Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lily123
    27. Ožujak 2023. 22:30

Takutaka jako mi je žao, svaki gubitak je bolan. Iako eto, ipak je utješno što nemaš problema sa začećem i imaš već jedno dijete, dakle, sigurno možeš iznijeti trudnoću. Moguće je da je tijelo odbacilo plodove zbog raznih anomalija, nikad ne znaš što je tu bilo. Bolje i da se prekinulo ranije nego nekad puno kasnije… u svakom slučaju, puno ti sreće želim u budućnosti, sigurna sam da ćeš dočekati svoju drugu mrvicu 

• mmmm1
    27. Ožujak 2023. 22:44

Pozdrav cure, da li koja imala bolove u jajnicima, maternici prilikom mokrenja, ali ne u smislu da je upala ili nesto jer je to iskljuceno nego samo pritisak i zatezanje koje prode onda? 

poisonivy2604
    28. Ožujak 2023. 06:27

Imamo 2 nove curice i 2 nova dječaka ako sam sve pohvatala  Čestitam cure i drago mi je za sve preglede koji su prošli dobro. 
    Meni je nezamislivo isto pregled bez ultrazvuka 
    Što se tiče vježbanja ja sam isto gledala neka videa, ali za sada sam samo na gledanju  jedino tu i tamo obavim koju šetnju, iako rijeđe nego bi htjela. Prije trudnoće sam redovno trčala...ali sve je to već nestalo, forma mi je katastrofa...
    Takutaka jako mi je žao zbog svega što prolaziš. 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

teich95
    28. Ožujak 2023. 07:02

Flowersom sretno danas 🙏💕
    Ako jos koja ide sretno i vama 👶💞
    Mene od jucer opet pere uzasna nervoza pred pregled,sva sreca osjetim bebu pa me to smiri ali đaba.. Imam osjecaj da cu se danas bas fino cistit na wcu i jest od nervoze,pa kad joj dođem ujutro u 8 i stanem na vagu bit ce belaja 🙈 mm mi zabranio da se vazem doma i sakrio mi vagu,pa ce u svakom slucaju biti iznenađenje 🤣

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

poisonivy2604
    28. Ožujak 2023. 07:16

Sretno na pregledima 💕

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Blue1986
    28. Ožujak 2023. 08:11

Sretno cure danas na pregledima, ja sam bila prošli tjedan i sad već nemogu dočekati slijedeći pregled 19.4 

28.1. +
    6.2. Uzv
    20.2. Uzv 21.3. Uzv 19.4. Uzv 17.5 Uzv 14.6 uzv 12.7 uzv, 2.8. Uzv https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;95/st/20230919/dt/6/n/Tia/k/c7ea/age.png

Lena1897
    28. Ožujak 2023. 08:41

Čuvam vam i ja fige za preglede. Pa koliko ste se ubucile do sada? Šta jedete?
    Ja sam zabrinuta jer ja danima ništa ne mogu da jedem. Inače pazim na hranu u smislu da već od prije trudnoće ne jedem ni hljeb, krompir, rižu, svakakvo meso, masni sir, šećer, sad ni jaja, od voća nista osim bobičastog voća ne smijem, a odnedavno mi se gade i špinat i gljive, tako da jedem veoma niskokalorično i malo. 
    Prosto se pitam od čega će te bebice da rastu, al ova moja doktorica mi tako savjetuje. Ako nisam smrsala, udebljala se nisam iako mi je stomak već velik. 

MomM.94
    28. Ožujak 2023. 08:57

Takutaka jako mi je zao sto ti se to desava opet. Drzi se i hrabro naprijed. ❤️
    Flowerson i ako jos koja ima pregled sretno. 😊
    Sto ce tice hrane ja sam unazad zadnjih par dana dobila ogroman apetit, samo bih nesto jela, trenutno sam na +3. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

La_Lupa
    28. Ožujak 2023. 09:09

Takutaka jako mi je zao 😭😭 i znam da te nase rijeci ne mogu utjesiti, isplaci i napravi sve sto doktori preporucuju dalje. Mozda tebi nije utjeha, ali vec imas jedno dijete i mozes prirodno zatrudniti sto je veliki +… zato ostani pozitivna u nadi da ces nam se uskoro vratiti s lijepim vijestima ♥️ drzi se! 
    Flowerson sretno na pregledu 🥰 
    Teich ajme zar osjecas bebu? Blizu smo, mozda cu i ja uskoro poceti… oooo to je tek poseban osjecaj, vjerujem 🙈🙈

BabyBoy 💙

Pipi11
    28. Ožujak 2023. 09:12

Takutaka, jako mi je žao zbog svega što prolaziš. Znam da nema riječi utjehe😥 drži se nekako i nadam se da ćeš uspjeti u svojoj želji za bebom. Svako dobro ti želim.
    Cure koje danas imaju preglede sretno i uživajte sa svojim bebama 🥰
    Ja sam danas ujutro tako jako kihnula, iz duše kako se kaže, i tako me presjeklo u trbuhu. Ko noževi da su me zarezali i baš me to prepalo. Stvarno pokušavam ne biti prehlađena ali vrijeme je takvo kakvo je, malo hladno malo toplo i eto kišem s vremena na vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.