice....tako da sam presretna da nećemo bankrotirat kupnjom svega 

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jelušićkaa
    11. Travanj 2023. 13:21

Pozdrav cure
    Evo smo smo kod robe ja idem po svoje obećano upravo.🤣 trebam pregledat pa nek stoji neće mu ništa bit

Flowerson 🌸
    11. Travanj 2023. 13:41

Kiki, dobro je što sve to možeš kasnije prodat za približno iste novce.
    Jelusicka, bravo...da se pita mog muža on bi sve kupio/nabavio sutra, al ja još nisam spremna. Kad počnem osjećati udarce, onda ću se možda ohrabrit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.