Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    26. Ožujak 2023. 11:31

Jelusicka, bas se lijepo vidi ❤️ meni se isto vidi trbuscic, al je to kombinirano i s nadutosti.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jelušićkaa
    26. Ožujak 2023. 11:35

teich95

Jelušićkaa

teich tu smo negdje..
    https://ibb.co/qF79BMG

Ti si jos mrsavija pa se i ljepse vidi hehe 😍 kad imas pregled? I ti bi mogla uskoro saznati spol ja sam vec nestrpljiva imam vec tremu a gdje je srijeda hahha

ma kakvi mrsavija pa zatrudnila sa 64 Kg. Sutra ću zvat pa da vidim kad ce me narucit trebala bi sljedeći tjedan nekad. Da da trebao bi se i spol znati 😍😍
    Flowerson hvalaa i tebi ce iskocit brzo 💕

• Takutaka1
    26. Ožujak 2023. 12:49

Drage moje, citam vas ovih dana, ali nisam imala snage za pisati, pa evo da sad ja podijelim s vama svoje lose vijesti...ja sam u petak popodne lagano prokrvarila, ali se sve ubrzo smirilo te preko noci nije bilo vise krvi...u subotu ujutro me primio ginekolog te je ustvrdio da plodu kuca srce i da se vidi smeckasti iscjedak...nastavak terapije utrogestanom...ali jutros ponovno krvarenje, s tim da je ovaj put obilno i sa ugruscima te, nazalost, pretpostavljam da je ipak doslo do jos jednog spontanog i da se ovaj put bebica nije uspjela zadrzati...cekam daljnji razvoj situacije, ali morala sam podijeliti ovo s vama... 

Pipi11
    26. Ožujak 2023. 13:16

Ajme tako mi je žao ako je stvarno došlo do toga 😥 
    Jesi išla u bolnicu ili se spremaš? Ja se ipak nadam da je beba dobro a krvarenje radi nečeg drugog. Molim te javi nam, znam da ti je teško pisati i muka ali ovdje smo sve jedna za drugu tu, potpora i što god treba. Nadam se da bude sve dobro 🙏🙏🙏 ali ako i ne bude, to je Božja volja i ima sve svoje razloge. Drži se draga 

MalaG
    26. Ožujak 2023. 13:18

Ženice hvala vam svima na savjetima vezanima za UZV.🤗❤️ Zadnjih dana nisam bila toliko aktivna ovdje pa sam većinu i zaboravila, nemojte zamjeriti.🙈
    Na kraju nisam išla nego sam odlučila čekati već dogovoreni UZV iduću subotu. Iz razloga jer nije bilo termina ranije, a i zadnjih par večeri me žgaravica opet ubija pa računam da je sve okej, da su samo mučnine popustile.
    Sretno svima ovaj tjedan na pregledima. Da sve bude super i da bebice lijepo rastu.🤗🙏🍀
    Netko je spomenuo samo dva UZV u trudnoći, i moram se nadovezati da je ista situacija u Irskoj. Ovdje u bolnici kroz cijelu trudnoću rade samo dva UZV, s tim da je kombinirana njega - bolnica+LOM (ne ginekolog). Upravo iz tog razloga idem privatno na UZV jer mi je nezamislivo biti mjesecima bez.🤷‍♀️ 
    Takutaka nadam se da te neki hematom zeza i da nije najgore, kao što misliš! Planiraš li ići u bolnicu danas?🥺🥺

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Flowerson 🌸
    26. Ožujak 2023. 13:58

Takutaka, žao mi je što to prolazis, ne mora bit odmah najgore..svakako nam se javi i nadam se da ideš na pregled, ja bih otišla na hitnu. ❤️

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pipi11
    26. Ožujak 2023. 14:05

