I meni je nekak cudno to sve, nekako mi strano 😂 opet kontam ako budem imala onda je najbolje za bebu da to rucki. Alj nije da mii to sad predstavlja nesto emotivno, povezivanje s bebom i to, nego bas zato sto kao sto ti kazes ja sam dojena i nemam alergija i nisam bila bolesljiva nikad.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Mene mama nije dojila pa nisam uopće boležljiva..ne znam kad sam temperaturu zadnji put imala. Nisam cijepljena protiv covida, a korona me obišla, a gripu ne znam dal sam ikad imala ili ako sam ju imala meni je to bilo nešto blago..al ja svakako imam želju dojit dijete, to u meni baš izaziva neki poseban osjećaj, nadam se da ću moći 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Jutro, sto se ti tice dojenja sina sam dojila nekih mjesec dana i samo preko noci je sve mlijeko otislo ja sam forsirala i dalje da doji da mi je napravio uzasne rane po bradavicama koje su pocele krvariti. I doktori su mi rekli da se nemucim jer neide,navodno da mi je mlijeko otislo od posljedice te proklete korone od koje sam bila zarazena i u porodu i bila bas u klincu 2tj i jos 2mj poslje imala problema s plucima.. Ugl ostalo mi je bas zao sto nismo uspjeli,ali se sada vec educiram pomalo kupila sam vec sesirice, snimam i izdajalice mislim da cu uzeti i purelan kremu za bradavice (kazu da je najbolja).. imam zelju dojiti ali ako opet bude nekih problema preci cu na dohranu,mali mi se s Aptamilom oporavio. Zdravo djete imam bez alergija, bez bolesti ,sad sve ljepo jede i ja presretna.. 😊
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jutro cure, nisam dugo pisala ali sam čitala redovito.
Vidim da su neke cure završile u bolnici želim vam brzo ozdravljenje i da što prije dođete domeka.
Što se tiče dojenja, meni je isto pomisao na to skroz neobična. Iskreno ne znam što očekivati. Svakako planiram dojiti i nadam se da ću moći, nema zdravije za bebu od majčinog mlijeka tako da ću se stvarno potruditi. Sve ćemo vidjeti kad dođe. Sad čekam samo nalaz nifty i molim se da bude sve u redu.
Nekako mi je daleko taj idući ultrazvuk, tek polovica 4 mj jer mi je neizvjesnost što se događa, je li sve u redu itd a s druge strane u Švedskoj i koliko sam čula većini razvijenih zemljama žene idu dva puta tijekom cijele trudnoće na ultrazvuk. A meni je malo jednom mjesečno
Ja nisam doživjela što su neke cure pisale i to u ovoj ranijoj fazi da se beba vrti, maše, da je aktivna, ne znam, možda je zastario ultrazvuk. Mislim da ću na 3/4d privatno kad dođe vrijeme za to ali to mi je isto tako daleko.
Želim vam svima lijepu nedjelju 🥰
Pipi, vjerojatno je beba spavala pa se nije mrdala 😄 ja bih izludila da imam uzv dva put u trudnoći,.meni to nikako nije ok 🙄 i na kraju krajeva, nema slađe nego kad vidiš svoju bebu kako raste ❤️
Kiki, ni ja be mislim da majčino mlijeko utječe na to što će bit kasnije ..al je vjerojatno dobro u startu za razvoj. Osobno želim dojiti, al neću sigurno dojit predugo (ako budem mogla), vjerujem da ću osjetit trenutak kad prekinut.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pipi obavezno javi rezulate 💞
Kiki i ja mrzim forsiranje okoline,a vidjet cete kad beba dođe doliko savjeta koji vam netrebaju kometara,uzas. Ako dojis,nevalja mljeko beba nedobija dovoljno na kilazi,nervozna je bla bla.. ako nedojis,sta nedojis te ljene mlade mame itd.. drago mj je radi bebice 🥰❤️
https://ibb.co/p339p2c evo moj realan trbuh kad nisam napuhana,joj jedva cekam srijedu i pregled,da saznamo i spol ako beba bude rasirila nogice 😍🙏
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja ni ne znam kak ce dojenje kod mene ici, imam neki fibroadenim pored desne bradavice, jos od puberteta, mozda mi bude stvarao problem.
Mislim da je teze poceti dojiti pa ako ne ide preci na flasicu, bolje odmah prehranu uzeti ako je kilavo. Ali ne znam ja nemam iskustva.
Teich bas se lijepo vidi trba 🤗 meni je samo donji stomak zaokruzen kao lopta ali se vidi kako raste.
Pipin ja sam vidjela prvi put da je mahala kad sam bila 11+4, i to zato sto je doktorica radila zbog Nipta opsezniji uz, do tada je bila kao neka kiflica nisam znala gdje je glava a gdje guza 😂 ja jedem puno slatkisa i voca, neko kaze da beba od tog sizne. Sad zadnji uz sam bila bas pod stresom jer sam krvarila pa mozda i to uzbudi bebu, ali bas je bila zivahna.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Ma mene je mama dojila pa imam i alergije i jos tonu bolesti na koje sam osjetljiva. Svaki mi klinac fali.Ma ništa to nije garancija. I ja bi dojila samo si onda bas obavezan nemozes maket nigdje ali eto ako bude išlo ok ako ne imaju formule.
teich tu smo negdje..
https://ibb.co/qF79BMG
Ti si jos mrsavija pa se i ljepse vidi hehe 😍 kad imas pregled? I ti bi mogla uskoro saznati spol ja sam vec nestrpljiva imam vec tremu a gdje je srijeda hahha
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji