Samo da vam javim da sam baš sad vidjela u kiku odjelca najmanjih veličina po 3.30 za 2 komada što je baš povoljno🙈 naravno da sam došla u iskušenje da kupim
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sad će taj drugi semestar pa će mi bit lakše, prvi je uvijek najteži
Inače cure, je li neka od vas pila rehidromiks? Danas mi je očajan dan i povraćam od jutra, ne mogu ništa zadržat pa sam mislila s tim se malo pogurat da preživim dan. A doktoricu ne mogu pitat jer nije u smjeni
kiki, bio je moj muž i na biološkoj, isto mu je bilo katastrofa...on ima drugačiju vrsta artritisa pa mu moraju gađat terapiju, tako da smo i od toga odustali jer mu je bilo još gore. Al navodno za ovaj "obični artritis" postoji biološka terapija koja svima djeluje, možda je to i za tebe. Baš mi je krivo što njemu nitko nije rekao da to utječe na plodnost, on je to pio 6 godina i onda kad je napravio spermiogram smo bili u šoku. Naravno, odmah sam krenula čitat o tom lijeku što uzima i boom - neplodnost.
Lily, nikad čula za to... ako postoji doktor u drugoj smjeni, nazovi pa zamoli za savjet.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Otisla sam na pregled, sve je ok 🙏🏽 al dali su mi Duphastone za svaki slucaj..
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
Inače cure, je li neka od vas pila rehidromiks? Danas mi je očajan dan i povraćam od jutra, ne mogu ništa zadržat pa sam mislila s tim se malo pogurat da preživim dan. A doktoricu ne mogu pitat jer nije u smjeni
Rehiromix je u sustini tecna infuzija. Slobodno, ali po kasicicu, polako.. Meni je juce tako bilo. Danas nista sem izrazene mucnine..
A kad smo kod provala. Ja sam danas gledala kad trebam dobiti zbog mora. Zaboravljajuci da sam trudna🙄🙄🙄
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
22.1. +
24.2. ❤️ kuca
Pozdrav cure, ja sam s ljetnih, ali citam i vas. Imam pitanje za ovaj artritis. Mene godinama bole zglobovi, najcesce koljena, zapesca, ponekad ramena. Periodicno, znaci dva tj boli, pa mj dana nista, pa 3tj boli, pa 2mj nista i tako nikad nisam nigdje isla jer se uvijek smiri samo od sebe, ali znam da to nije dobro i da se moram pokrenuti jer cu postati invalid ako nesto ne poduzmem.
Nismo mogli dugo ostvariti trudnocu i kada sam na humanoj pitala jel to ima kakve veze, receno mi je da nema, a kao da sam negdje procitala da utjece na plodnost. 🤔
Na koje pretrage se ide da bi se to dokazalo, kome da se javim? Hvala unaprijed, ispricavam se sto upadam ovako 😚
Pozdrav, neka si se javila Trebaš se javit svojem doktoru opće prakse, objasnit sve simptome...nisam sigurna dal te doktor opce prakse može poslati vadit krv za "upalne" faktore (tako nekako se zovu)...mom mužu je to uvijek odlično i prema tome nitko ne bi rekao da ima autoimunu bolest. Specijalist ga je slao na dodatne pretrage gdje su mu našli gen kojim se potvđuje ta njegova dijagnoza. Ne znam ti detalje, al trebaš svakako krenut od doktora opće prakse, možda ti odmah da uputnicu za reumatologa. I da, kod nas na humanoj je bilo žena sa autoimunom bolesti i mpo doktori su to uzimali u obzir...ne znam kako se pristupa s takvim pacijenticama, ali svakako uzimaju to u obzir.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Otisla sam na pregled, sve je ok 🙏🏽 al dali su mi Duphastone za svaki slucaj..
Super, tko zna što je to bilo, bitno da je bebač dobro
Rehiromix je u sustini tecna infuzija. Slobodno, ali po kasicicu, polako.. Meni je juce tako bilo. Danas nista sem izrazene mucnine..
A kad smo kod provala. Ja sam danas gledala kad trebam dobiti zbog mora. Zaboravljajuci da sam trudna🙄🙄🙄
Super, hvala ti puno! Ja sad to lagano, po mali gutljaj pijem jer sam skroz malaksala od tolikog povraćanja… bit će bolje, danas je samo loš dan.
Hahaha, moći ćeš se kupat cijelo ljeto nije loše što ćemo imat jesenske bebe, taman fino dva ljeta zaredom možemo bit doma cijelo ljeto
Evo i mene s pregleda, hvala Bogu beba dobro napreduje, 5,6cm, vrtila se, doktor se smije, kaze pa jel ti vidis kolko se on vrti😊bas mi bilo slatko, sliku nemam jer je domu zdravlja..
Eh sad, mjerio nuhalni, 1.8 , ne razumijem se u to, a dao mi preporuku za qualified.. Ja kao pristala a muz mi kaze da bi mi pijesak u pustinji uspjeli prodat pa se ipak premisljam, jer sta god taj test pokazao ja nista ne bih poduzela, ako me razumijete…
Dobila opet injekciju progesterona, kao sad zadnji put i da nastavim sa utrogestanima zbog ciste, kao i roidakalima zbog kontrakcija, koje su sad bile ipak manje…
To bi bilo to ukratko (a sta bi bilo da sam duze😁)
Bitno da je beba aktina i da je dobro 😊 za nuhalni ti ne znam što reć jer se ne razumijem u te vrijednosti...što se tiče nipt-a, ako ne bi ništa poduzimala bez obzira na taj test, onda ga nemoj ni raditi...nije malo novaca. Ili ga radi ako želiš znat kakav će bit konačni ishod radi svog mira.
Lily smiješ rehidromix , samo pomalo. Bit će dobro samo pazi da piješ vode 🤞
Jagoda odlično da je sve ok 🤗 i ok je i nuhalni
Lalaland mislim da ti je to smeđe zbog prestanka korištenja, bit će sve ok bitno da si otišla provjeriti za svaki slučaj ❤
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji