Cure sve imate prekrasne trbuscice 🥰 još malo i napokon ponedjeljak ja već odbrojavam da vidim svoju bebicu 😍
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Cure sve imate prekrasne trbuscice 🥰 još malo i napokon ponedjeljak ja već odbrojavam da vidim svoju bebicu 😍
Joj jaaa u srijedu🥰🥰🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Predivni trbuscici
Malo sam citala sto ste pisale. Sto se kose tice nisam primjetila da opada ali mi se cini kao da je izgubila sjaj i da je sva neka slamnata. Bubuljice kao u pubertetu. Uz mucnine je sad krenilo i povracanje. Sve u svemu blazeno stanje 🤣
32🙋♀️🙋♂️
26.2. ➕️ 30.4 🩷
Moj stomak se još ne nazire ni u naznakama, samo se napuhnem pred večer kad se najedem (ali tako sam i prije trudnoće). Znat ću da se nešto događa kad mi stomak ujutro bude ispupčen, to mi je mjerilo ali simpa kako se svima vidi nešto i različitih su oblika, fascinantno
Amarenna pa di zakoracila u 5mj ajmee 🥰 i ja jedva cekam da odes na pregled a i da saznamo zpol tvoje bebice ako Bog da.. 🥰🥰
Cure kako se vi depilirate dolje? ja sam do sada uvijek britvicom ali mi je koza postala toliko osjetljiva u ovoj trudnoci da sam se pocela bas osipat nakon brijanja i zna mi se nekad pa nekad urast dlaka. Dali postoji nesto sto nije bolno,sestra mi spominje da ima neka kao krema u dmu dal to smijemo? Izludit cu koliko mi je koza suha 😮💨😔
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Amarennapa di zakoracila u 5mj ajmee 🥰 i ja jedva cekam da odes na pregled a i da saznamo zpol tvoje bebice ako Bog da.. 🥰🥰
Cure kako se vi depilirate dolje? ja sam do sada uvijek britvicom ali mi je koza postala toliko osjetljiva u ovoj trudnoci da sam se pocela bas osipat nakon brijanja i zna mi se nekad pa nekad urast dlaka. Dali postoji nesto sto nije bolno,sestra mi spominje da ima neka kao krema u dmu dal to smijemo? Izludit cu koliko mi je koza suha 😮💨😔
Baš gledam ove naše trakice dolje koliko smo trudne i moram priznati da vrijeme doslovno leti bar meni ❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Czrez, raspisale ste se, to volim ☺️. Kad se nakon cijelog dana legnem i imam puno toga za čitati hehe.
Mi smo danas imali opet radne akcije oko kuće,.hrpa ljudi a sve neplanirano jer je najavljivana kiša a ono predivno sunce i brzinski skupili ekipu i ajmo. Ja nisam radila fizički ali od jutra sam na zraku, na nogama, spremam mezu, sklanjam, piće...i tako cijeli dan, bome sam sad pošteno umorna.
Lijepo je vidjeti vaše trbuščiće 😍 moj je još onako mali da ljudi koji me ne poznaju ne mogu skužiti baš a oni koji me znaju bi mogli jer inače isto oduvijek ravan trbuh pa se onda baš kuži. Jučer sam nakon dugo vremena se vozila u tramvaju jer sam auto ostavila na vlaku i ušla sam u tramvaj pun ko šipak i pola sata tako u krcatom tramvaju stajala, naravno nitko nije skužio da sam trudnica a ja ne bi pitala dok kod mogu na nogama stajat. No čekam dan kad će me netko propustiti na blagajni ili kad ću dobiti neku povlasticu jer sam trudnica 🥰
A što se tiče vremena, meni baš vrijeme ne leti nego kao da ide sporo. Već mi se tako dugo čini da sam oko 3 mj trudna 🙊 još uvijek nekad nisam svjesna, još uvijek mi nestvarno valjda jer smo toliko godina to čekali ( mi smo 11 god u braku ) . A kad rodim i poslije sigurno ću govoriti kako mi trudnoća proletila ali evo za sad mi ne leti.
Cure je trebalo pisati. Zašto nema mogućnosti uređivanja posta ili sam ja blesava pa ne vidim 🤷
Meni stvarno leti vrijeme. Ko da sam jučer radila test 😂😂
A sad odbrojavam dane do petka kad imamo kontrolu, tada ću biti 18+3 i nadam se da ćemo otkriti spol 🎊🎊🎊🧸👩❤️👨
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
I meni vrijeme bas leti i ne vjerujem da sam vec skoro na pola! Ja evo cekam nalaze papa testa i briseve, a sljedeci pregled tek 18.4. Stvarno sam pocela zivjet od pregleda do pregleda, samo krizam dane 😅
It’s a girl 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji