Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    03. Ožujak 2023. 11:13

Jagoda ne mogu ni zamisliti koliki stres proživljavaš, želim ti od srca da  sve prođe čim prije I da uzivas u trudnoći i da sve bude uredu🤞🤞❤❤ 
    MomN.93  odlično da je sve uredu 🥰😍

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Pereca333
    03. Ožujak 2023. 11:15

Mom.N.93  jako mi je drago kad cujem da je pregled prosao dobroy neka tako i ostan 🤗i super da je kontrola za tri nedelje, ne moras dugo cekati.
    Draga Jagoda   nadam se da ce sve biti ok, jako mi je zao da prolazis kroz to, od cega svi strepumo. Mozda je samo u pitanju hematom. Javljaj se i drzi se. 🙏

Djevojke kakvi su vam snovi u trudnoci? Ja od kad sam trudna jako puno sanjam, to mi je bio i prvo znak da je nesto cudno jer sam imala jako zivopisne snove 🤭 medjutim sinoc tj jutros sam tako lose sanjala i probudila se u strahu od necega, ne znam ni ja cega da sam se bojala ustati iz kreveta. I dalje me drzi nelagodnost, evo zabavila sam se ciscenjem da skrenem misli, ali kontam da ne prolupam 🫣 Kako se psihicki drzite? 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• MomN.93
    03. Ožujak 2023. 11:23

Pereca333

Mom.N.93jako mi je drago kad cujem da je pregled prosao dobroy neka tako i ostan 🤗i super da je kontrola za tri nedelje, ne moras dugo cekati.
    Draga Jagoda nadam se da ce sve biti ok, jako mi je zao da prolazis kroz to, od cega svi strepumo. Mozda je samo u pitanju hematom. Javljaj se i drzi se. 🙏

Djevojke kakvi su vam snovi u trudnoci? Ja od kad sam trudna jako puno sanjam, to mi je bio i prvo znak da je nesto cudno jer sam imala jako zivopisne snove 🤭 medjutim sinoc tj jutros sam tako lose sanjala i probudila se u strahu od necega, ne znam ni ja cega da sam se bojala ustati iz kreveta. I dalje me drzi nelagodnost, evo zabavila sam se ciscenjem da skrenem misli, ali kontam da ne prolupam 🫣 Kako se psihicki drzite?

Ja sam npr jednu noć sanjala da mi je ginić reko da nosim curicu. A drugu noć sanjala da beba zaostaje u razvoju. Onda mi je muž rekao da će mi zabraniti ići spavati da ne sanjam gluposti 😂😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Flowerson 🌸
    03. Ožujak 2023. 11:25

MomN.93, drago mi je da je sve proslo super!
    Pereca, ja čak ni ne sanjam nešto previše, al nedavno sam sanjala da krvarim, možeš mislit panike, probudila sam se instantno i išla provjeravat jel sve ok..čudni snovi su itekako mogući.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

amarenna
    03. Ožujak 2023. 11:25

Ja sam u prvoj trudnoći imala životopisne snove svakakve 🙈 u drugoj tu i tamo...a sad u trećoj još ništa jednu noć sam sanjala da sam rodila i da su vikali da je curica 🤣

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Lana99
    03. Ožujak 2023. 11:34

MomN.93 drago mi je da je sve uredu! Uživaj u bebici i miru sada kad znaš da je sve okej
    Hahaha i ja sam oba puta sanjala da sam trudna. 
    Malo mi je to baš čudno, prvi puta sam prije testa sanjala da sam trudna ali tad je bilo kao da me mama pitala zašto ona zadnja saznaje za bebu, a ovaj puta sam sanjala ultrazvuk i da sam šesti mjesec, tad još nisam znala🤭 i još jednom sam samo na kratko sanjala plavo srce😂
    Prvi puta sam također sanjala loš ishod odmah dan poslije testa i stvarno je tako završilo nakon par dana..
    Inače imam dosta razvijenu intuiciju pa ćemo vidjeti jel bila i ovaj puta točna

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Pereca333
    03. Ožujak 2023. 11:42

Lana99 isto sam sanjala oba puta i po tom posumnjala na trudnocu. 🤭 Inace ne sanjam cesto, ali valjda u trudnoci hormoni polude. 

Ja sam prije par dana takodje sanjala da imam curicu i pokusavam da je prvi put dojim ali se mucimo obe i na kraju kad je uhvatila da siki tako sam se opustila u snu 🤭 

Ali ovako neki horor snovi kao sinoc to ne volim. Aj vidim i kod vas da sanjate vecinom, pa bar znam da ne ludim. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

MomM.94
    03. Ožujak 2023. 11:43

Jagoda nadam se da je sve oke. 🤞
    Ja sam na Božić sanjala malu curicu s velikom masnom na glavici i znala sam da sam trudna. Potvrdila sam 27.12 kad je test pokazao +.
    Prvih tjedana trudnoce sam imala svakodnevno snove, sanjala sam neke gluposti, i vec mi je to islo na zivce. Sad zadnjih tjedana ne vise. 

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Lily123
    03. Ožujak 2023. 11:45

Jagoda stvarno mi je jako žao što si morala to proživjeti, ali sigurna sam da će sve biti dobro na kraju. Mnoge žene znaju tako imati krvarenja i često im se desi da uopće ne znaju otkud to dođe, ali s bebom bude sve u redu  
    Ja spavam ko klada, barem nešto pozitivno, pogotovo nakon jučerašnjeg dana koji je bio najgori dosad. Iako sam prije trudnoće stalno sanjala bebe, valjda jer sam jako htjela ostat trudna.  

lalaland1991
    03. Ožujak 2023. 12:00

Jagoda ima li novosti? Drz se, ti si mama, sve mozes izdrzati! 

Ja isto sanjam jako puno i zivopisno, ponekad i jako ruzno. 

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.