Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    La_Lupa
    11. Travanj 2023. 17:52

Ajme zene moje kad vas citam mislim da sam ja jedina tu koja jos nije osjetila bebu 🙈😳🙆🏻‍♀️ 
    Aaaaaa kad bi bar bio bijeli taj krevetic iz ikee odmah bih ga uzela, presladak je 😍 
    Jedino mozda uzeti pa pobojati u bijelo 🙈🤣 ja i moje ideje 🙆🏻‍♀️ 
    Hahaha 

BabyBoy 💙

teich95
    11. Travanj 2023. 17:53

Jagoda01

Malo zavidim vama koje razmisljate o kupovini stvari za bebu🥺ja nikako da se opustim, konstantno u nekom strahu dal ce sve bit ok, pogotovo kad se beba po 2 dana ne javi, uhhh, kad bi mi barem neko garantiro da ce sve bit dobro pa da odem i sveeee pokupujem,a ovako cak ni ne guglam stvari… Zao mi mene

Tako je meni isto bilo u prosloj i to mali se kasno poceo javljat (20,21tj) pa dok je to postalo svaki dan malo se oduzilo.. A ova pisuljica sad stalno drma ja neznam kako ce to izgledati u trecem tromjesecju kad bude beba velika.. Al sam ovaj put nekako bas opustena neznam do cega je 🙂

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Mimica91
    11. Travanj 2023. 18:03

Jagoda01

Malo zavidim vama koje razmisljate o kupovini stvari za bebu🥺ja nikako da se opustim, konstantno u nekom strahu dal ce sve bit ok, pogotovo kad se beba po 2 dana ne javi, uhhh, kad bi mi barem neko garantiro da ce sve bit dobro pa da odem i sveeee pokupujem,a ovako cak ni ne guglam stvari… Zao mi mene

Jagoda, ne kupujem niti ja još od straha da se ne ureknem. Jedino ta kolica naručili jer nam je žao propustiti popust. A ovo ostalo mislima početi kupovati za nekih 7 tjedna 😄 tamo negdje u lipnju. Sigurnost ćeš se i ti ohrabriti za koji tjedan, barem da guglaš. Sad si već u lijepim tjednim i vjerujem da će ti sve ići dobro dalje u trudnoći 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Jelušićkaa
    11. Travanj 2023. 18:04

https://ibb.co/ftPKSrr
    Ovo je samo dio od bodia majica tajica dekica opreme za krevetic haljinica carapa strampli hahaha
    Nisam ni pola uzela koliko je imala. Mislim ds ce mi biti dosta 🤣🤣

Jelušićkaa
    11. Travanj 2023. 18:05

Ma ne bih ni ja ranije uzimala nego prijateljica ide za Svicarsku pa razabirala stvari dok je tu da uzmem. 

• MomN.93
    11. Travanj 2023. 18:08

Mimica91

I mi smo ta kupili, crna. Ali i siva su lijepa, njih smo vidjeli uživo na sajmu

Mi smo uzeli crnu konstrukciju sa sivom tkaninom 🙂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Lily123
    11. Travanj 2023. 18:14

Iskreno, ja sam toliko neupućena u dječju opremu da pojma nemam otkud bi počela pa i ne počinjem još  jedino sam kupila nesto sitno odjeće jer nisam mogla odolit, u Kiku i Lidlu, bilo je sniženje pa rekoh ajde, ugodit ću si malo… ostalo vjerujem da ću počet skupljat na ljeto, ali je svakako mi je jako korisno što tu pišete svoja/tuđa iskustva s opremom 

• Djajip
    11. Travanj 2023. 18:17

Mi ćemo tek kasnije kupovati :) dok vidimo šta očekujemo i šta ćemo dobiti🤗
    Danas sam nosila nalaze svojoj dr i malo se zabrinula, jer mi je glukoza 3.7, hemoglobin sa 140 na 118, gvozđe sa 24 na 14. I beba je naprednija za 6 dana, ali sam ja toliko iscrpljena nemogućnošću da jedem normalnu hranu i evo danima povraćam. Rekla je da odem deff privatno da vide na boljem uz bebicu, jer sad je bas vrijeme kad se svašta lijepo vidi🥰

Eh da, pitala me šta L želi? Reko seku. Kaže neću ništa reći, ali djeluje mi da niste od ispunjavanja želja😅

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

Lana99
    11. Travanj 2023. 18:35

Ja sam danas baš malo zabrinuta. Boli me stomak povremeno od jučer ali ne jako i više je prema gore nego dolje gdje je beba no svejedno me muči. Jeste li imale takvo iskustvo?
    Trebam li se javiti doktorici? Imala sam takve bolove na samom početku trudnoće 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Zvončica33
    11. Travanj 2023. 18:38

Meni isto ide krv iz nosa svako jutro kada se probudim i koliko cujem cesto je kod trudnica.
    Sto se opreme za bebu tice, imamo skoro sve od starije kceri, no mislim da cu sada kupiti onaj close to me krevetic sto ide uz bracni. Kcer nikada nije prihvatila kinderbet i vecinom spava s nama tako da bebu moram negdje na sigurno 🙈. Takodjer planiram uzeti i neka lagana putna kolica tipa Yoyo. Imamo Stokke od starije, ali ona su mi dosta teska i neprakticna za transport, stepenice i sl..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.