Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelušićkaa
    14. Ožujak 2023. 07:44

Nove curke dobro došle ❤️❤️
    Evo da se ija javim kako sam završavala 3 i ušla u 4 mjesec glavobolje su svakodnevne. Nemam više ideje šta da radim. Neku nocc je došlo do toga da sam uzela voltaren čepić jer sam mislila da ću moždani dobit. Nadam se da je i ovo prolazna faza. 

Danas otvaram bolovanje jer mi je kolegica javila s posla da mi štimaju otkaz naredne sedmice pa kad se vratim s godišnjeg da mi samo papire daju onako s vrata. Ovako ce mi bar još godinu ići staž i traži drugi poso poslije poroda i caos. Ljudi su stvarno pokvareni.... 

amarenna
    14. Ožujak 2023. 07:51

Jelušićkaa

Nove curke dobro došle ❤️❤️
    Evo da se ija javim kako sam završavala 3 i ušla u 4 mjesec glavobolje su svakodnevne. Nemam više ideje šta da radim. Neku nocc je došlo do toga da sam uzela voltaren čepić jer sam mislila da ću moždani dobit. Nadam se da je i ovo prolazna faza.

Danas otvaram bolovanje jer mi je kolegica javila s posla da mi štimaju otkaz naredne sedmice pa kad se vratim s godišnjeg da mi samo papire daju onako s vrata. Ovako ce mi bar još godinu ići staž i traži drugi poso poslije poroda i caos. Ljudi su stvarno pokvareni….

Jutro..tako i napravi , otvori bolovanje i adio. Nemoj se stresirati  zbog budala sada. Kasnije ćeš naći drugi posao, sve će sjesti na svoje mjesto, sad ste ti i bebica najbitniji. Ljudi su stvarno gov.. nekad 😐

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    14. Ožujak 2023. 08:09

Takutaka1 dobrodosla 💞
    Lily,La_Lupa,Flowerson i ostale koje imate mucnine meni je dosta pomagalo hladno mlijeko,i znala sam pojest par badema u danu i to mi je znalo pomoci,rijetko sta ce ce ih otjerati skroz ali ovo je meni bas ublazavalo.
    Jelušićkaa baš mi je zao,stvarno su ljudi odvratni. Nemam rijeci 🙁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    14. Ožujak 2023. 08:10

Jelušićka, ne mogu vjerovat da ljudi mogu bit takva govna. Ionako ćeš otić na porodiljni i nije da će te oni plaćat iz svog đepa, katastrofa. Pobijesnim kad to čujem 😡😡😡 Žao mi je za glavobolje, vjerojatno prolazna faza...mene je prije tjedan dana boljela svaki dan.
    Izvadila sam jutros krvnu sliku, željezo, predala urin, a oko 11 idem radit nipt pa ćemo vidjet kako će to sve ispast. 🤞

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    14. Ožujak 2023. 08:12

Flowerson 🌸

Jelušićka, ne mogu vjerovat da ljudi mogu bit takva govna. Ionako ćeš otić na porodiljni i nije da će te oni plaćat iz svog đepa, katastrofa. Pobijesnim kad to čujem😡😡😡 Žao mi je za glavobolje, vjerojatno prolazna faza…mene je prije tjedan dana boljela svaki dan.
    Izvadila sam jutros krvnu sliku, željezo, predala urin, a oko 11 idem radit nipt pa ćemo vidjet kako će to sve ispast.🤞

Flowerson sretno danas i čekamo s tobom rezultate, bit će to sve super vidjet ćeš 🤞❤

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Flowerson 🌸
    14. Ožujak 2023. 08:12

teich, mliječni proizvodi mi više ne pašu...od jogurta bi mi trebalo bit bolje, ja budem sva naduta  bademi su ok, al ništa meni ne ublaži mučninu kad me napadne...čak ni mineralna ne pomaže.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Flowerson 🌸
    14. Ožujak 2023. 08:15

Amarenna, skeptična sam malo da ću dobit nalaz nipta, al ako mi je trudnoća napredna za par dana, tjesim se da sam po tome skoro u 11.tjednu pa možda nešto i bude. Najgore od svega mi je sad što nemam što obuć. Traperice me stišću za poludit, imam neke tunike, al kad moram navlačit hulahopke i tajice za kod ginekologa mi je baš tlaka  Morat ću ovaj vikend u shopping.

Jelušićkaa
    14. Ožujak 2023. 08:17

Neka neka ima Boga za sve pa i to. Ima i on zensku djecu nek se nada mu se na njih ne vrati.
    Sretno vam na pregledima 🤞🤞🥰

• Takutaka1
    14. Ožujak 2023. 08:49

Flowerson sretno na niptiju 🥰
    Jelusicka ovo je bas grozno cuti, srica da si saznala sve na vrime pa ces ipak rijesit stvar u svoju korist...takav stres nikome nije potreban u trudnoci 
    Kada ste vi isle na komplikacije?  U petak cu razgovarati sa ginekologom, al s obzirom na to da radim jako stresan i fizicki zahtjevan posao i s obzirom na prijašnje spontane nadam se da ce mi htjeti ovaj put sto ranije otvoriti komplikacije. U prvoj trudnoci sam radila skoro do pretkraj, pa sad nisam sigurna od kada oni pristaju na otvaranje komplikacija. 

MomM.94
    14. Ožujak 2023. 08:50

Meni su prosle mucnine kak sam usla u 4.mjesec, isto sam imala sve kao i vi, jedan dan mi se nesto jede, drugi dan mi ide na povracanje od toga,podrigavanje. Meni je pomagala cola kolko tolko. 
    Jedino sto mi se i dalje gadi je peceni picek, ne mogu ga ocima vidjet.🤣 Ali mogu reci da sam tek sada pocela uzivat u trudnocu i psihicki i fizicki se osjecam jako dobro. Pa drzim i vama fige da brzo prode. 🤞
    Takutaka dobrodošla. 😊
    Jelušička uzas, kakvih sve poslodavaca ima. Umjesto da nama olaksaju, oni samo sve otezaju. Po njima zene ne bi trebale radat djecu, nego samo radit i radit. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.