Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarkIvy
    01. Ožujak 2023. 19:17

hvala svima na dobrodošlici:)

11/2023. curica

• Baby❤
    01. Ožujak 2023. 19:21

Pipi11

Čestitam novim curama na plusićima 💓 i dobro došle☺️
    Tkočekatajidočeka,mogle bi ti dati neki kraći nadimak ha, tri puta sam pisala tvoj nik jer svaki put neko krivo slovo mi dođe 😄
    a samo sam ti htjela čestitati na divnim vijestima i kad vidim koliko si tjedana trudna i da se beba već ovako vidi💖 Nevjerojatno, bez riječi sam🥰

Haha hvalaa, evo budem promijenila naziv 🤣

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Lola1212
    01. Ožujak 2023. 19:56

Jedno pitanje 😅
    Meni je po zadnjoj menstruaciju danas tocno 13 tjedana, a po mjerama zadnjeg UZV je beba 13+6. Ravnam li se po prvoj ili drugoj varijanti u smislu kad gledam u kojem sam tjednu i sl? 

It’s a girl 💞

Lily123
    01. Ožujak 2023. 20:04

Lola1212

Jedno pitanje 😅
    Meni je po zadnjoj menstruaciju danas tocno 13 tjedana, a po mjerama zadnjeg UZV je beba 13+6. Ravnam li se po prvoj ili drugoj varijanti u smislu kad gledam u kojem sam tjednu i sl?

Baš sam išla čitat neki članak, tamo piše da je ultrazvuk ustvari najbolji po predviđanju. Nekad ovulacija bude kasnije i onda zadnji dan menge nije toliko mjerodavan. 
    https://intermountainhealthcare.org/blogs/topics/intermountain-moms/2015/12/how-are-due-dates-calculated/ 

Lily123
    01. Ožujak 2023. 20:06

Bebice s ultrazvuka su preslatke, a ovaj jedan malecki je definitivno pišonja  preslatko, ja sam šokirana kako se sve tako dobro vidi! 

Lily123
    01. Ožujak 2023. 20:07

Ne zadnji dan menge, nego prvi** 

• Lola1212
    01. Ožujak 2023. 20:11

Lily123

Lola1212

Jedno pitanje 😅

Baš sam išla čitat neki članak, tamo piše da je ultrazvuk ustvari najbolji po predviđanju. Nekad ovulacija bude kasnije i onda zadnji dan menge nije toliko mjerodavan.
    https://intermountainhealthcare.org/blogs/topics/intermountain-moms/2015/12/how-are-due-dates-calculated/

Hvalaaa! 

It’s a girl 💞

• mmmm1
    01. Ožujak 2023. 20:23

DarkIvy

Pozdrav cure, evo ja se javljam na ovu temu, jučer dobila +:) Pregled imam prvi 7.3.
    Za sad imam neko čudno curenje nosa i začepljenost, jučer imala glavobolju, i stalno žedna:D dakle krenulo je po malo:)

I odmah imam pitanje, za cure koje su bile na gynositolu, dakle pijem 2 vrećice, da li se to nastavlja ili se smanjuje na 1? Jer nisam baš dobro shvatila ginekologa..

Isto one na euthyroxu, danas vadila TSH i 4 mi je, štyo je ipak više od preporučenih do 2.5. Kada ste vi povisivale svoju dozu? Odmah po plusu? Hvala!

Meni je ginekologica rekla cim ostanem trudna da prestanem uzimati gynositol, a sad najbolje ti je pitati ginekologa jos jednom :)

• Ana26
    01. Ožujak 2023. 20:29

Tkočekatajidočeka i meni se čini kao muško i dolje kao d vire jajca. 😀
    Cure, šta vi pijete za glavobolju? Meni Lupocet ni Lekadol ne pomažu. Cijeli dan me užasno boli glava, ne znam šta da radim. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• mmmm1
    01. Ožujak 2023. 20:33

Ana26

Tkočekatajidočeka i meni se čini kao muško i dolje kao d vire jajca. 😀
    Cure, šta vi pijete za glavobolju? Meni Lupocet ni Lekadol ne pomažu. Cijeli dan me užasno boli glava, ne znam šta da radim.

Ja si popijem magnezij i bude mi bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.