Hej cure, bome ste se raspisale, imala sam 10-tak stranica za procitati 🙈
Cestitke i dobrodoslica novim curama!
Blue cestitam na curici 🌷
Flowerson bas mi je drago da ti se napokon smanjuju mucnine i vraca energija, prijavljujem isto zadnja 2 dana samo par gagova u danu na povracanje, bitna razlika se osjeti i nadam se da ce tako i ostati! 🥳🥳 samo jos i da umor skroz ode 🙈
Sto se tice vjezbanja, meni je doktorica u pocetku preporucila samo hodanje, iduci tjedan imam pregled i bas cu pitati za misljenje sad kad je proslo “najkriticnije” razdoblje.
Dizem se piskiti 4-5 x u noci, svaku noc… isto su mi ispucale usne i cudila sam se od cega jer stalno mackam melem… i dobila sam herpes sto nikad nisam imala… to su neki noviji simptomi 😂 kava i dalje ne pase…
BabyBoy 💙
Amarenna znaci dali su ti termin kao da si i bila na pregledu za mjesec dana,uzas 🙈 sretno kod privatnika 💕
Flowerson ja nevjezbam, dovoljan mi je trening ustaj u 6 spremi i odvedi djete u vrtic pa se stvori do 15 do 8h na poslu odradi smjenu. Pokupi djete,pravi rucak, igraj se s djetetom, ocisti kucu. Dođe brzo 18h tad djete kupamo onda jos jedan red igre pa cokolino i do 20h on vec spava. Onda imam vremena otusirat se sredit i ako se stigne pogledat tv i spavanje. I trenutno sinu trice izlaze pa su nam i noci kaos 🤪 e to ti je ukratko svaki moj dan bez nekih neplanskih događaja 👶🤣
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Divim se vama koje ćete vježbati u trudnoći. Ja nisam baš od nekog sporta, nisam baš vježbala cijeli život pa zasigurno ne mislim početi sad u trudnoći. Doseg mi je šetnja 5 km po Maksimiru i mislim da će na tome i ostati, laganini svaki dan dok ne postane prevruće
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
teich, tebi ne treba trening
Mimica, nismo svi isti, svakom paše nešto drugačije...i šetnja od 5km je stvarno odlična i samo tako nastavi.
La Lupa, bilo mi je super zadnja dva dana, evo jutros mi je opet mučno, nisam mogla ni zaspat sinoć, glava me rastrurala...uglavnom, sad će vjerojatno bit koji dobar dan i još poneki s mučninama. Svakako je podnošljivije.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Curee ja obavila uzv privatno. Prosli put nisu radili uzv nego samo provjerili dal sam zatvorena, a meni bilo stvarno predugo mjesec i pol da me vidim bebicu.
Uglavnom stize nam curkaaa. 💗 Presretni smo, a braco pogotovo, on je bas htio seku.
Bas je bio detaljan uzv, i sad sam bas mirnija.
Iduci pregled je 13.04-anomaly scan.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
MomN94 čestitam na lijepom uzv i na još jednoj curici
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Curee ja obavila uzv privatno. Prosli put nisu radili uzv nego samo provjerili dal sam zatvorena, a meni bilo stvarno predugo mjesec i pol da me vidim bebicu.
Uglavnom stize nam curkaaa. 💗 Presretni smo, a braco pogotovo, on je bas htio seku.
Bas je bio detaljan uzv, i sad sam bas mirnija.
Iduci pregled je 13.04-anomaly scan.
Čestitaaaaaam 💕💫 e tako i ja idem privatno ne mogu čekati mjesec dana više 😄 a i bit ću isto mirnija sigurno kad vidim bebu kako spada a ne na 2 min
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Čestitke na još jednoj curki polako će se i izjednačit
Meni zadnja dva dana bilo dobro, nikakvih mučnina, samo bljutavi okus, a danas opet po starom, mučnina od jutra… o vježbanju neću ni pomišljat dok mi ne stanu mučnine jer nemam snage. Iako bi voljela više se kretati i vježbati, to svakako namjeravam u drugom tromjesečju.
Opaaa Cestitam na curkamaa💞💞
Ja bi rado vjezbala ali zadnjih 3-4 stalno bolovi u stomaku sto pri dnu sto menga ma samo lezim ništa živo ne radim. Pocenjem se brinuti pomalo a tek me u četvrtak naručili za pregled. Valja prezivjet do tada....
Amarennaznaci dali su ti termin kao da si i bila na pregledu za mjesec dana,uzas 🙈 sretno kod privatnika 💕
Flowersonja nevjezbam, dovoljan mi je trening ustaj u 6 spremi i odvedi djete u vrtic pa se stvori do 15 do 8h na poslu odradi smjenu. Pokupi djete,pravi rucak, igraj se s djetetom, ocisti kucu. Dođe brzo 18h tad djete kupamo onda jos jedan red igre pa cokolino i do 20h on vec spava. Onda imam vremena otusirat se sredit i ako se stigne pogledat tv i spavanje. I trenutno sinu trice izlaze pa su nam i noci kaos 🤪 e to ti je ukratko svaki moj dan bez nekih neplanskih događaja 👶🤣
Jel možeš vjerovati, kako sam bila jutros razočarana da mi nije napravio uzv već me samo poslao van i rekao radit ćemo za mjesec dana , znaci odma za 20min sam se naručila privatno , pošto je gužva imam za tjedan dana, ali mjesec dana cekat stvarno.....zapravo 2 mjeseca sve zajedno bi bilo - nema šanse
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji