🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    01. Studeni 2021. 09:56

Sanjarka88 🤍

Ja vam šaljem mah iz svog kreveta 😁
    Pušteni smo jučer s normalnim vrijednostima crp-a 💪🎉

Čitam vas ali samo nek se malo uhodamo pa se i ja aktivno uključim u temu 😊

Sta se dojenja tiče ma nemojte si cure krvariti život s takvim ubijanjem u pojam.
    To je samo dojenje. Evo ja imam u planu ciljano biti na kombinaciji dojenja, izdajanja i ad. Vidit cemo sta Ce ispast od toga ali zaista nismo nemajke ako isključivo ne dojimo.

Tracy bemti sve sta se mucite 😭 kako je proslo na pregledu?

Slazem se da nismo nemajke ako nedojimo, sve je to ok, mene samo osobno zivcira i tjera na momente u jad razina eforta kojeg sam u ova 3 tjedna i prije kao pripremu ulozila, a da nije urodilo ni malo plodom i ne samo to, nego se jos naslagalo dodatnih gluposti, plus nespavanje jer izdajam po sat vremena za 50,60ml iz obje dojke, cijeli arsenal preparata za njegu sisa i uspostavu dojenja, njegovi grcevi...onak vatafak. Bila sam fakat strpljiva do sad, a onda jednostavno logicni popizditis na momente.
    Vi koje dohranjujete sa izdojenim i ad, kako si organizirate to sve? Kada sterilizirate bocice i ostalo? Kada izdajate - prije ili poslije hranjenja?

• sunce7
    01. Studeni 2021. 10:00

Marela da li imas dvostruku izdajalicu, s njom bi mogla puno brze. Ima ona sa aliex.kazu cure da je super.
    Sto puta sam ponovila sretna beba,sretna mama.
    Ja sam bila jucer na rubu odustajanja od izdajanja, plakala pola dana koliko mi se sisa bila zacepila, 12h pokusavala razbit kvrgu i jedva nekako s tim da je rezultat sada sisa puna modrica🤦‍♀️ Ne cudim se nikome sto ne zeli dojit…
    Sto se tice setnje bile smo nakon tjedan dana prvi put i toliko joj pase da zaspe cim osjeti svjezi zrak.😇

• MARELA
    01. Studeni 2021. 10:59

sunce7

Marela da li imas dvostruku izdajalicu, s njom bi mogla puno brze. Ima ona sa aliex.kazu cure da je super.
    Sto puta sam ponovila sretna beba,sretna mama.
    Ja sam bila jucer na rubu odustajanja od izdajanja, plakala pola dana koliko mi se sisa bila zacepila, 12h pokusavala razbit kvrgu i jedva nekako s tim da je rezultat sada sisa puna modrica🤦‍♀️ Ne cudim se nikome sto ne zeli dojit…
    Sto se tice setnje bile smo nakon tjedan dana prvi put i toliko joj pase da zaspe cim osjeti svjezi zrak.😇

Imam tu dvostruku sa Alia, ali meni losije ide s njom nego rucno i dodatno mi je rane stalno otvarala. Koristila sam prvo nju samo i pocela mi se smanjivati kolicina jer mi nije izvlacila sve, rucno je jos islo mlijeka poslije nje, tak da sam sada samo na rucnom izdajanju. Ni Medelina mi nije bas nes izvlacila, posudila sam od frendice, ma ludilo eto, kak god okrenem lupim u zid. Ok, ajd danas sam bolje kaj se toga tice, nemam srece i kaj je tu je, guramo ovako dokle ide i bude racionalno.

CarpeDiem.
    01. Studeni 2021. 11:06

MARELA

Sanjarka88 🤍

Ps. Ta bol na početku dojenja u bradavici koja je poprilično intenzivna ali traje jako kratko je normalna ili nije? 🤔

To bi trebalo biti normalno i povuce se obicno kroz neko vrijeme. Kod mene je nazalost obrnuto, pa moguce da je stvarno neka bakterija u pitanju.

