Cestitke svima na predivnim novostima!!
Ja se ipak odjavljujem s ove teme, nasoj prici je dosao kraj…danas mi je dijagnosticiran spontani pobacaj sto sam jos od jucer i pretpostavljala..💔 100 pitanja koja se motaju po glavi, i ono najvaznije - zasto opet- na koje nema odgovora…pretrage sve uredne, ali eto, ponavlja se vec 3. put… Vama svima zelim srecu do samog kraja i uredne i skolske trudnoce, svratit cu da procitam novosti tu i tamo ❤️
Jako mi je žao 🥺 ne sjećam se što si sve od pretraga radila, al treba napravit detaljniju obradu očigledno. Trombofilija je isključena? Ne mogu zamislit kako ti je, doživjeti to 3 puta mora bit grozno i sigurna sam da želiš odgovore...nadam se da ćeš napravit neke nove pretrage jer odgovor mora postojati. Šaljem ti veliki hug ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Cestitke svima na predivnim novostima!!
Ja se ipak odjavljujem s ove teme, nasoj prici je dosao kraj…danas mi je dijagnosticiran spontani pobacaj sto sam jos od jucer i pretpostavljala..💔 100 pitanja koja se motaju po glavi, i ono najvaznije - zasto opet- na koje nema odgovora…pretrage sve uredne, ali eto, ponavlja se vec 3. put… Vama svima zelim srecu do samog kraja i uredne i skolske trudnoce, svratit cu da procitam novosti tu i tamo ❤️
Tako mi je žao! Trebaš sebi dopustiti da se isplačeš, ali nemoj previše jer ti nisi kriva. Krivica nije tvoja. To je tako htjelo da bude. Nisi nimalo manje vrijedna žena zbog toga i ja ti šaljem podršku i virtualni zagrljaj.
Imam promjene raspoloženja iz normalnog u totalna depresija i crne misli. Depo progesteron plus 3x3 Utragestana čine svoje valjda.
Ne mogu dočekati pregled za 6 dana, pogotovo jer mi se pojavio iscjedak kakav do sada nije bio. Bio je vodenast skroz, a danas sam primijetila na papiru onu “tanku” sluz , kao puževu, kao kad je ovulaciju i sad imam 100 upitnika iznad glave je li to normalno. Malo me zabole i leđa ovih dana pa prestanu.
Uh….
Napravili smo detaljnu obradu nakon drugog spontanog, i apsolutno su sve pretrage bile u redu, trombofilija iskljucena. Spominjao je danas da mozemo napraviti kariotip prije sljedeceg pokusaja, cisto da znamo da smo onda apsolutno sve napravili. Moja prva trudnoca je bila normalna i rodila sam zdravog sina, a kada smo odlucili ici na drugo dijete poceli su problemi. Nasa sreca je jedino sto bez problema ostajemo spontano trudni, a sad jesu li ovo stvarno plodovi koji su imali neku deformaciju pa ih je priroda sama od sebe odbacila ili postoji neki problem koji nismo uspjeli otkriti - to ne znam.
Šta je s tim doktorima koji dižu paniku za svaku sitnicu? Ne mogu opisat koliko me izvrijeđala i iznervirala endokrinologinja iz čista mira, isto neki sadizam. Još me usporedila sa mužem (koji me dopratio do poliklinike) kao, eto vidim kako je moj muž fin i šlang, atletski građen. Da se razumijemo, ja sam mršavija od njega i uvijek sam svakako pazila na kilažu. Stvarno me šokira komentarima svaki put, isto kao da to radi namjerno. Ja iskuliram al me nervira i najviše bih voljela da joj odgovorim šta mislim o toj dr Mengele metodi ophođenja prema pacijentu.
Nema, gotovo, pojela sam voćku i nebo pada, već sam na inzulinu i umirem od toga. Mislim da mi je šećer poslije nje bio 20 samo od tog ponašanja bezobraznog.
Tikutaka, zagrli svoje dijete i svog muža i sve će biti super. Meni je ovo posljednji voz posljednjeg voza. Mi nemamo djece i ako ovo sa IVF sada ne upali… to je to. Da imamo jedno dijete već, uopste se ne bih brinula. Ne želim da umanjim tvoj bol, damo ti kažem da se isplačeš ali ne previše i gledaš u to lijepo sto imaš. A da saosjecam, stvarno mi je žao i potrese me svaka ružna vijest koju čujem za djecu bilo čiju.
Napravili smo detaljnu obradu nakon drugog spontanog, i apsolutno su sve pretrage bile u redu, trombofilija iskljucena. Spominjao je danas da mozemo napraviti kariotip prije sljedeceg pokusaja, cisto da znamo da smo onda apsolutno sve napravili. Moja prva trudnoca je bila normalna i rodila sam zdravog sina, a kada smo odlucili ici na drugo dijete poceli su problemi. Nasa sreca je jedino sto bez problema ostajemo spontano trudni, a sad jesu li ovo stvarno plodovi koji su imali neku deformaciju pa ih je priroda sama od sebe odbacila ili postoji neki problem koji nismo uspjeli otkriti - to ne znam.
Uhhhh....znam koliko ti je tesko, i moraš si dati vremena sada da se oporavis, zagrli sina i muža, doći će i bebica kada Bog da 🙏 jako mi je teško što odlazis sa teme, želim ti brz oporavak i svu sreću ovoga svijeta, ako želiš javi nam se ponekad 🩷🩷
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Flowerson woohoo🥳🥳 napokon je došao kraj! Vjerujem da će
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Flowerson woohoo🥳🥳 napokon je došao kraj! Vjerujem da će
Ne znam što se dogodilo sa komentarom.🤷♀️🤷♀️
*Vjerujem da će vam dati zeleno svjetlo, jer ne vidim zašto ne. Ipak je najkritičnije prošlo, a što se tiče mučnina, umora i ostalih simptoma + seksa, vjerujem da te sve jako dobro razumijemo.😅😂 Nadam se da će nam se sada u drugom tromjesečju vratiti energija, barem mrvu.🤞🤞 Ja sam si trakicu isto updateala po zadnjem UZV i nadam se da je najkritičnije prošlo.🙏🙏
Takutaka ne mogu ni zamisliti bol kroz koju prolaziš, ali vjerujem ti koliko je teško.🥺💔 Nadam se da ćete otkriti uzrok zašto se događaju spontani i da ćete im stati na kraj. Isplači se i izbaci to iz sebe, ali digni glavu i hrabro koračaj naprijed. Vjerujem da ćete doći do svog cilja!🤗❤️ Šaljem ti veliki zagrljaj!
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Takutaka Neznam sta bih ti drugo napisala osim da mi je bas zao sto opet prolazis kroz to... Nadam se da ce se otkriti uzrok (ako ga ima)... Zelim ti svu srecu da iduci put bude sve u najboljem redu. 🙏❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji