Weleda ulje sam najvise cula da hvale, a za njim ono BioOil ulje… ja se i inace stalno mackam s necim, a jos nisam kupila nista posebno, cure javite dojmove koje cete probati Weledu 😍
MamaŠČ je spominjala pivo, ja ga inace ne volim niti pijem, a sad u trudnoci mi par puta doslo bas da popijem i uzela sam po casu. Iskomunicirala sam to prije doktorici, nasmijala se i rekla da mi nista nece biti od case pive ponekad i da ima dosta cura s takvim zeljama 😂😂😂🤭🤭🤭 pivopije da postanemo 🤪🤪
Kiki uhhh, nadam se da ti je prolazno jer nimalo me ne tjesi da ti sad tek dolazi taj nagon za povracanje… 😞 Meni danas cijeli dan kaoticno, jela onaj stiropor, grisine, krekere… nista pametno. I puno mineralne, podrigujem kao prase neko 🤢
Hvala svima za info za poklon pakete dobrodoslice za trudnice, morat cu i ja do DM-a 😇😇 A mogla bih se vec uclaniti i u Bipo klub 😂 kad je bal…
BabyBoy 💙
Pokupila danas paket u dm-u, došla s karticom i to je to.
A u bipi pitala i rekli mi da je to bilo do isteka zaliha.
Ja sam se već prije počela mazati sa biobazom, ali nije baš da sam redovita 🤭🤭🤭
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Pa vi ste super sto s 15 sedmica tražite trudničke tajice. Ne znam kako al ja sam se sva napuhala, stomak mi ne da je kao u 15. sedmici nego u 5. mjesecu, a tek sam počela biti trudna pa me nekako stid da već idem po tajice. Veze nemam zašto me stid. Hodam još u trenerci koju mogu podesiti jer radim od kuće, a za pregled imam neku suknjetinu veliku. Nekako ne mogu još da počnem razmišljati o sebi kao o trudnici, odnosno kao da mi treba veća odjeća.
Osim stomaka velikog, na vagi pak imam isto kila kao prije trudnoće iako sam prošla bas puno, puno IVF hormona , raznih, pa je to eto dobro.
Da hoće više ljeto i lepršave haljine :)
Meni je ovaj tjedan započeo odlično, mučnine skoro pa nestale, ja puna elana i veselja. I jutros se probudim i povratim :(
Ima li još ijedna cura s velikom željom za pivom, kao ja? Iako ne smijem alkohol, nisam mogla izdržati da ne uzmem mužu koji gutljaj. Inače ne volim baš pivu, ali sad mi je to nešto najljepše u životu 😄
Haha, ne za pivom, al za cigaretooom… Baš bih mogla :) Najčudnije od svega je sto mi se želudac okrene kad osjetim da neko puši, al eto, neki dan mi je naumpala cigareta u neka doba. I “Keks” 😂 Al nema keksa do kraja 12. sedmice haha, tako nam je rečeno.
Pa vi ste super sto s 15 sedmica tražite trudničke tajice. Ne znam kako al ja sam se sva napuhala, stomak mi ne da je kao u 15. sedmici nego u 5. mjesecu, a tek sam počela biti trudna pa me nekako stid da već idem po tajice. Veze nemam zašto me stid. Hodam još u trenerci koju mogu podesiti jer radim od kuće, a za pregled imam neku suknjetinu veliku. Nekako ne mogu još da počnem razmišljati o sebi kao o trudnici, odnosno kao da mi treba veća odjeća.
Osim stomaka velikog, na vagi pak imam isto kila kao prije trudnoće iako sam prošla bas puno, puno IVF hormona , raznih, pa je to eto dobro.
