Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipi11
    03. Ožujak 2023. 18:15

Cure koje su imale danas pregled i dobre vijesti, čestitam i neka se dalje nastavi sve dobro 💕💕
    Što se tiče srca, i meni je recimo zadnjih 5 dana tako da jako osjetim srce. ne preskače nego sam mislila da mi ubrzano kuca jer ga užasno osjetim ali sam onda mjerila otkucaje i ok su mi, oko 65. Eto i ja sam čitala da je to kao normalno ali baš je nelagodno.
    Što se tiče cure kojoj preskače, mogu misliti koji je to loš osjećaj i baš mi je žao. Nemam nikakav savjet ali se javljam ko podrška. Javi nam kad skineš holter rezultate. Nadam se da će ti samo proći i ne ponovilo se .
    Jagoda i Popsicle, držite se cure. Bit će sve ok💖
    Lily, sad si bar mirna. Baš te briga. Uživaj sad u trudnoći, nemoj misliti na posao i odmaraj lijepo doma

Flowerson 🌸
    03. Ožujak 2023. 18:26

I ja se lako uspušem, a jutarnji napor i umor pripisujem štitnjači. 
    Lily, mene kolege pitaju jesam živa, kad dolazim...samo odgovorim da sam živa, al da ne dolazim 🤭 sigurna sam da neki nisu glupi i da su zbrojili 2 i 2, al stvarno ne želim još svima objavit.
    Popiscle, žao mi je da i ti prolazis traumu, stvarno strašno koliko žena ovdje ima problema s krvarenjem, nimalo dobro. Najvažnije da se sve dobro završi...
    Ja sam danas kontakirala kliniku za qualified 360, rekli su da ga mogu radit u 10.tjednu i da mi dr. ne mora radit ultrazvuk nego samo provjeri otkucaje. Nisam sigurna dal da riskiram u 10.tjednu il da čekam ipak 12.tjedan. Što vi mislite?

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• MomN.93
    03. Ožujak 2023. 18:31

kiki13

nova_5

Držim fige da sve bude ok Jagoda i Posicle.
    Imam pitanje, skužila sam da su mi zadnjih dana porasli otkucaji srca. Prije su mi bili oko 58 u mirovanju, sada 67 prosjek. Koliko čitam to je normalno ali svaka aktivnost mi nenormalno skaču otkucaji (popnem se uz stepenice - skoči na 120, šetam po šumi skoči na 150). Ne osjećam se loše ali vidim da se uspušem. Stvarno na dan prehodam po 20000 koraka i ovo mi nije jasno. Da li još koja ima sličnih problema? Možda je povezano s niskim tlakom, svakako ću zvati u ponedjeljak doktoricu.

Ja se od pocetka uzasno uspuhujem 🤣 znaci dok pricam se uspusem, a kamoli da hodam. Hodat i pricat istovremeno je nemoguca misija 🙈 neznam kako cu za par miseci ako je vec sad ovako 😅

Ima nas više takvih. Kupaonu čistim na 3 puta da u pauzama predahnem 😂

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

• suncica123
    03. Ožujak 2023. 18:36

Lily123

misscooking

Hvala na lijepim željama svima. Želim svima ženama ovdje da iznesu trudnoću do kraja i da bude sve u redu.
    Jagoda i Posicle-želim vam da bude sve u redu s vama i bebama. Isto sam se naježila dok sam čitala. Ja sam u nedoumici velikoj. U firmi idemo u renovacija i prvo bih na g.o pa onda drugamo na zamjene. Ali ja to neću jer mi stres voziti dnevno 80km. Ne želim još reči jer je relativno rano. Nisam pametna kaj da radim. Da velim šefici i tražim cijeli i stari i novi godišnji ili ne?

Evo ja sam bila prisiljena reći na poslu da je trudnoća u pitanju jer nisam mogla dolazit na posao, a na doznaci za bolovanje piše šta mi je… tako da sam bila malo ljuta jer naravno da nisam htjela da saznaju svi s posla ovako rano, ali iskreno, malo mi je i lakše jer nisam u stresu oko svega i sad sam skroz opuštena. Doma sam, lakše mi je brinut se oko sebe i baš me briga tko zna ili ne zna. Ti si sebi sad najvažnija i tako postupiMožda bi mogla reći šefici i zamolit ju da bude diskretna i ne govori okolo što je u pitanju, sigurna sam da će shvatiti. Bit će i tebi lakše jer nećeš imat osjećaj da “muljaš”sretno!

Ja sam na bolovanju vec dve nedelje ‘upala jajnika’,primam inekcije i tako te stvari..
    Ja se plasim da bilo kome ista kazem jer sam imala jedan spontani prosle godine,znali su moji,i nazalost posle toga su mi samo otezali,njima je bilo teze nego meni..
    Strpljivo cekam 15ti (zbog ovog malo krvarenja malo ne,beba se igra da mnom toplo hladno) da vidim dokle smo dogurali ako tada sve bude okej,radim prenatalni nedelju dana posle i onda se nadam da ce sve biti okej da kazem svima i jaaaa🥰☺️

• Lola1212
    03. Ožujak 2023. 18:58

Evo da prijavim da nam stize jedna djevojcica, malo za promjenu😅 I Nifty nalaz sve uredno, sve nizak rizik :)))

It’s a girl 💞

nova_5
    03. Ožujak 2023. 19:03

Hvala cure, sada sam malo manje u panici. Morati ću malo usporiti tempo hodanja. I ja jedva čekam pregled da kažem svima. Suncica123 totalno te kužim, znam da bi i moji bili takvi, zato se za sada veselim s dragim i radimo planove pa lako kasnije prenesemo našu sreću drugima. 

Lily123
    03. Ožujak 2023. 19:15

Lola čestitam na curici, mislim da je čak prva u grupi, ako se ne varam? Divno  neka je živa i zdrava! 
    Za uspuhivanje, da. Problem mi je nekad popet se uz stepenice koliko se umorim, pa dok donesem košaru s vešom do sobe se sva uspušem, doslovno uzimam pauze za sve  za otkucaje nisam primjetila jer ne obraćam pažnju, ne mjerim tlak i nemam onaj sat koji sve to mjeri pa živim u neznanju 

Lena1897
    03. Ožujak 2023. 19:22

Pozdrav svima. Malo zavidim vama koje ste duže trudne hehe Svima čuvam fige da nam sve prođe super i na jesen dođu bebe ❤️

Flowerson 🌸
    03. Ožujak 2023. 19:52

Lola, čestitam na curici 🥰
    Lena, dobrodošla! Proc ce ti to jako brzo, ja isto brojim dane do 12.tjedna...u nadi da će se smirit mučnine i da ću saznat da je sve ok s bebicom da mogu uživati u sljedećem tromjesečju.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

La_Lupa
    03. Ožujak 2023. 20:29

Hvaalaaa cureee ♥️♥️ 
    Lola cestitke na curici! 💖
    MomM hahahah nasmija me; isto i ja cistim u pauzama 😂😂 tj dok ulovim malo daha 🙈🙈 
    Lena dobrodosla, samo opusteno i pozitivno! 😊😊
    Flowerson vjerujem da nas i stitnjaca usporava i umara dodatno 😞 pijes li terapiju nataste? Drzis li se onih 30 min bez icega poslije tablete?  

BabyBoy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.