Hvala na lijepim željama svima. Želim svima ženama ovdje da iznesu trudnoću do kraja i da bude sve u redu.
Jagoda i Posicle-želim vam da bude sve u redu s vama i bebama. Isto sam se naježila dok sam čitala. Ja sam u nedoumici velikoj. U firmi idemo u renovacija i prvo bih na g.o pa onda drugamo na zamjene. Ali ja to neću jer mi stres voziti dnevno 80km. Ne želim još reči jer je relativno rano. Nisam pametna kaj da radim. Da velim šefici i tražim cijeli i stari i novi godišnji ili ne?
Žene ja se već par dana bojim. Javljaju mi se ekstrasistole tj. Preskakanje srca. U trenutku tako zaboli dok to preskoči. Od prije mi je se to javljalo ali u zadnjih 2 dana baš intenzivno po 6-7 puta dnevno. Užasan osjećaj. Ekg UZV sve uredno još samo da holter 24 sata da vidim. Bojim se da neće snimit baš taj dan. Ima li koja još takvo nešto??
La_Lupa odlične vijesti ❤😍
Misscooking ako ti stvara stres svakako razgovaraj sa šeficom, nemoj dopustiti da se zbog ikoga nerviras i misli na svoju bebicu!
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Posto sam ugl imala ta braon krvarenja,a sinoc malo sveze krvi,uplasih se da nema ni simptoma…Medjutim okej je danas opet brain i imam osecaj da imam jace simptome nego inace..
Sutra inekcija ujutru,nadam se da ce biti bolje zaista..
Vec sam jedan pobacaj imala,nadam se trudnoci..
Zao mi je sto ne mozemo da uzivamo u trudnoci,nego moramo prolaziti kroz ovaj pakao..
Dosadilo mi mirovanje 🙁
Misscooking ako ti stvara stres svakako razgovaraj sa šeficom, nemoj dopustiti da se zbog ikoga nerviras i misli na svoju bebicu!
Hvala ti.❤️❤️. Imaš pravo. Uvijek sam mislila na druge. Sad više nisam sama. 😍 Ali mi je iskreno još prerano reci za trudnoću. Ipak je početak. I oću svojima prvo reci. Ali budem morala reci prije nego sam se nadala.
Drage mame opet se javljam nakon duze vremena, danas sam bila na kontroli, obje bebe su dobro hvala Bogu, srceko kuca 170 💕
Tako se rastereceno osjecam nakon ovog pregleda da ne mogu opisati. Iduca kontrola za 3 sedmice, kada radimo nuhalni.
Drage Jagoda i Posicle, zelim vam sto brzi oporavak i da na kraju sve bude uredu s vama i bebama.
🧑 31
👩 27
👧❤ 5
10/22 💔 missAb 8tt
🩸Trombofilija
27.1. ➕️🥰
clexane 💉
👭🩷🩷
Držim fige da sve bude ok Jagoda i Posicle.
Imam pitanje, skužila sam da su mi zadnjih dana porasli otkucaji srca. Prije su mi bili oko 58 u mirovanju, sada 67 prosjek. Koliko čitam to je normalno ali svaka aktivnost mi nenormalno skaču otkucaji (popnem se uz stepenice - skoči na 120, šetam po šumi skoči na 150) . Ne osjećam se loše ali vidim da se uspušem. Stvarno na dan prehodam po 20000 koraka i ovo mi nije jasno. Da li još koja ima sličnih problema? Možda je povezano s niskim tlakom, svakako ću zvati u ponedjeljak doktoricu.
Hvala ti.❤️❤️. Imaš pravo. Uvijek sam mislila na druge. Sad više nisam sama. 😍 Ali mi je iskreno još prerano reci za trudnoću. Ipak je početak. I oću svojima prvo reci. Ali budem morala reci prije nego sam se nadala.
Razumijem te , ali nemoj da ti išta radi stres ako misliš da ne možeš...ako možeš izdržati do 12-13 tjedna bilo bi super, ali ako osjećaš da ne radije nemoj ❤
Mami bravo za bebice 💚💚👶👶
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Držim fige da sve bude ok Jagoda i Posicle.
Imam pitanje, skužila sam da su mi zadnjih dana porasli otkucaji srca. Prije su mi bili oko 58 u mirovanju, sada 67 prosjek. Koliko čitam to je normalno ali svaka aktivnost mi nenormalno skaču otkucaji (popnem se uz stepenice - skoči na 120, šetam po šumi skoči na 150). Ne osjećam se loše ali vidim da se uspušem. Stvarno na dan prehodam po 20000 koraka i ovo mi nije jasno. Da li još koja ima sličnih problema? Možda je povezano s niskim tlakom, svakako ću zvati u ponedjeljak doktoricu.
Normalno je da u trudnoći srce trudnice brže kuca, brže pumpa krv i organizam radi dupli posao i brže se umara i sve ostalo, hormoni i promjene...naravno sve je normalno do neke granice...ako ti je nešto ipak čudno uvijek je pametno pitati doktora 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Hvala na lijepim željama svima. Želim svima ženama ovdje da iznesu trudnoću do kraja i da bude sve u redu.
Jagoda i Posicle-želim vam da bude sve u redu s vama i bebama. Isto sam se naježila dok sam čitala. Ja sam u nedoumici velikoj. U firmi idemo u renovacija i prvo bih na g.o pa onda drugamo na zamjene. Ali ja to neću jer mi stres voziti dnevno 80km. Ne želim još reči jer je relativno rano. Nisam pametna kaj da radim. Da velim šefici i tražim cijeli i stari i novi godišnji ili ne?
Evo ja sam bila prisiljena reći na poslu da je trudnoća u pitanju jer nisam mogla dolazit na posao, a na doznaci za bolovanje piše šta mi je… tako da sam bila malo ljuta jer naravno da nisam htjela da saznaju svi s posla ovako rano, ali iskreno, malo mi je i lakše jer nisam u stresu oko svega i sad sam skroz opuštena. Doma sam, lakše mi je brinut se oko sebe i baš me briga tko zna ili ne zna. Ti si sebi sad najvažnija i tako postupi Možda bi mogla reći šefici i zamolit ju da bude diskretna i ne govori okolo što je u pitanju, sigurna sam da će shvatiti. Bit će i tebi lakše jer nećeš imat osjećaj da “muljaš”
sretno!
Sortiraj odgovore
Najstariji