MalaG ti živiš u Irskoj? Kako je tamo što se tiče poroda, da li se plaća ili je besplatno i planiraš tamo roditi ili tu? Uvijek su mi zanimljive te različitosti. Mislim da je u jako puno zemalja to da se ide na samo 2 UZV.
    Ja kad sam bila na zadnjem pregledu bila sam 11 + 2 čini mi se i rekla je doktorica da beba trlja oči 🥰
     Ja sam vidjela ali slabo, vidjela se beba, glava i tijelo ali možda je još rano da se konkretnije vidi i mislim da su kod socijalnih doktora stvarno zastarjeli UZV pa se ne može vidjeti nešto bolje . 
    Teich, javit ću vam rezultat čim saznam, moguće sutra . Samo da bude sve dobro 🙏
    Takutaka 🙏 uz tebe smo. Nadam se najboljem ishodu 🙏

• Takutaka1
    26. Ožujak 2023. 14:17

Cijelo vrijeme sam u kontaktu sa ginekologom te cemo ovisno o razvoju situacije vidjeti hoce li me popodne pregledati ili poslati na hitni prijem ili sutra ujutro, ali s obzirom na to da sam kroz sve to vec prosla, ovolika kolicina tkiva i ugrusaka ne mogu znaciti nista drugo...jucer na uzv nije bio vidljiv nikakav hematom, tom sam se ishodu i ja nadala kada sam vidjela to prvo malo krvarenje. Ali eto, kao sto je netko napisao, ocito se sve dogada s nekim razlogom, samo ga ja stvarno trenutno ne mogu razumjeti...

MalaG
    26. Ožujak 2023. 14:20

Pipi11 da, živimo u Irskoj. Što se tiče samog vođenja trudnoće, dosta su drugačiji od Hrv. Prilikom pozitivnog testa se javljaš svom LOM koji ti otvara vođenje trudnoće i on ti daje preporuku za bolnicu. U bolnicu na prvi pregled naručuju između 12-15tt, a ranije iznimno ako se radi o visokorizičnoj trudnoći ili postoje prethodni pobačaji ili vm trudnoće. Trudnoću vodi LOM u kombinaciji sa bolnicom te se izmjenjuju prilikom pregleda (prvi je u bolnici, drugi kod LOMa itd.). Prvi UZV je na prvom pregledu kada određuju OTP, te drugi u 20tt i to je to. Može se birati između public i private vođenja trudnoće gdje je public kompletno besplatan, a private se plaća što na kraju iziđe oko €5000 za cijelu trudnoću+porod. Što se tiče vođenja trudnoće, kao što sam rekla, su dosta drugačiji od Hrv., Ali što se tiče poroda sam čula samo najbolje riječi i koliko su stručni i pažljivi kada do toga dođe. Svakako planiram ovdje roditi jer će nam biti jednostavnije tako, a i ne vidim razlog za ići roditi u Hrv. ☺️ 
    Ja sam do sada išla privatno na UZVe i privatno ću raditi nuhalni nabor jer se to ovdje u bolnici ne radi, te i do kraja trudnoće (ako sve bude uredu) planiram privatno raditi UZV jer mi je nezamislivo imati samo 2 kroz cijelu trudnoću.🙄

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

amarenna
    26. Ožujak 2023. 14:41

Takutaka1

Cijelo vrijeme sam u kontaktu sa ginekologom te cemo ovisno o razvoju situacije vidjeti hoce li me popodne pregledati ili poslati na hitni prijem ili sutra ujutro, ali s obzirom na to da sam kroz sve to vec prosla, ovolika kolicina tkiva i ugrusaka ne mogu znaciti nista drugo…jucer na uzv nije bio vidljiv nikakav hematom, tom sam se ishodu i ja nadala kada sam vidjela to prvo malo krvarenje. Ali eto, kao sto je netko napisao, ocito se sve dogada s nekim razlogom, samo ga ja stvarno trenutno ne mogu razumjeti…

Ne treba biti najgore, držim fige da je bebica uredu 🙏🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞
    Ja čekam otpusno pismo i idem kući 🥳
    Pereca kakva je situacija kod tebe?

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.