Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Danubis90
    26. Ožujak 2023. 19:58

Pereca i meni su otkrili u drzavnoj bolnici hematom al nisam imala jako krvarenje. Pijem utrogestan 200mg 3x1, a od sutra bi trebalo da smanjim na dve tablete. Rekli su mi da mirujem, al nista sad nesto preterano. Mada sam ja otvorila trudnicko bolovanje i trudim se da bas lezim. A privatnik mi je video samo kao neku skupinu krvi na ultrazvuku ne veliku i dao mi kutiju antbiotika da popijem da slucajno ne bi doslo do infekcije. Uglavnom oni su meni rekli da to nije nista strasno. A ja ne mogu da docekam sl ultrazvuk sredinom aprila.
    Takutaka zelim da ti sve bude u redu i da tebi to krvarenje bude od hematoma. Ni meni nisu odmah videli da je hematom

• Danubis90
    26. Ožujak 2023. 20:08

Meni su skoro svi simptomi nestali sem umora, bas osecam da nemam snage. Lako su umorim... i mogla bih samo da jedem po ceo dan 😊Imam jedno pitanje osecate li vi probadanja po stomaku s leve i s desne strane, i imam grceve bas na dnu stomaka. Dal je to sve bas normalno? 

lalaland1991
    26. Ožujak 2023. 20:15

Prijavljujem ponovno svrbez trbuha, al ovaj put valjda od rastezanja koze jer mi je trbuh bas velik, pogotovo nvcr.
    Shvatila sam da za tjedan dana ulazim u 5.mjesec 🙃🤭🥰🙏🏽 taj peti mi bas zvuci nekako veliko!😃

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

teich95
    26. Ožujak 2023. 20:19

lalaland1991

Prijavljujem ponovno svrbez trbuha, al ovaj put valjda od rastezanja koze jer mi je trbuh bas velik, pogotovo nvcr.
    Shvatila sam da za tjedan dana ulazim u 5.mjesec 🙃🤭🥰🙏🏽 taj peti mi bas zvuci nekako veliko!😃

Pa daj da vidiimo mi taj trbuh 😍 tako i meni mm kaze jos malo u 5mj ja gledam kad prije, kraj 4mj smo na pola puta ili 20tj 🤪👶

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• MomN.93
    26. Ožujak 2023. 20:48

lalaland1991 ja isto imam svrbež kože, trackam se s onom biobazom za trudnice, samo mi je ok jer nije konstantno, povremeno mi se javi i to na lijevoj strani trbuha 😂😂 
    Danubis90 ja sam cijeli prošli tjedan imala probadanja i čak i oštre bolove (kod okretanja na krevetu) u jajnicima, ali sam se sjetila da su cure tu koje su više tjedana trudne pisale da im je bilo tako, pa se nisam zabrinjavala. A i u utorak mi je rađen uzv pa znam da je sve ok s bebom 🙂 
    TinaKobra ja imam masnu jetru, odnosno fibrozu uslijed masne jetre, zadnja biopsija mi je rađena 7/2022. Redovito moram kontrolirati jetrene enzime koji su mi btw od kad sam ostala trudna nikad bolji. Sad sam kroz tjedan bila hospitalizirana u Petrovoj upravo zbog detaljne obrade što se tiče jetre, štitnjače i inzulinske i rekli su mi samo redovita kontrola gastro s obzirom da postoji povećani rizik za kolestazu. 

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Lola1212
    26. Ožujak 2023. 21:33

Danubis90

Meni su skoro svi simptomi nestali sem umora, bas osecam da nemam snage. Lako su umorim… i mogla bih samo da jedem po ceo dan 😊Imam jedno pitanje osecate li vi probadanja po stomaku s leve i s desne strane, i imam grceve bas na dnu stomaka. Dal je to sve bas normalno?

Normalno je, ne brini :) 

Sve dok nema krvarenja i dok nije bas velika bol, to je sve oke.
    Netko gore je napisao za svrbez trbuha, mene isto svrbi danima, a otkrice mi je Welledina krema za trudnice, odusevljena sam. Ne moze mi se mjeriti s recimo babylove uljem.

It’s a girl 💞

Tina_Kobra30
    26. Ožujak 2023. 21:37

MomN.93

lalaland1991 ja isto imam svrbež kože, trackam se s onom biobazom za trudnice, samo mi je ok jer nije konstantno, povremeno mi se javi i to na lijevoj strani trbuha 😂😂
    Danubis90 ja sam cijeli prošli tjedan imala probadanja i čak i oštre bolove (kod okretanja na krevetu) u jajnicima, ali sam se sjetila da su cure tu koje su više tjedana trudne pisale da im je bilo tako, pa se nisam zabrinjavala. A i u utorak mi je rađen uzv pa znam da je sve ok s bebom 🙂
    TinaKobraja imam masnu jetru, odnosno fibrozu uslijed masne jetre, zadnja biopsija mi je rađena 7/2022. Redovito moram kontrolirati jetrene enzime koji su mi btw od kad sam ostala trudna nikad bolji. Sad sam kroz tjedan bila hospitalizirana u Petrovoj upravo zbog detaljne obrade što se tiče jetre, štitnjače i inzulinske i rekli su mi samo redovita kontrola gastro s obzirom da postoji povećani rizik za kolestazu.

Ja obavila MR jetre i Fibroscan i sve je u redu. 
    Vađenje krvi, tumorske biljezi, stolica... Sve je u najboljem redu. 
    Masna jeste, ali za sad nije oštećena. Ubila mene moja dugogodišnja jutarnja pekara i fina topla peciva. Bolje da sam se počastila sa nečim "kratkim". 🤷🏻‍♀️
    Toga se zapravo najviše bojim da ne našteti bebi. 
    Za mene lako, samo da bebu zaštitim. 

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20231121/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/5844/preg.png

• Ana26
    26. Ožujak 2023. 21:40

Cure s hematoma ja sam i u prošloj i u ovoj trudnoći imala hematom. (U prošloj sam imala spontani,ali nije uzrok hematom). Skužila sam da su poprečna mišljenja što se tiče mirovanja,neki smatraju da strogo mirovanje neće pomoći.  Jedan dr mi je bio rekao strogo mirovanje,samo WC i krevet, a tjedan dana nakon toga dr mi je rekla da nema potrebe za strogim mirovanjem, da slobodno mogu prošetati i skuhati. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

Lelaaaa——
    26. Ožujak 2023. 21:46

jel koristite neke kreme za trbuh da vam ne dođu strije?ako jeste jel možete napisati koje🙈

• MomN.93
    26. Ožujak 2023. 21:50

jopa1234

jel koristite neke kreme za trbuh da vam ne dođu strije?ako jeste jel možete napisati koje🙈

Ja trenutno koristim biobaza mama, nije mi baš ugodnog mirisa ali mažem se 🙈

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.