Lily123 inace mi je redovna ali svakih 4 mjeseca ili 3 bude ovako... Da mi kasni par mjeseci bude redovno i onda opet isto isto imam jake bolove i komadi mi idu izgubim apetiti, pocnem se osjecati jako slabo i dosta mi bude lose osjecam mucninu neku a sad dal je to trudnoća ili nije iskreno neznam
Flowerson Poison Ivy hvala vam na podrsci. 🤗🩷
Kao da nisam dovoljno isprepadana, sad sam jos vise na iglama. ali vjerujem da ce biti sve ok. 🙏 Smedje mrvarenje mi je stalo za sad, tu i tano nesto malo tackice.
Blue cestitam ti na curici 🤗🩷
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Danas planiram počet vježbati...malo jesam u strahu jel pametno, al jednostavno osjećam se baš nikako od nerada, a konačno mi je psihički bolje i ne povraća mi se non stop. Kako ste vi po pitanju toga? Vježba li netko? Meni hodanje ne dolazi u obzir jer mi je to predosadno. Baš me zanima kako će mi proć trening danas, radit ću s laganim težinama, treninzi od pol sata.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Blue, čestitam na dobrom nalazu i curici 🥰💜 juhuuu 🥳
Kad si radila nalaz i koji? Ja sam 17.og nifty i očekivala sam danas poziv ali kako doktorica radi ujutro sve mi se čini da danas ništa od novosti. A baš bi htjela da se mogu lijepo umiriti.
Flowerson, ajme o vježbanju već dugo razmišljam jer sam ko trut. Idem s autom na posao, u uredu sjedim i dođem doma i uglavnom odmaram. Ok od kad je lijepo vrijeme i zatoplilo počela sam šetati jer bar nešto, inače ću samo kile gomilati. Ali i mene je strah vježbanja, tj da li smijem. I koje vježbe 🤔 jesi ti msilila tipa rastezanje ili više pilates pa bez trbuha? Nisam pametna ali definitivno bi htjela balansirati između unosa i potrošnje kalorija a ne vidim na koji način bi ih potrošila.
Blue, čestitam na dobrom nalazu i curici 🥰💜 juhuuu 🥳
Kad si radila nalaz i koji? Ja sam 17.og nifty i očekivala sam danas poziv ali kako doktorica radi ujutro sve mi se čini da danas ništa od novosti. A baš bi htjela da se mogu lijepo umiriti.
Flowerson, ajme o vježbanju već dugo razmišljam jer sam ko trut. Idem s autom na posao, u uredu sjedim i dođem doma i uglavnom odmaram. Ok od kad je lijepo vrijeme i zatoplilo počela sam šetati jer bar nešto, inače ću samo kile gomilati. Ali i mene je strah vježbanja, tj da li smijem. I koje vježbe 🤔 jesi ti msilila tipa rastezanje ili više pilates pa bez trbuha? Nisam pametna ali definitivno bi htjela balansirati između unosa i potrošnje kalorija a ne vidim na koji način bi ih potrošila.
Hvala ,radila sam Veritas 21.3 u utorak i jutros nalazi stigli ,jedva sam dočekala iako brzo su 6 dana
28.1. +
6.2. Uzv
20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png
Pipi, ja sam do prije par godina trenirala intenzivno crossfit tako da meni pilates, yoga i te mlake vježbe jednostavno nisu zanimljive, volim onaj osjećaj nakon treninga kad osjećam da sam izbacila sve iz sebe...našla sam program na youtube-u koji bi zapravo jako odgovarao treninzima koje volim, jedina je razlika što treninzi nisu predugi (10/20/30 min) i koristila bih naravno lagane bučice od 3 kg. I treninzi su zapravo osmišljeni po tromjesečjima što je još bolje, ja bih svejedno počela s vježbama za prvo tromjesečje pa prilagodila vježbe po potrebi.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ja vjezbam od 12. tjedna, tj idem na pilates gdje sam i prije isla.
Sve radim osim vjezbe na trbuhu i hc trbusnjake, al bocne i plankove npr radim koliko mogu. Vjerujem trenerici i slusam svoje tijelo.
Takoder, umrla bih da ne vjezbam, a osim toga nemam ligament u koljenu i bole me leđa ak ne vjezbam, tak da je meni stvarno vjezbanje pod mus i nevjerojatno me veseli. Najrađe bih isla svaki dan da mogu 😃
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Ja vjezbam od 12. tjedna, tj idem na pilates gdje sam i prije isla.
Sve radim osim vjezbe na trbuhu i hc trbusnjake, al bocne i plankove npr radim koliko mogu. Vjerujem trenerici i slusam svoje tijelo.
Takoder, umrla bih da ne vjezbam, a osim toga nemam ligament u koljenu i bole me leđa ak ne vjezbam, tak da je meni stvarno vjezbanje pod mus i nevjerojatno me veseli. Najrađe bih isla svaki dan da mogu 😃
Super! Pa tako se i meni čini da se može krenut od 12.tjedna...mene strah kakav utjecaj svi ti pokreti imaju na bebu, al vidim puno trudnica koje vježbaju pa si mislim zašto ne bih i ja...iako je ivf trudnoća, nisam stvarno do sad imala neke komplikacije pa nekako mislim da mogu. Osim što se sad osjećam ko trut, kad nešto više radim po kući, počne me nešto probadat nisko u leđima prema guzici, baš se ko baba osjećam. Krenut ću danas definitivno, a sutra idem kod gin pa ću i nju pitat za mišljenje.
Blue, super, stvarno su brzo došli nalazi. Iščekivanje je najgore. Sad si mirna i možeš se opustiti 🥰
Flowerson, jel nam možeš zakačiti link od tih vježbi pliz.
Lalaland, e pa da, u principu možeš sve osim vježbi trbuha i polako slušajući svoje tijelo. Ne treba se forsat ali definitivno meni isto fali vježbanje. Ja sam prije išla na pilates pa manje više znam sve vježbe i vjerojatno ću vježbati doma laganini kad mi paše.
Pipi, naravno, na ovom linku su ti liste treninga. https://www.youtube.com/@nourishmovelove/playlists?view=50&sort=dd&shelf_id=9
Sortiraj odgovore
Najstariji