Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    27. Ožujak 2023. 18:34

Čestitam na dečkićima!  Baš lijepo, danas vas je dosta saznalo spol, preslatko, sigurno je poseban osjećaj. Ja sam imala danas uzv, beba se igrala i vrtila, preslatko nešto, sve uredno, nuhalni ok, rukice i nogice su na broju  možda idući put saznam spol, ako beba bude raspoložena.  Sad opet čekanje mjesec dana do idućeg sastanka 

Pereca333
    27. Ožujak 2023. 18:43

U Njemackoj placa zdravstveno samo tri ultrazvuka. Ja uvijek kazem hocu UZ i platim. A ako je nesto patolosko recimo iscjedak ili krvarenje onda mi dr uradi bez naplate. Ja isto ne razumijem sta im znaci pregled bez UZ, kao prije 100 godina da mi mjeri tezinu i pipa matericu. Hocu da vidim moju bebicu, da joj radi srcey da se pokrecey posebno s ovim hematomima i budalastinama. Svako malo.imam neke bolove u stomaku, treba ja da vijecam je li to normalno. Ju al me tako iznerviraju, amarena samo to sebi zakazi negdje pregled , najljepsi je osjecaj vidjeti bebicu. 

Cestitam svi curkama 🥰🤗Neka su nam svima bebani zivi i zdravi i mi s njima 🤭

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

La_Lupa
    27. Ožujak 2023. 18:46

Cestitke na urednim nalazima i na deckicima 💙💙 
    Bome su dobro zavladali 🤭🤭 
    Flowerson opa bravo za trening 💪🏻💪🏻

BabyBoy 💙

Blue1986
    27. Ožujak 2023. 19:22

Pipi11

P1996 dobrodošla i želim ti sve najbolje, da i dalje bude uredna i školska trudnoća 🥰

Cure evo znala me popodne sestra moje ginekologice i nalaz je dobar i stiže nam dečkooooo💙🤗🤗
    Kad mi je sestra priopčila na tel tako su me emocije preplavile da vam ne mogu opisati. Sretna sam 🥰

Čestitam  :)

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Pipi11
    27. Ožujak 2023. 19:36

Hvala cure 🥰 
    Mislim da su dečkići sad brojniji ali vidjet ćemo dalje, svaki dan neka od nas sazna  spol 🤗 🥰 nekako je drugačiji osjećaj, stvarniji. Baš nevjerojatno. Treba polako početi razmišljati o imenima. Za curicu sam imala ali za dečka nisam sigurna. 
    Ja sam također privatno u zg platila UZV 60 eura. Kako je ginekološki pregled inače kompletan 750 kn (užasno skupo) tako kad sam plaćala pa mi je rekla 60 eura izgledalo povoljno 🙊 moš mislit zapravo ali dobro kaj kažete, mir je neprocjenjiv.

• Lola1212
    27. Ožujak 2023. 19:51

Cestitke svima koji su ovih dana saznali spol 😍
    Sto se tice pregleda, ja nisam nikad bila kod soc ginekologa pa ne znam bas kako to ide bez ultrazvuka… pregleda vas rukom jeste li otvorene, i sta jos? Kako zna da je s bebom sve ok? 

It’s a girl 💞

teich95
    27. Ožujak 2023. 20:03

Kod moje socijalne svaki pregled se radi vaginalno kako onda kaze da vidi prstom jel drzi cvrsto i s onom ruznom spravom mjeri sta-neznam 🤣  i uzv.  Jedino sto me u prosloj trudnoci ekstra slala oko 20tj u bolnicu na uzv gdje mj doktor radio uzv cca 30min i detaljno mjerio bebu i provjeravao sve organe,pa se nadam tom uzv i ovaj put 😊

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Lola1212
    27. Ožujak 2023. 20:09

Mene privatnik ni jednom nije pregledao “rukom” , ali mi uvijek kaze “cerviks je u redu blabla” 🤔

It’s a girl 💞

amarenna
    27. Ožujak 2023. 20:10

Meni je najjače dođem na pregled i ne izmjeri mi tlak nego napamet napiše,  onda ja pitam onda mi tek izmjeri...katastrofa 😳

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Lola1212
    27. Ožujak 2023. 20:12

amarenna

Meni je najjače dođem na pregled i ne izmjeri mi tlak nego napamet napiše, onda ja pitam onda mi tek izmjeri…katastrofa 😳

Uzas, pa kako tako 🤯 Meni je mjerenje tlaka i kilaze na pocetku svakog pregleda. 

It’s a girl 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.