Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Biilja
    03. Ožujak 2023. 12:19

I ja imam ruzne snove svaki dan zadnjih dana, nisam posmisljala da ima veze sa trudnocom.. 🫣

Cure koje prolaze strah i stres zelim vam mir, i da sve na kraju ispadne dobro, vjerujem da ce sve biti kako treba 🙏🏻💗 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

teich95
    03. Ožujak 2023. 12:23

Jagoda, Popsicle zao mi je sto vam se to desava,nadam se najboljem ishodu i uz vas sam 🙏 😔
    Meni je zadnjih dana pojacan rastezljivi prozirno-bijeli iscjedak bez mirisa i tocno osjetim donji dio trbuha kako mi se rasteze i povremeno bas zaboli. Ja nesanjam bas nista vezano za trudnocu,ali sam sad nekako opustena skroz. Dani mi lete,nestignem valjda razmisljati puno jer inace o cem god da puno razmisljam preko dana uđe u san. 😁

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pipi11
    03. Ožujak 2023. 14:00

Jagoda i Popsicle, ajme koji stres ste proživjele. Užas. Ja sam također više puta pročitala i čula da žene krvare u trudnoći a bude sve ok tako da vjerujem da je i kod vas tako i hvala Bogu da su bebice dobro. Ne ponovilo se u svakom slučaju 

Što se tiče snova i psihičkog stanja, sanjam dosta ali nevezano uz trudnoću a što se tiče psihe, ne znam...čudna sam si. Nisam smirena baš ( ne vidi se to na meni, nisam živčana ili tako nešto, daleko od toga), ali psihički nemir mi je neki cijelo vrijeme i od kad sam saznala da sam trudna loše spavam a tako sam to dugo čekala i veselila se...možda su to hormoni pa se nadam da će proći da počnem uživati.

Mimica91
    03. Ožujak 2023. 14:26

Cure baš mi je žao da prolazite taj stres, ali vjerujem da će sve izaći na dobro 🤞🤞
    MomN93 čestitke na dobrom pregledu 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• suncica123
    03. Ožujak 2023. 14:28

Pozdrav zene,
    Da li je neko imao situaciju da od negde od 5+4nedelje ima krvarenje (braon krvarenje)… Pijem utrogestan 3x200 i primam inekcije na tri dana..
    Krenulo je tako sto je bilo sveze krvarenje,ja se naravno prepala,otisla na pregled u 6+2 i beba je bila tu i srcana radnja aktivna..
    Posle se smirilo i pet dana sam bila mirna..Sada (po aplikaciji rekla bih ocekivana menstruacija) vec tri dana opet smedje krvarenje,ujutru oko 2h kad sam otisla da mokrim po brisanju opet sveza krv,i od ujutru opet braon.
    Pre dva dana beba napreduje raste,srcana radnja i dalje aktivna.
    Jel se nekom desilo da krvari a da na kraju budu sve okej? 
    Prosle godine sam imala spontani,beba se nije ni videla niti se culi otkucaji i otisla samo od sebe,posle odradjene sve analize i sve je bilo u redu. 

• Ana26
    03. Ožujak 2023. 14:51

Jagoda i Popiscle nadam se da će krvarenje prestati. Odmarajte i pijte terapiju.
    Suncica ja sam par puta obilno prokrvarila s ugrušcima i bilo je sve ok. Ja sam se prepala i mislila spontani. Na prvom uzv nisu vidjeli hematom,a na drugom je bio vidljiv hematom i za 2 tjedna je nestao. Samo miruj i bit će sve ok. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• suncica123
    03. Ožujak 2023. 14:57

Joj sada sam 8nedelja i pun mi ocin,imam osecaj sto vise mirujem meni sve gore…
    Sinoc to malo krvi prilikom mokrenja,i pipam tako grudi i razmisljam da li mogu prestati boleti samo odjednom..
    Jutros ustanem na noge i vidim krece boleti,i mucnine su mi sad sve cesce i glavobolje..do pre nekoliko sam jela kao luda,sad mi se nista ne jede zivo sta god pojedem krece mi muka..
    Sutra jos jedna inekcija nadam se da ce se smiriti.. 
    Nego jel se nekom desavalo da grudi sto vise mirujete i lezite,spavate sve manje bole cim stanete na noge ono krece opet da boli?

Jelušićkaa
    03. Ožujak 2023. 15:34

Jagoda ja kad sam imala ispočetka smedarenje odmah mi je uvela utrogestan 8 tableti a dnevno. 4x2. Rekla mi je da je max doza progesterona 800 mg. Tako da neznam vidi popij sve što ti je dala da ti ti zaustavi. Ne daj se ❤️❤️

Lily123
    03. Ožujak 2023. 15:35

Suncica, meni je isto s grudima, kad ležim su ok, iako recimo ne mogu staviti jastuk pa ga zagrlit jer me to “žulja”. Ali kad ustanem, osjetim da su nekako teške i bolne, iako su se povećale stvarno minimalno. Simptomi fluktuiraju, sve je to normalno. Meni dolaze u intervalima, jedan dan mi je malo mučno, ali sve jedem, drugi dan mi je toliko mučno i povraćam sve što pojedem i popijem, čak i vodu, a treći dan mi nije ni mučno, samo osjetim neku nelagodu i bljakavost u ustima. Glavobolju znam imat tu i tamo, ali to mi je jer zurim u ekran i ležim u lošem položaju, ali i zbog nedostatka vode. Samo se probaj opustit što više i vjerovat da će ti terapija koju piješ pomoći. Srce kuca i to je jedino bitno 
    Jagoda, dat će Bog da sve bude ok, samo budi pozitivna. Srce je tu i kuca, bebice su jače nego što mislimo. Sve će biti dobro

La_Lupa
    03. Ožujak 2023. 15:43

MomM hvala za info za niacinamide! 😍 i ja sam iskljucila retinol sad.
    MissCooking dobrodosla nam dosla, ostani s nama do kraja! 🥰🥰 
    Jagoda i Posicle ajme najezila sam se cila. uh mogu misliti koji stres ste prozivjele, zelim va puno zenske snage i hrabrosti da sve prodje u najboljem redu - vazno da je sve ok s bebicama♥️🙏🏻 drzite se! 
    Cure, i ja sam imala poprilicno zivopisne snove i to mi je bio jedan od prvih simptoma u prvoj izgubljenoj trudnoci i sada u ovoj isto. Sad se smanjilo zadnje vrijeme 🙈

Evo i nas s pregleda 🥰 sve je ok s bebicom, dosao uredan nalaz kombiniranog, sve je low risk 😍😍 nosna kost ok. nuhalni nabor nam je 1.00, vidjela sam na uzv rukice nogice trbuscic ma sve i pustila mi je srceko kako kuca ♥️♥️ predivan osjecaj! 
    Rekla je da sad mozemo razglasiti svima tako da jeeeedva cekam 🤭🤭🤭🤭🤭 iduci pregled za 4 tjedna 🙃 

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.