Flowerson suosjecam, izdrziiimooooo. Ja i jutros imala rigoleto, a evo za 2 dana ulazim u 5. mj 😳😂
Kiki to su divne vijesti 😍 predivno mi zvuci biti trudna zajedno sa vlastitom sister 😍
Mi smo isto dobili ponude od svih da nam proslijede sve svoje, ali posto smo toliko dugo cekali ostvarenje bebe, bas zelim da ima sve svoje novo i da kasnije ako Bog da koristimo to i sa ostalom djecom, a u krajnjem slucaju sve se te stvari mogu kasnije i prodati za ne bas veliku razliku u cijeni (naravno ako kupim kvalitetno) 🥰
Posto su kolica odabrana, sad sam u fazi istrazivanja krevetica i komoda za baby stvarcice 🙈
BabyBoy 💙
Kiki, dobro je što sve to možeš kasnije prodat za približno iste novce.
Jelusicka, bravo…da se pita mog muža on bi sve kupio/nabavio sutra, al ja još nisam spremna. Kad počnem osjećati udarce, onda ću se možda ohrabrit
I moj bi već sutra okrečio sobu i kupio namještaj da ga složi. 😂😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Kiki, dobro je što sve to možeš kasnije prodat za približno iste novce.
Jelusicka, bravo…da se pita mog muža on bi sve kupio/nabavio sutra, al ja još nisam spremna. Kad počnem osjećati udarce, onda ću se možda ohrabrit
I moj bi već sutra okrečio sobu i kupio namještaj da ga složi. 😂😂😂
I moj 😂😂 vise se on priprema nego ja 🤫🙈
BabyBoy 💙
Kiki pa to su prelijepe vijesti 🙈 dupla sreća ❤️
Mi moramo sve kupovati jer nemamo nikoga ali me to baš čini sretnom jer ćemo uzimati sve što nam se sviđa da imamo i za buduću djecu ako Bog da❤️
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kiki predivan je, kod njega me jedino muci sto nije npr bijeli… ako uzmem npr rozi, nije mi za djecaka 😂 a prizeljkujemo drugo curicu 😂😂😂 ali linije su mu bas jako lipe 😍😍
Meni se jako svidja Cutie Cloud krevetic koji “raste” zajedno s djetetom, je malo skuplji, ali… bas mi je che-cheee 🥰🥰
A onda kad pricam sa ostalim mamama, kazu uzmi najobicniji… 🙈🙆🏻♀️ pa kakooooooo 🤭🤭
BabyBoy 💙
Kikipredivan je, kod njega me jedino muci sto nije npr bijeli… ako uzmem npr rozi, nije mi za djecaka 😂 a prizeljkujemo drugo curicu 😂😂😂 ali linije su mu bas jako lipe 😍😍
Meni se jako svidja Cutie Cloud krevetic koji “raste” zajedno s djetetom, je malo skuplji, ali… bas mi je che-cheee 🥰🥰
A onda kad pricam sa ostalim mamama, kazu uzmi najobicniji… 🙈🙆🏻♀️ pa kakooooooo 🤭🤭
Hahahha da, kakooo…
Vidim da postoji i bijeli, al ne kod nas u hr, samo rozi i plavi… Mozda se do jeseni pojavi i bijeli 😅 a vjerojatno cu pokleknut pa kupit rozi jer mi je bas sladak 🤭
Mi smo gledali bijeli negdje u 2 mjesecu, još je bio snižen. Ja reko na bit će još, bilo mi prerano. I nakon tog sniženja povukli ga iz prodaje
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Kiki ja sam kupila cybex kolica online i čekam da mi stignu na adresu.
A isto sam zapikirala taj ikea krevetić, već sam ga gledala u ikei. Ovaj drugi nije plavi nego više zelenkast, i ja ću njega kupiti. Jedva čekam, ali mi je još prerano. 😄
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Cure, jel nekoj curila krv iz nosa u trudnoci? Meni evo danas prvi put. Sto se tice kolica, mi cemo kupiti Yolo jer su najlaksa, ima ih dosta mojih prijateljica i bas ih hvale.
It’s a girl 💞
I mi smo ta kupili, crna. Ali i siva su lijepa, njih smo vidjeli uživo na sajmu
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji