Cure,redovno vas čitam dok čekam prvi pregled koji nikako da dođe🙄
Jučer su počeli smetati baš jako mirisi,a danas mi je ujutro bilo baš muka.. joj nadam se samo da neću još i početi povraćati..
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Jao kako su slike odlične, čak sam u šoku koliko su velike bebe već u ranim tjednima. Ja sam naručena krajem 3. mjeseca na prvi pregled pa ću napokon biti mirnija. Za sada samo imam grčeve već par sigurno dva tjedna i umorna sam kao pas. Čim dođem s posla ravno u krevet. Smirila sam živce i postavila si u glavi da će sve biti ok.
Monika, brzo će pregled..isti dan kad i meni 😄 ja isto nikako dočekat, imam osjećaj da sam davno bila na uzv 🤭 ne mora znacit da ćeš povracat, mene su mučnine bacile u depresiju pa cijenim dane kad je malo bolje.
nova_5, pa ti ćeš do kraja mjeseca bit u 9.tjednu, stvarno dugo za čekati ☹️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo i mene s pregleda, hvala Bogu beba dobro napreduje, 5,6cm, vrtila se, doktor se smije, kaze pa jel ti vidis kolko se on vrti😊bas mi bilo slatko, sliku nemam jer je domu zdravlja..
Eh sad, mjerio nuhalni, 1.8 , ne razumijem se u to, a dao mi preporuku za qualified.. Ja kao pristala a muz mi kaze da bi mi pijesak u pustinji uspjeli prodat pa se ipak premisljam, jer sta god taj test pokazao ja nista ne bih poduzela, ako me razumijete…
Dobila opet injekciju progesterona, kao sad zadnji put i da nastavim sa utrogestanima zbog ciste, kao i roidakalima zbog kontrakcija, koje su sad bile ipak manje…
To bi bilo to ukratko (a sta bi bilo da sam duze😁)
Ja isto necu raditi prenatalni, jer bih svakako zadrzala trudnocu. Planiram dobar ekspertni 4D uraditi sto je kod nas 100 evra privatno i to je to :)
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Hvala cure 💌
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
21.3 mi je. trebala bih tada biti 7+4. Mislim da me namjerno naručila u zadnji čas jer mi se zadnji put plod prestao razvijati pa sam išla iz tjedna u tjedan na preglede pa da ne prolazim sve to opet. Dani lete, tješim se brzo će to, pa onda nakon pregleda još manje do tih željenih 12 tjedana
Nova_5 čestitam i dobrodošla, da se družimo do kraja😊
Ja sam isto malo kasno na prvom uzv, bit ću 8tt jedva brojim dane do tada..jako sam nestrpljiva
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jagoda i ja sutra imam nn 🙈 evo sto sam nasla:
U 12. tjednu trudnoće normalna veličina nuhalnog nabora je 1.7 milimetara, a u 13. tjednu trudnoće 2.8 milimetara.
BabyBoy 💙
Jagoda mislim da ti je to OK nalaz i da nemas razloga za brigu. Jeste li radili kombinirani? Meni je rekla da sutra radimo nn i kombinirani. Bas sam u grcu 🙈
Teich bravo za ravnatelja! 🙃🙃
Sve drugo sam procitala ali jednostavno nisam zapamtila sve pa da pojedinacno pisem… odgovorno tvrdim da sam malo poglupila otkad sam trudnica 😂😂🙈🙈
BabyBoy 💙
La_Lupa i mi sutra radimo mjerenja i kombinirani 🙂 ful sam uzbuđena i nervozna i u strahu i 100 emocija 😂😂
🧒 28
🧑29
05.01. ➕
Baby boy 💙T💙
Sortiraj odgovore
Najstariji