Po sjećanju iskustava jos jedne mame sa problemom kao tvojim ja mislim isto da je bakterija u pitanju kod tebe. Sacekaj da ti dr. potvrdi,  pa kada je se riješis možda uspiješ bez bolova dojiti. Ako ni nakon svega ne bude bolje-viša sila. 🤷‍♀️ Ti si uradila šta si mogla i šta je bilo do tebe. Nekada stvari jednostavno ne idu baš onako kako smo zamislili uz svu dobru volju.
    Prihvatis da ne ide i ides dalje. 

url=https://lilypie.com]

Ivona1505
    01. Studeni 2021. 16:03

MARELA

Sanjarka88 🤍

Ja vam šaljem mah iz svog kreveta 😁
    Pušteni smo jučer s normalnim vrijednostima crp-a 💪🎉

Čitam vas ali samo nek se malo uhodamo pa se i ja aktivno uključim u temu 😊

Sta se dojenja tiče ma nemojte si cure krvariti život s takvim ubijanjem u pojam.
    To je samo dojenje. Evo ja imam u planu ciljano biti na kombinaciji dojenja, izdajanja i ad. Vidit cemo sta Ce ispast od toga ali zaista nismo nemajke ako isključivo ne dojimo.

Tracy bemti sve sta se mucite 😭 kako je proslo na pregledu?

Slazem se da nismo nemajke ako nedojimo, sve je to ok, mene samo osobno zivcira i tjera na momente u jad razina eforta kojeg sam u ova 3 tjedna i prije kao pripremu ulozila, a da nije urodilo ni malo plodom i ne samo to, nego se jos naslagalo dodatnih gluposti, plus nespavanje jer izdajam po sat vremena za 50,60ml iz obje dojke, cijeli arsenal preparata za njegu sisa i uspostavu dojenja, njegovi grcevi…onak vatafak. Bila sam fakat strpljiva do sad, a onda jednostavno logicni popizditis na momente.
    Vi koje dohranjujete sa izdojenim i ad, kako si organizirate to sve? Kada sterilizirate bocice i ostalo? Kada izdajate - prije ili poslije hranjenja?

Ja se izdajam sa rucnom Aventovom neposredno prije hranjenja, a sto se sterilizacije tice nama je receno pod vrelom vodom oprati i svaki puta odmah nakon hranjenja tako operem svu aparaturu. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjarka88
    02. Studeni 2021. 02:40

Par pitanja u ove noćne sate 😁

1. Sab simplex ili espumisan? Bio gaja ili WAya?
    2. Jel netko probao panda omnbiotic ili  kids colic?
    3. Jesu se kome lohije pojačale kad je dosao kući u odnosu na rodiliste? ( Zanemariti prva dva dana kad je obično masakar)

Jos sam nesto htjela al.isparilo 🙈

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    02. Studeni 2021. 02:45

Par pitanja u ove noćne sate 😁

1. Sab simplex ili espumisan? Bio gaja ili WAya?
    2. Jel netko probao panda omnbiotic ili kids colic?
    3. Jesu li se kome lohije pojačale kad je došao kući u odnosu na rodiliste? ( Zanemariti prva dva dana nakon poroda kad je obično masakar) 
    4. Jel vi osjećate non stop cice. Meni su teske, i boluckaju i peckaju nebitno prije ili posli podoja. Treba li se samo naviknuti na to sve ili mi se smijesi neko upalno sraxe? 🙈

Sanjarka88
    02. Studeni 2021. 02:45

Sjetila se 😁

Sanjarka88
    02. Studeni 2021. 02:47

E da i beba od 6 dana koja 3 nije kakala? 😫 
    Kombinirano ad i dojenje....

CarpeDiem.
    02. Studeni 2021. 03:47

Sanjarka88 
    1. sab simplex.
    Bio gaya i Waya su oboje podjednako dobri.
    2. omnbiotic.
    3. Konstantno pojačavanje i smanjivanje te smjenjivanje boja. Od baš krvi do žute, bijele,  smedje ,braon. Sve je normalno dok nema jake boli, temperature,  groznice, dijareje par dana za redom i iznenadnog prekida par dana za redom. 
    4. Što se cica tiče normalno je, mlijeko nailazi. Kasnije to bude sve manje kada se sve uspostavi. Jedino ako budes imala jaku bol, crvenilo, peckanje tokom cijelog podoja, osjetila pod rukom kvržice... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.