Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    04. Ožujak 2023. 09:15

Dobro jutro,nadam se da vam dan nije poceo kao i nama. Nas sin je odlucio da je protrebna generalka kuhinje,samo min je bila potrebna za krs i lom 😁😁 dok sam ja otisla do toaleta a mm otisao do sobe ovo se desilo. https://ibb.co/fHhVwrp i mali lopov kad je to napravio otrcao u dnevni i gleda u nas kao sta se desilo 😃😃 sreca njemu nije nista ali eto tako vam je to imati znatizeljnog djecaka 🙈👶🙉😁❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Pipi11
    04. Ožujak 2023. 09:41

kiki13

Jagoda i popsicle nadam se da ste dobro i da nije bilo vise onakvih iznenadenja 🙏🤞🍀

Pridružujem se 🙏🙏🙏💕 javite kako ste

Teich, vama je veselo počela subota 😄 istina tko kaže da je on kriv hehe. Ali sreća da ništa nije palo na njega. 
    Kiki, ti ćeš danas saznati spol?

• suncica123
    04. Ožujak 2023. 09:58

Ja sinoc opet prokrvarila,jutros otisla na inekciju beba i dalje dobro…
    Zene sta moze bitiiii a sve je uredno?
    Poludeh,meni je ovo vreme kad bi trebala da dobijem,mozda su te lazne menstruacije,jel neko imao iskustva sa tim? 🫣

amarenna
    04. Ožujak 2023. 10:08

Jagoda i popsicle nadam se da je sve uredu 🤞🤞🙏❤
    Teich veselo od ranog jutra kod tebe 🙈🙈🤣
    Kiki uživajte danas i jedva čekamo da saznamo jel 💜 ili je ipak pisonja 💙

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

teich95
    04. Ožujak 2023. 10:13

suncica123

Poludeh,meni je ovo vreme kad bi trebala da dobijem,mozda su te lazne menstruacije,jel neko imao iskustva sa tim? 🫣

Neznam sta da ti kazem lazna menstruacija se desi vec u 4tj trudnoce u biti kad mi i pravimo testove,zna se desiti da test bude pozitivan  i nakon par dana dobijes menstruaciju. Tako je mojoj sestri dr. rekla prije 2 godine da je to biokemiska trudnoca bila.. Meni to vise vuce na hematom ali ga vjerovatno nemogu naci sa uz. Nemam iskustva s hematomom,ali su ih imale dvije prijateljice i sve bilo okej nakraju krvarile i smeđkarile 7-14dana i primale terapiju.. Kod mene je opet bilo drugacije ja sam prokrvarila i kad sam dosla na hitnu vec bebi nije kucalo srce i poslali su me kuci da se sama ocistim.. Ja pratim na youtubu Ivonu Prankic zena je krvarila mislim 4 i pol mjeseca nisu znali sta joj je i nakraju je imala hematom kako su joj rekli da je bio iza bebe  pa ga nisu mogli nikako naci. Vjerujem da ce sve biti uredu samo odmaraj sto vise,uz tebe smo sve 🙏❤️

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• suncica123
    04. Ožujak 2023. 10:29

teich95

suncica123

Neznam sta da ti kazem lazna menstruacija se desi vec u 4tj trudnoce u biti kad mi i pravimo testove,zna se desiti da test bude pozitivan i nakon par dana dobijes menstruaciju. Tako je mojoj sestri dr. rekla prije 2 godine da je to biokemiska trudnoca bila.. Meni to vise vuce na hematom ali ga vjerovatno nemogu naci sa uz. Nemam iskustva s hematomom,ali su ih imale dvije prijateljice i sve bilo okej nakraju krvarile i smeđkarile 7-14dana i primale terapiju.. Kod mene je opet bilo drugacije ja sam prokrvarila i kad sam dosla na hitnu vec bebi nije kucalo srce i poslali su me kuci da se sama ocistim.. Ja pratim na youtubu Ivonu Prankic zena je krvarila mislim 4 i pol mjeseca nisu znali sta joj je i nakraju je imala hematom kako su joj rekli da je bio iza bebe pa ga nisu mogli nikako naci. Vjerujem da ce sve biti uredu samo odmaraj sto vise,uz tebe smo sve 🙏❤️

Meni je krenulo pre dve ipo nedelje prvo malo isto tako krvi pa jedno 7 dana braonkasto islo,dobijala inekcije i onda jedno 4-5 dana nista bukvalno i evo poslednja tri dana malo braonkasto ujutru posle podne nistaa bukvalno i vec dve veceri se probudim u 2h ujutru odem da mokrim i posle toga malo krvi,opet ujutru nista…Dobila sam opet inekciju,bebi kuca srce,videcemo veceras.. 🥺

teich95
    04. Ožujak 2023. 10:34

suncice nadamo se najboljem,javi veceras. A koliko si trudna nevidim te na listi, a nemas ni traku ispod da te pratimo.

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    04. Ožujak 2023. 10:45

Dobar dan cure 😁 ja sam imala aktivno jutro, obožavam subotom ujutro kupovat domaće povrce, piletinu...danas sam nakon sto godina doručkovala voće (jedem inace samo banane🙈) i baš sam uživala 🥰 ne znam kako vama al meni ujutro bude najbolje, tek popodne me napadne mučnina. 
     Na vagu ne usudim stat uopće, čekat ću da odem kod ginekologice pa ću se tamo usokirat. 🙈  Danas idemo u šetnju s prijateljima i na ručak, veselim se ovakvim danima 🥰 uživajte i vi u današnjem divnom danu.
    Jagoda, popsicle, nadam se da ste ok! 🤗❤️
    Suncica, žao mi je da i ti prolazis stres, nadam se da nije nista ..stavi trakicu u potpis da te lakše pratimo.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Lena1897
    04. Ožujak 2023. 10:50

Imala sam groznu vrtoglavicu malo prije nego sto sam saznala da sam trudna, kao i krvarenje iz nosa, a sada imam krvarenje iz… stid me reći ali hemoroida.  Čitala sam i otprilike ima mnogo žena koje se žale na to ali u 3. trimestru. Možda ja nosim neku veoma naprednu mrvicu. 
    Ono sto me brine je neki bezvezan osjećaj u lumbalnom dijelu. Ne znam da li sve to može biti povezano sa gastro tegobama jer imam i grozne gasove koji ne prestaju i bas nije lijepo. Jedva čekam pregled u ponedjeljak. 
    Mnogo sam sretna al ne bih ovo opisala kao blaženo stanje već više kao veliku brigu “od pregleda do pregleda”.

• suncica123
    04. Ožujak 2023. 11:12

teich95

suncice nadamo se najboljem,javi veceras. A koliko si trudna nevidim te na listi, a nemas ni traku ispod da te pratimo.

Iskreno nemam pojma ni kako sam ovde upala a slabo se i snalazim… 🫣 
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;21;122/st/20231014/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/cca2/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.