Da hoće više ljeto i lepršave haljine :)
Ja nosim samo haljine jer me sve drugo tiska. A trenirku kad obučem spuštam ispod trbuha 😂😂😂
Ali ja hlače odmah od početka nisam mogla nositi
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Weleda ulje sam najvise cula da hvale, a za njim ono BioOil ulje… ja se i inace stalno mackam s necim, a jos nisam kupila nista posebno, cure javite dojmove koje cete probati Weledu 😍
MamaŠČ je spominjalapivo, ja ga inace ne volim niti pijem, a sad u trudnoci mi par puta doslo bas da popijem i uzela sam po casu. Iskomunicirala sam to prije doktorici, nasmijala se i rekla da mi nista nece biti od case pive ponekad i da ima dosta cura s takvim zeljama 😂😂😂🤭🤭🤭 pivopije da postanemo 🤪🤪
Kikiuhhh, nadam se da ti je prolazno jer nimalo me ne tjesi da ti sad tek dolazi taj nagon za povracanje… 😞 Meni danas cijeli dan kaoticno, jela onaj stiropor, grisine, krekere… nista pametno. I puno mineralne, podrigujem kao prase neko 🤢
Ajme pivaaaa, zasto sam ovo sad procitalaaa… Sad bi s gustom 🤭 cak i imam jednu u frizideru, mozda samo guc 🙈evo i upravo mi malo muka, ali cujte sto sam sve sad 'vecerala' 🤣🙈 znaci jucer me uvatila zelja za mekicem (onaj obicni mali cizburger i pomfri) i danas muz da ajmo na hamburgere al ne u mekica. I nisam tila hamburger nego topli sendvic sunka sir, ALI tila sam pecivo sa sezamom, a bia je sendvic u pizza tijestu. Jos su mi malo priloga stavili i bas nisam bila zadovoljna niti se najela. Pa smo nakon tog ipak isli u mekica i uzela sam cizburger, pomfri, colu i sladoled!! 🤣 I sve sam to smazala i onda mi je od voznje doma cak malo doslo muka, al isto bi sad pivu popila 🤣🙈🤭 uzaaaas .. al ovo mi je prvi trudnicki "ispad" pa ajde 😅 bas se danas frendici hvalila kako se nisam udebljala i kako jos nemam droba i jos sam u normalnim trapericama .. sutra je vec upitno kako ce bit 😅🤣🙈
Ajme Kiki ti si ko ja hamburger Cola i sladoled 😁 u prvoj trudnoći kad sam bila trudna s curom me to tražilo isto 🤭
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja od 10. Tjedna nosim samo haljine. Hlače me stišću i nelagodne su. S tim da sam morala kupiti jer nemam baš previše zimskih haljina, a idem na posao.
Više trudnica mi je pohvalilo lidl tajice, samo njih nema uvijek i brzo se pokupuju.
Ajoooj zarazila sam vas pivom 😛 upsić
Od ludih želja imala sam još želju za ćevapima u 10 i 30 navečer i kiselim gumenim bombonima od jagode
Moje iskustvo s trudnickom robom h&m i lidl daleko najkvalitetnije,evo sve sto sam nosila u prosloj trudnoci sam oprala neki dan i sve je kao novo. S tim da sam ja kupovala u kiku njihove kratke tajce kao biciklisticke za tipa 20kn samo vece brojeve i nije mi smetalo nikad za trbuh i uz to uvijek neke majcice i haljine obavezno. Problem je bit trudnica u ljeto pogotovo ako ste kao i ja i ovako punija pa se sve između nogu od znoja ospe. 🫣😄
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Jao Kiki cizburger, pomfrit i sladoled Jooooj kud pročitah 😂 al dobro je, taman sam se zabrinula gdje su mučnine od neki dan. Izgleda i ove moje tačkice u stomaku da su večernji tipovi pa imamo večernje mučnine a ne jutarnje.
E, zaboravila sam pitati ima li neka mačku? Kako rekoše “toksoplazma” ja poludjeh, iako je kućna maca koja jede samo krekere i ne proviruje nigdje van. Al ima dlaka na sve strane jer je čupava maca, pogotovo sad kad je krenulo linjanje. Čim vidim dlaku u glavi mi ta “leteća toksoplazma” sad. Previše brinem.
Lena, ja imam mačku i nalaz na toksoplazmu mi je negativan. Mazim se s njom i sve normalno,samo mu ne čistim wc jer se toksoplazma prenosi izmetom. Muž je preuzeo taj zadatak. Iako je mačka u stanu i nije u doticaju sa nekom sirovom hranom, svejedno sam na oprezu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji