Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    11. Travanj 2023. 13:58

Flowerson suosjecam, izdrziiimooooo. Ja i jutros imala rigoleto, a evo za 2 dana ulazim u 5. mj 😳😂 
    Kiki to su divne vijesti 😍 predivno mi zvuci biti trudna zajedno sa vlastitom sister 😍 
    Mi smo isto dobili ponude od svih da nam proslijede sve svoje, ali posto smo toliko dugo cekali ostvarenje bebe, bas zelim da ima sve svoje novo i da kasnije ako Bog da koristimo to i sa ostalom djecom, a u krajnjem slucaju sve se te stvari mogu kasnije i prodati za ne bas veliku razliku u cijeni (naravno ako kupim kvalitetno) 🥰 
    Posto su kolica odabrana, sad sam u fazi istrazivanja krevetica i komoda za baby stvarcice 🙈 

BabyBoy 💙

• MomN.93
    11. Travanj 2023. 14:04

Flowerson 🌸

Kiki, dobro je što sve to možeš kasnije prodat za približno iste novce.
    Jelusicka, bravo…da se pita mog muža on bi sve kupio/nabavio sutra, al ja još nisam spremna. Kad počnem osjećati udarce, onda ću se možda ohrabrit

I moj bi već sutra okrečio sobu i kupio namještaj da ga složi. 😂😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

La_Lupa
    11. Travanj 2023. 14:05

MomN.93

Flowerson 🌸

Kiki, dobro je što sve to možeš kasnije prodat za približno iste novce.
    Jelusicka, bravo…da se pita mog muža on bi sve kupio/nabavio sutra, al ja još nisam spremna. Kad počnem osjećati udarce, onda ću se možda ohrabrit

I moj bi već sutra okrečio sobu i kupio namještaj da ga složi. 😂😂😂

I moj 😂😂 vise se on priprema nego ja 🤫🙈

BabyBoy 💙

Lana99
    11. Travanj 2023. 14:33

Kiki pa to su prelijepe vijesti 🙈 dupla sreća ❤️
    Mi moramo sve kupovati jer nemamo nikoga ali me to baš čini sretnom jer ćemo uzimati sve što nam se sviđa da imamo i za buduću djecu ako Bog da❤️

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

La_Lupa
    11. Travanj 2023. 15:22

Kiki predivan je, kod njega me jedino muci sto nije npr bijeli… ako uzmem npr rozi, nije mi za djecaka 😂 a prizeljkujemo drugo curicu 😂😂😂  ali linije su mu bas jako lipe 😍😍
    Meni se jako svidja Cutie Cloud krevetic koji “raste” zajedno s djetetom, je malo skuplji, ali… bas mi je che-cheee 🥰🥰 
    A onda kad pricam sa ostalim mamama, kazu uzmi najobicniji… 🙈🙆🏻‍♀️ pa kakooooooo 🤭🤭 

BabyBoy 💙

• MomN.93
    11. Travanj 2023. 16:05

kiki13

La_Lupa

Kikipredivan je, kod njega me jedino muci sto nije npr bijeli… ako uzmem npr rozi, nije mi za djecaka 😂 a prizeljkujemo drugo curicu 😂😂😂 ali linije su mu bas jako lipe 😍😍
    Meni se jako svidja Cutie Cloud krevetic koji “raste” zajedno s djetetom, je malo skuplji, ali… bas mi je che-cheee 🥰🥰
    A onda kad pricam sa ostalim mamama, kazu uzmi najobicniji… 🙈🙆🏻‍♀️ pa kakooooooo 🤭🤭

Hahahha da, kakooo…
    Vidim da postoji i bijeli, al ne kod nas u hr, samo rozi i plavi… Mozda se do jeseni pojavi i bijeli 😅 a vjerojatno cu pokleknut pa kupit rozi jer mi je bas sladak 🤭

Mi smo gledali bijeli negdje u 2 mjesecu, još je bio snižen. Ja reko na bit će još, bilo mi prerano. I nakon tog sniženja povukli ga iz prodaje 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Mimica91
    11. Travanj 2023. 16:49

Kiki ja sam kupila cybex kolica online i čekam da mi stignu na adresu.
    A isto sam zapikirala taj ikea krevetić, već sam ga gledala u ikei. Ovaj drugi nije plavi nego više zelenkast, i ja ću njega kupiti. Jedva čekam, ali mi je još prerano. 😄

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Lola1212
    11. Travanj 2023. 16:54

Cure, jel nekoj curila krv iz nosa u trudnoci? Meni evo danas prvi put. Sto se tice kolica, mi cemo kupiti Yolo jer su najlaksa, ima ih dosta mojih prijateljica i bas ih hvale. 

It’s a girl 💞

• MamaŠČ
    11. Travanj 2023. 17:08

Meni krvari iz nosa gotovo svaki dan, normalno za trudnoću 

Mimica91
    11. Travanj 2023. 17:24

I mi smo ta kupili, crna. Ali i siva su lijepa, njih smo vidjeli uživo na sajmu 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.