Čestitam novim curama na plusićima 💓 i dobro došle☺️
Tkočekatajidočeka,mogle bi ti dati neki kraći nadimak ha, tri puta sam pisala tvoj nik jer svaki put neko krivo slovo mi dođe 😄
a samo sam ti htjela čestitati na divnim vijestima i kad vidim koliko si tjedana trudna i da se beba već ovako vidi💖 Nevjerojatno, bez riječi sam🥰
Haha hvalaa, evo budem promijenila naziv 🤣
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Jedno pitanje 😅
Meni je po zadnjoj menstruaciju danas tocno 13 tjedana, a po mjerama zadnjeg UZV je beba 13+6. Ravnam li se po prvoj ili drugoj varijanti u smislu kad gledam u kojem sam tjednu i sl?
It’s a girl 💞
Jedno pitanje 😅
Meni je po zadnjoj menstruaciju danas tocno 13 tjedana, a po mjerama zadnjeg UZV je beba 13+6. Ravnam li se po prvoj ili drugoj varijanti u smislu kad gledam u kojem sam tjednu i sl?
Baš sam išla čitat neki članak, tamo piše da je ultrazvuk ustvari najbolji po predviđanju. Nekad ovulacija bude kasnije i onda zadnji dan menge nije toliko mjerodavan.
https://intermountainhealthcare.org/blogs/topics/intermountain-moms/2015/12/how-are-due-dates-calculated/
Bebice s ultrazvuka su preslatke, a ovaj jedan malecki je definitivno pišonja preslatko, ja sam šokirana kako se sve tako dobro vidi!
Jedno pitanje 😅
Baš sam išla čitat neki članak, tamo piše da je ultrazvuk ustvari najbolji po predviđanju. Nekad ovulacija bude kasnije i onda zadnji dan menge nije toliko mjerodavan.
https://intermountainhealthcare.org/blogs/topics/intermountain-moms/2015/12/how-are-due-dates-calculated/
Hvalaaa!
It’s a girl 💞
Pozdrav cure, evo ja se javljam na ovu temu, jučer dobila +:) Pregled imam prvi 7.3.
Za sad imam neko čudno curenje nosa i začepljenost, jučer imala glavobolju, i stalno žedna:D dakle krenulo je po malo:)
I odmah imam pitanje, za cure koje su bile na gynositolu, dakle pijem 2 vrećice, da li se to nastavlja ili se smanjuje na 1? Jer nisam baš dobro shvatila ginekologa..
Isto one na euthyroxu, danas vadila TSH i 4 mi je, štyo je ipak više od preporučenih do 2.5. Kada ste vi povisivale svoju dozu? Odmah po plusu? Hvala!
Meni je ginekologica rekla cim ostanem trudna da prestanem uzimati gynositol, a sad najbolje ti je pitati ginekologa jos jednom :)
Tkočekatajidočeka i meni se čini kao muško i dolje kao d vire jajca. 😀
Cure, šta vi pijete za glavobolju? Meni Lupocet ni Lekadol ne pomažu. Cijeli dan me užasno boli glava, ne znam šta da radim.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Tkočekatajidočeka i meni se čini kao muško i dolje kao d vire jajca. 😀
Cure, šta vi pijete za glavobolju? Meni Lupocet ni Lekadol ne pomažu. Cijeli dan me užasno boli glava, ne znam šta da radim.
Ja si popijem magnezij i bude mi bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji