Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    02. Ožujak 2023. 08:34

Evo i mene samo da vam javim novosti. Ostavim klinca u vrticu i dođem na posao cca 15min ranije reko sad cu popit kavicu taman imam vremena. U kuhinji ravnatelj par kolega,i ja kako sam prvi gutljaj popila vidim opet to nije to ajd reko nisam jela prije to je sigurno razlog, jedem ja sendvic i pijem tu malu kavu  nakon 2 gutljaja trk u toalet,opet povracanje. Nakon tjedan dana mira,bas mi nista nije smetalo. Vracam se u kuhinju ravnatelj se smije,i kaze kad odlazis.. I kroz pricu kazem im da sam trudna da cu raditi do proljetnih,onda svima drago vecina  od njih imaju djecu na razmaku od godinu i pol do dvije i pol pa kazu da je to malo zahtjevno u pocetku ali kako rastu da je prekrasno.. I da naravno se nađe i jedan onaj podjebljiv komentar kolegice pa kad si mislila reci kad rodis,kaze njoj ravnatelj zasto bi tebi rekla jel si joj ti sef? I po zakonu da kaze jos dva dana radim njeno pravo. I da kaze ravnatelj sta nisi rekla da si bila u pon na pregledu,ja reko nisam htjela tih prvih 12tj govoriti nikom samo najuzima, kaze on oke razumljivo al nemoras reci kolegama trebala si doci u moj ured i meni reci ja zbunjena reko zasto? Kaze on po zakonu radi pregleda trudnice imaju pravo taj dan ostati kuci da nedolaze na posao sto ja ne da nisam znala nego nikad cula.. eto jedno pozitivno iskustvo 😊👶😀

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    02. Ožujak 2023. 08:47

teich, eto vidiš, ima normalnih ljudi, baš lijepo iskustvo! Nisam ni ja znala ovo da imamo pravo ostati kući na dan pregleda.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pereca333
    02. Ožujak 2023. 08:58

Kiki bitno da te cesto kontrolise, a doza moze bas rasti i opet poslije trudnoce ce pasti. Ja sam juce bila kod interniste pa mi tako rece, bez obzira sto mi je TSH dobar radice kontrolu za tri tjedna, jer kaze to se brzo promjeni kod Hashimota i te kad kad i ako se ustabili onda ce kontrolisati na 6 nedelja. 
    Meni dr je jos rekla da uzimam kroz ishranu Selena i Joda obavezno, jer su bitni za stvaranje  hormona, sto svakako ima u Vitaminima koje uzimam ali krkam ja uz to indijski orah, jaja, ribu i ako mi organizam trazi hljeba i Linoladu 🤭😂😂😂

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Mimica91
    02. Ožujak 2023. 09:20

Dobrodošle nove cure, nadam se da se još dugo družimo ☺️
    Teich super da imaš pozitivno iskustvo što se posla tiče, i kod mene je tako. I da, imamo pravo jednom mjesečno na slobodan dan za pregled. Ja to nisam koristila jer mi moji ionako daju da radim od doma pa nisam htjela još dodatno s tim danom se zezat..
    Kiki subota se bliži, jesi uzbuđena? Mi smo prošli vikend rekli svima da čekamo dečka, kupili smo jedan plavi bodi na kojem je pisalo Zgodan na tatu pa smo ih tako iznenadili. Bilo je slatko 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

• MomN.93
    02. Ožujak 2023. 09:21

Flowerson 🌸

kiki, onda je to razumljiva doza…
    La lupa, isto si na većoj dozi, ja sam sad na euthyrox 75 pa mi je to nekako puno 🙈 Nisam pitala dr. kad bi trebala kontrolirat opet, možda mi socijalna gin. da sljedeći tjedan novu uputnicu pa provjerim ako ima poboljšanja.

