Takutaka, hvala! Otvaranje komplikacija ovisi od ginekologa..moja priča kako je trudnoća sasvim prirodna i normalna stvar pa znam da ju nije briga ni što je moja trudnoća ivf, ni što sam imala spontani, sigurno mi ne bi dala da otvorim komplikacije osim da se nešto zakomplicira.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Takutaka1 meni je moj odmah reko da mogu na komplikacije ali sam prvo koristila stari godišnji i bi otvorila s nekih 10 tjedana
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Flower bas mi je to nekako ruzno, mislim da ne triba stvari gledat crno na bilo vec ipak uvazit i povjest koju si imala...ne znam kakav posao radis, al ja sam odgojitelj djece jaslicke dobi i sa dijagnozom habitualnih pobacaja pod kojom se vodim se nadam da mi nece stvarati nikakve probleme. U prvoj trudnoci me nije bilo strah nikakvih djecjih virusa, stalno sam razmisljala da to svakako mogu pokupiti bilo gdje, ali sada sam u strahu i drugacije razmisljam pa se nadam da ce i ginekolog imat razumijevanja...
Flower bas mi je to nekako ruzno, mislim da ne triba stvari gledat crno na bilo vec ipak uvazit i povjest koju si imala…ne znam kakav posao radis, al ja sam odgojitelj djece jaslicke dobi i sa dijagnozom habitualnih pobacaja pod kojom se vodim se nadam da mi nece stvarati nikakve probleme. U prvoj trudnoci me nije bilo strah nikakvih djecjih virusa, stalno sam razmisljala da to svakako mogu pokupiti bilo gdje, ali sada sam u strahu i drugacije razmisljam pa se nadam da ce i ginekolog imat razumijevanja…
Moja ivf doktorica je rekla da radim od kuće ako mogu i radim od kuće...rekla sam u firmi da su mi tako rekli, al da se pita moju socijalnu, nema šanse da bi mi dala bolovanje samo tako. Vjerojatno bi dala da joj tamo napravim scenu. Inače imam problema s njom i kad mi treba uputnicu dat za nešto, boji se izdat svaku uputnicu da joj ne bi iz inspekcije nešto rekli....srecom mogu radit od doma pa sam ok sa svime, al ako mi se desi sljedeća trudnoća, nema šanse da ću ostat kod nje.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Dobro jutro cure, konačno nam stiglo proljeće (nadam se) i odmah se bolje osjećam 🤗🌞🌺
Takatuka, dobro nam došla☺️
Jelusicka, sreća pa si na vrijeme saznala i lijepo na komplikacije ti i ne mogu ti apsolutno ništa.
Ja sam stara trudnica, teško došla do trudnoće i baš me zanima hoće li mi sutra ginekologica išta reći za komplikacije. Ja mislim raditi ako će naravno sve biti ok sigurno do 5 mj a vidjet ćemo dalje.
Cure s mučninama, držite se i nadam se da će vam što prije proći to loše stanje i da počnete konačno uživati u trudnoći. Ja imao nemam mučnine isto nisam došla još u razdoblje uživanja ali nadam se tome
Jagoda drago mi je da je sve u redu s bebicom, čuvaj se, miruj i nadam se da će krvarenje nestati skroz.
Jelušićka koji kreteni od šefova...
Flowerson sretno danas i skupa čekamo nalaze 💓
Što se tiče mučnina katastrofa...meni su u 1. trudnoći tako bile do cca 16 tjedna..stalno jake i s povraćanjem...sada su minimalne...možda to ime veze s prognozom spola (1. je cura)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
e da...trbuščići su
moj je velik otprije tako da se neće tako brzo skužiti trudnički makar mi se čini naizgled da sam se udebljala, ali po vagi nisam još ..
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Frendica je imala užasne mučnine pola trudnoće i rodila je dečka dobro za mene bez mučnina koja se nadam curici
Ja sam imala mučnine u obje trudnoće i u trećoj imam također tak da mislim da to nema veze sa spolom bebice 🙉
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Ma kretencine. Sreca sa svojom doktoricom sam postala prijateljica zena mi je rekla kad god ti oces samo reci i ide bolovanje i hvala joj na tome.
Hvala vam svima bit će ti sve dobro ide ljepše vrijeme uživati sa bebicom šetnja i kava 🤰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji