Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    01. Travanj 2023. 15:57

Cure sve imate prekrasne trbuscice 🥰 još malo i napokon ponedjeljak ja već odbrojavam da vidim svoju bebicu 😍

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lana99
    01. Travanj 2023. 16:52

amarenna

Cure sve imate prekrasne trbuscice 🥰 još malo i napokon ponedjeljak ja već odbrojavam da vidim svoju bebicu 😍

Joj jaaa u srijedu🥰🥰🥰

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Artemida1990
    01. Travanj 2023. 17:21

Predivni trbuscici 
    Malo sam citala sto ste pisale. Sto se kose tice nisam primjetila da opada ali mi se cini kao da je izgubila sjaj i da je sva neka slamnata. Bubuljice kao u pubertetu. Uz mucnine je sad krenilo i povracanje. Sve u svemu blazeno stanje 🤣

32🙋‍♀️🙋‍♂️
    26.2. ➕️ 30.4 🩷

Lily123
    01. Travanj 2023. 18:27

Moj stomak se još ne nazire ni u naznakama, samo se napuhnem pred večer kad se najedem (ali tako sam i prije trudnoće). Znat ću da se nešto događa kad mi stomak ujutro bude ispupčen, to mi je mjerilo  ali simpa kako se svima vidi nešto i različitih su oblika, fascinantno 

teich95
    01. Travanj 2023. 18:31

Amarenna pa di zakoracila u 5mj ajmee 🥰 i ja jedva cekam da odes na pregled a i da saznamo zpol tvoje bebice ako Bog da.. 🥰🥰
    Cure kako se vi depilirate dolje? ja sam do sada uvijek britvicom ali mi je koza postala toliko osjetljiva u ovoj trudnoci da sam se pocela bas osipat nakon brijanja i zna mi se nekad pa nekad urast dlaka. Dali postoji nesto sto nije bolno,sestra mi spominje da ima neka kao krema u dmu dal to smijemo? Izludit cu koliko mi je koza suha 😮‍💨😔

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

amarenna
    01. Travanj 2023. 20:24

teich95

Amarennapa di zakoracila u 5mj ajmee 🥰 i ja jedva cekam da odes na pregled a i da saznamo zpol tvoje bebice ako Bog da.. 🥰🥰
    Cure kako se vi depilirate dolje? ja sam do sada uvijek britvicom ali mi je koza postala toliko osjetljiva u ovoj trudnoci da sam se pocela bas osipat nakon brijanja i zna mi se nekad pa nekad urast dlaka. Dali postoji nesto sto nije bolno,sestra mi spominje da ima neka kao krema u dmu dal to smijemo? Izludit cu koliko mi je koza suha 😮‍💨😔

Baš gledam ove naše trakice dolje koliko smo trudne i moram priznati da vrijeme doslovno leti bar meni ❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pipi11
    01. Travanj 2023. 20:38

Czrez, raspisale ste se, to volim ☺️. Kad se nakon cijelog dana legnem i imam puno toga za čitati hehe.
    Mi smo danas imali opet radne akcije oko kuće,.hrpa ljudi a sve neplanirano jer je najavljivana kiša a ono predivno sunce i brzinski skupili ekipu i ajmo. Ja nisam radila fizički ali od jutra sam na zraku, na nogama, spremam mezu, sklanjam, piće...i tako cijeli dan, bome sam sad pošteno umorna. 
    Lijepo je vidjeti vaše trbuščiće 😍 moj je još onako mali da ljudi koji me ne poznaju ne mogu skužiti baš a oni koji me znaju bi mogli jer inače isto oduvijek ravan trbuh pa se onda baš kuži. Jučer sam nakon dugo vremena se vozila u tramvaju jer sam auto ostavila na vlaku i ušla sam u tramvaj pun ko šipak i pola sata tako u krcatom tramvaju stajala, naravno nitko nije skužio da sam trudnica a ja ne bi pitala dok kod mogu na nogama stajat. No čekam dan kad će me netko propustiti na blagajni ili kad ću dobiti neku povlasticu jer sam trudnica 🥰
    A što se tiče vremena, meni baš vrijeme ne leti nego kao da ide sporo. Već mi se tako dugo čini da sam oko 3 mj trudna 🙊 još uvijek nekad nisam svjesna, još uvijek mi nestvarno valjda jer smo toliko godina to čekali ( mi smo 11 god u braku ) . A kad rodim i poslije sigurno ću govoriti kako mi trudnoća proletila ali evo za sad mi ne leti.

Pipi11
    01. Travanj 2023. 20:39

Cure je trebalo pisati. Zašto nema mogućnosti uređivanja posta ili sam ja blesava pa ne vidim 🤷

• MomN.93
    01. Travanj 2023. 20:43

Meni stvarno leti vrijeme. Ko da sam jučer radila test 😂😂 
    A sad odbrojavam dane do petka kad imamo kontrolu, tada ću biti 18+3 i nadam se da ćemo otkriti spol 🎊🎊🎊🧸👩‍❤️‍👨

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Lola1212
    01. Travanj 2023. 20:59

I meni vrijeme bas leti i ne vjerujem da sam vec skoro na pola! Ja evo cekam nalaze papa testa i briseve, a sljedeci pregled tek 18.4. Stvarno sam pocela zivjet od pregleda do pregleda, samo krizam dane 😅

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.