Ja sam isto trenutno na 75 i imam kontrole svaka 3-4 tjedna đ zadnji tsh mi je bio 2,31. 
    @teich konačno jedan normalan šef 🙈

🧒 28
    🧑29
    05.01. ➕
    Baby boy 💙T💙

Mimica91
    02. Ožujak 2023. 09:26

Vidim da vas puno vodi bitku sa tsh, ja sam vadila krv prije 3 Tjedna i bio mi je 2. Rekli su mi da je to dobro. Poslije nisam više vadila, tako da ne znam ništa o tome.. 
    Jučer sam vadila krv za toxoplasmu i cmv sad čekam da mi dođu ti nalazi.. 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Flowerson 🌸
    02. Ožujak 2023. 09:32

MomN.93, sigurno ću i ja tako trebat kontrolirat, strah me samo da mi ne dignu još dozu jer mi je baš jako skočio tsh, nisam to očekivala.
    Mimica, blago tebi da nemaš problem s TSH  Ako ti je u 11. tjednu TSH bio na 2, mislim da nemaš brige.

01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Pereca333
    02. Ožujak 2023. 09:51

Zaboravih da pitam, ima li ovde neka djevojka koja se bavi sportom ili bilo kakvom fizickom aktivnoscu tipa Fitness i sl.  Kako se sada u trudnoci ponasate? Mene su pocela ledja jako da bole. Prije trudnoce sam bila aktivna, a sad nsam se bojala medjutim kako izlazim iz prvo trimesta kontam da opet budem malo aktivnija. Doktorica mi je rekla da ne vozim bicikl i ne bavim se nekim sportovima gdje mogu da padnem ili budem udarena. Ja sam kontala da budem oprezna i pravim 10000 koraka dnevno i da radim jogu 2 puta nedeljno. Ima li neko da razmjeni misljenje? 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

Flowerson 🌸
    02. Ožujak 2023. 10:02

Pereca333

Zaboravih da pitam, ima li ovde neka djevojka koja se bavi sportom ili bilo kakvom fizickom aktivnoscu tipa Fitness i sl. Kako se sada u trudnoci ponasate? Mene su pocela ledja jako da bole. Prije trudnoce sam bila aktivna, a sad nsam se bojala medjutim kako izlazim iz prvo trimesta kontam da opet budem malo aktivnija. Doktorica mi je rekla da ne vozim bicikl i ne bavim se nekim sportovima gdje mogu da padnem ili budem udarena. Ja sam kontala da budem oprezna i pravim 10000 koraka dnevno i da radim jogu 2 puta nedeljno. Ima li neko da razmjeni misljenje?

Pilates, yoga, hodanje...to je sve dobro. Nemoj samo radit nešto ekstremno s velikim težinama i da ti otkucaji srca budu previsoki. Osim naravno, ako ti doktor kaže da ne smiješ ništa. Neke žene moraju strogo mirovati u trudnoći.

Pereca333
    02. Ožujak 2023. 10:07

Flowerson 🌸

Pereca333

Zaboravih da pitam, ima li ovde neka djevojka koja se bavi sportom ili bilo kakvom fizickom aktivnoscu tipa Fitness i sl. Kako se sada u trudnoci ponasate? Mene su pocela ledja jako da bole. Prije trudnoce sam bila aktivna, a sad nsam se bojala medjutim kako izlazim iz prvo trimesta kontam da opet budem malo aktivnija. Doktorica mi je rekla da ne vozim bicikl i ne bavim se nekim sportovima gdje mogu da padnem ili budem udarena. Ja sam kontala da budem oprezna i pravim 10000 koraka dnevno i da radim jogu 2 puta nedeljno. Ima li neko da razmjeni misljenje?

Pilates, yoga, hodanje…to je sve dobro. Nemoj samo radit nešto ekstremno s velikim težinama i da ti otkucaji srca budu previsoki. Osim naravno, ako ti doktor kaže da ne smiješ ništa. Neke žene moraju strogo mirovati u trudnoći.

Za sad je sve ok, nemam komplikacije hvala Bogu i doktorica rece da se ne moram posebno cuvati. Tako sam i kontala kao sto ti kazes, nesto umjereno, jer me bas donji dio ledja ubija kontam kako beba bude rasla bice jos gore ali izguracemo sve 👍

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.