Flowerson preslatka je bebica i bravo za Doktora
Teich ja zivim u gradu pa mi vecina ljudi kada sazna da sam trudna ima potrebu komentirati "a sada vam treba jedna curica".
Moj sin (3 god) svima kaze da ce dobiti bracu. Danas me mama zove pa nisi mi rekla da je decko 😤
Čudim se što doktori tako rano predviđaju spol…mojoj drugoj kćeri je od 16. do 24.tt nešto "virilo", a na kraju je od 24.tt do kraja potvrđeno više puta da je curatako da može još svašta biti..jedino vi sa nipt testovima možete znati 100% tako rano
Meni je u 1 trudnoci tek u 20tt vidio spol...Kolegi s posla cura treba roditi u pocetkom 5 mj i rekli su im da je decko, i prije par dana ipak cura...mislila sam da su se te greske događale prije,kao sada su jaci UZ ali eto ocito jos pogrijese
Ja sam u prvoj trudnoći saznala spol u 16 tjednu, a u drugoj u 24 tjednu 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja sam bila 16+6tj kad sam saznala spol. A sada cu biti 16+2tj na iducem pregledu pa se nadam da bi mogla saznati 🙃
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Ja sam bila 16+6tj kad sam saznala spol. A sada cu biti 16+2tj na iducem pregledu pa se nadam da bi mogla saznati 🙃
I ja jedva čekam, možda saznamo, ja ću bit 16+6
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Flowerson Slicica je prekrasna 🥰
Moj privatnim je isto svijetli primjer, ali mi je zato socijalna gin bila katastrofa pa sam ju nedavno mijenjala jer nije htjela davati uputnice🤦 kao, ljuti se sto netko ide u privatnika🤷
U prvoj trudnoci su mi u 16 tjednu vidjeli spol, ali je tada gin komentirala da je doslovno rasirio noge da se vidi pisulinac 😂 sve ovisi kakve su volje bebacu i kako ce se namjestiti 🙂
Takutaka, takva je i moj socijalna gin..kakva je procedura kad se mijenja gin usred trudnoce? Jel to ide brzo? Još se razmišljam dal da promijenim.
Tami, hvala 🤗
Pipi, popsicle, da, i ja sam bila u šoku da još ima takvih privatnika, bio je baš divan i uživala sam razgovarati s njim. Empatican, stručan, ma divan.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Takutaka, takva je i moj socijalna gin..kakva je procedura kad se mijenja gin usred trudnoce? Jel to ide brzo? Još se razmišljam dal da promijenim.
Tami, hvala 🤗
Pipi, popsicle, da, i ja sam bila u šoku da još ima takvih privatnika, bio je baš divan i uživala sam razgovarati s njim. Empatican, stručan, ma divan.
I mene zanima kakva je procedura kad se mjenja usred trudnoće, da li onda trudnicu primi koji god želimo ili samo oni koji primaju nove pacijente 🤔
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ja nisam mijenjala usred trudnoce nego kada mi je privatnik odlucio napraviti sve pretrage vezane uz neplodnost radi 2 spontana i trebale su mi puste uputnice. Dosla sam kod novoizabranog, za kojeg sam dobila preporuku da bez problema izdaje sve sto privatnik trazi, sestra je unijela moje podatke i isti moment mi pustila sve uputnice. Tako da jedino sto trebate je pronaci ginekologa koji ce vas upisat, a papirologija se rjesava samo sa zdravstvenom iskaznicom kod novog ginekologa, doslovno u 5 minuta sve gotovo.
Cure, ne znam odakle ste ali znam da je u Zagrebu problem jer su većinom popunjeni pa ne mogu / ne žele primati. Znam kad sam nedavno htjela ( ali zbog lijenosti još uvijek nisam to napravila) mijenjati doktora opće prakse zvala sam tog kod kojeg sam se htjela prebaciti i kaže mi sestra da nema više ono da uzimaš karton nosiš u jukićevu (u zg) ili uopće da uzimaš karton i nosiš kod novog, ništa nego samo da dođem da zdravstvenom. Ona me upiše i automatski valjda ide brisanje kod dotadašnjeg doktora. Eto, samo nisam provjerila da li to sad stvarno tako funkcionira da mogu reći da je 100 posto tako u praksi.
Sortiraj odgovore
Najstariji