Vecer. Trudna sam 17 tjedana, treca trudnoca, imam 39god.
Ono sto me brine je sto me vec u 14-15om tjednu jako pocela bolit stidna kost. Bolilo me to i u prijasnjim trudnocama,al tek tamo pri kraju, ne ovako u samom pocetku. Ta bol je nekad tako jaka da jedva hodam. Boli me i u nekom polulezecem polozaju, a nekad i u lezecem. Jel jos nekoga ovako rano boli?
Ispade sta god ko napise da i mene to muci, al sta cu kad je tako. Boli me vec 7 dana, ja prvo mislila jer sam okupana izasla na balkon da me nije napuhalo, al vidim nije to to i ne prestaje me nikako. Al vise se i ne obazirem na bolove, svako malo neki drugi bol. I da, ta bol mi ne da da stojim na jednoj nozi, tad je
znam da je normalna neka manja bol jer se maternica podize u ovim tjednima, ligamenti se opustaju itd itd….al to bi trebala biti neka umjerena bol, mene ova bas ogranicava u pokretima. Kad se manje krecem mi je lakse, al tako cu samo kile natuci. I ovako sam vec previse u +
Cure drage sretan i blagoslovljen Uskrs! 🐰♥️
Sutra dijetalno skroz, danas sam ubacila u sebe puno previse 🤭🙈 moram vam reci da sam nekako bas posebno umorna otkad sam usla u ovaj 18. tjedan… osjetim veliku razliku, umor me bas jako drzi 🙈
BabyBoy 💙
Cure srećan Uskrs❤️
Mene je baka danas dokrajčila, sledeći vikend nama Vaskrs i onda nadam se da niko neće zvati na Bajram. Kotrljaće me do porodilišta😅😅😅
Do sad sam bila na +/- 0.5 kg. Danas sam bar 2 pojela😅😅😅
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Sretan vam Uskrs cure!
Ovih dana nisam pisala jer sam spremala sve za Uskrs, jučer sam cijeli dan provela kod svojih, obožavam uskršnji doručak i ručak i tome se veselim cijelu godinu🤗🙊
I ja si mislim kako ću sad na pregledu biti dodatno u plusu koju kilu, teško je odoljeti šunkici i jajima, francuskoj..mhmmm😄
Uživajte danas, ovdje je sunce konačno i bit će lijep dan.
dalmatrinka83 Jos me stidna neboli,tj nista dolje od tih kostiju osim ponekad prepona i to bas jako da nemogu stat na nogu. A u prosloj trudnoci se dobro sjecam od cca 30-31tj me tek pocela boljet. Meni su cicke opet pale ali me bradavice toliko svrbe da je to za poluditi.. Trenutno da neosjetim bebicu nebi ni znala da sam trudna,bas sam neka poletna.. 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
dalmatrinka83Jos me stidna neboli,tj nista dolje od tih kostiju osim ponekad prepona i to bas jako da nemogu stat na nogu. A u prosloj trudnoci se dobro sjecam od cca 30-31tj me tek pocela boljet. Meni su cicke opet pale ali me bradavice toliko svrbe da je to za poluditi.. Trenutno da neosjetim bebicu nebi ni znala da sam trudna,bas sam neka poletna.. 😊
Ovako I mene uhvati bol u preponi da nemogu stat na nogu. Noćas me grcevi ulovili u nozi popila magnezij i sve super...
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
La_Lupa ajde znaci nisam jedina koju umor idalje drzi i nigdje na vidiku one energije drugog tromjesecja.
Ja sam danas usla u 5.mjesec 🥰
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ne znam što mi je, toliko sam se veselila svoj toj hrani, na kraju nakon 3 zalogaja ne mogu više jest. Još me muče mučnine, pogotovo nakon jela i mislim da je to problem 😭 enegije imam više, al idalje spavam noću ko zaklana, po 8,9 sati 🤭
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Zene da vam se javim, prisutna sam, sve citam, al nisam imala nista pametno reci. Jedva sam docekala pregled danas, bas mi je sporo prolazilo vreme. Beba lepo napreduje, za sada je sve u redu. Bebica ima 180gr. Rekao mi je da nastavim da pijem utrogestan dva puta dnevno. Za pol mi je rekao da je 95% devojcica😊 Bebica sve stavljala ruku izmedju nogu, i bila je bas nemirna. Tek mi je sledeca kontrola za sest nedelja..
Dok sam isla na posao, bas mi je brzo prolazilo vreme i nisam previse razmisljala. A sad od kad sam kuci i odmaram, opteretila sam se i samo sam cekala pregled😁
Sortiraj odgovore
Najstariji