Kaja puže od svog 7 mjeseca vojnički na koljena neće nikako, ali sama se digne uz namještaja tu i tamo neki korak napravi, primi se za onu guralicu pa krene malo, sad je počela onako sjedečki na jednom koljenu malo puzat
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Kaja puže od svog 7 mjeseca vojnički na koljena neće nikako, ali sama se digne uz namještaja tu i tamo neki korak napravi, primi se za onu guralicu pa krene malo, sad je počela onako sjedečki na jednom koljenu malo puzat
Možeš joj poticat pravilno puzanje
Tako da uzmeš neku veću tetru, i staviš joj pod trbuh i uhvatiš rubove u ruke.
Lagano je tako podigneš tj potaknes da se podigne na sve 4 i dok se kreće s tom tetrom joj ne daš da se spusti natrag nego je potičeš stalno na cetveronoski položaj
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kaja puže od svog 7 mjeseca vojnički na koljena neće nikako, ali sama se digne uz namještaja tu i tamo neki korak napravi, primi se za onu guralicu pa krene malo, sad je počela onako sjedečki na jednom koljenu malo puzatMožeš joj poticat pravilno puzanje
Tako da uzmeš neku veću tetru, i staviš joj pod trbuh i uhvatiš rubove u ruke.
Lagano je tako podigneš tj potaknes da se podigne na sve 4 i dok se kreće s tom tetrom joj ne daš da se spusti natrag nego je potičeš stalno na cetveronoski položaj
Baš ti hvala na savjetu, budem isprobala
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Pozz cure 🤗
Daniella, Sunce sretan veeeliki prvi rođendanko predivnim curama! 🤗🥳🥳 koje lijepe slikice imate 😍😍 Nadam se da su i slavljenice popapale malo torte 😁
Marija3998 ja sam taman dobila prošli tjedan mengu, nakon skoro pune godine dana i baš sam se iznenadila, nije mi nedostajala 😁
Mateja i meni se Jakov najčešće samo na koljena digne, evo sad sve češće i na nogice, isto je kasnije počeo puzati i rekao je fizijatar da bi bilo dobro da bar 2 mjeseca prije hodanja puže samo tako da će to i bit tako nekako. 😊 .
Kod nas ništa previše novo, aktivan je, stalno ispituje Što je to, što je to, voli slikovnice, društvo i baš je Željko znatiželjko 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji