🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

marija3998

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Kaja puže od svog 7 mjeseca vojnički na koljena neće nikako, ali sama se digne uz namještaja tu i tamo neki korak napravi, primi se za onu guralicu pa krene malo, sad je počela onako sjedečki na jednom koljenu malo puzat

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• sunce7

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Hvalaa cure❤️
    Daniella divni ste😘 bas prava vesta kod bas, al sve je to bio za mene slatki umor.
    Evo moje zlocke https://ibb.co/6ynYNTD 😘

• sunce7

Prijavi adminu

Festa kod vas😂

daniella2207

Prijavi adminu

sunce7

Festa kod vas😂

😅da je,super je bilo...ma kako je medena,bas si je lijepo sredila za rođendan,preslatka je💕💕💕

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Prijavi adminu

Mi smo jucer bili na sistematskom i cijepljenju,sve ok Korina ima 9600kg i 74cm.Moramo jos vaditi krv jer nije do sada.
    Kako bebice koje idu u jaslice jel krenula vec koja?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

daniella2207

Mi smo jucer bili na sistematskom i cijepljenju,sve ok Korina ima 9600kg i 74cm.Moramo jos vaditi krv jer nije do sada.
    Kako bebice koje idu u jaslice jel krenula vec koja?

Cura ipo ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Prijavi adminu

sunce7

Hvalaa cure❤️
    Daniella divni ste😘 bas prava vesta kod bas, al sve je to bio za mene slatki umor.
    Evo moje zlockehttps://ibb.co/6ynYNTD😘

Znaci med medeni 🥰❤️😍

Sanjarka88

Prijavi adminu

marija3998

Kaja puže od svog 7 mjeseca vojnički na koljena neće nikako, ali sama se digne uz namještaja tu i tamo neki korak napravi, primi se za onu guralicu pa krene malo, sad je počela onako sjedečki na jednom koljenu malo puzat

Možeš joj poticat pravilno puzanje
    Tako da uzmeš neku veću tetru, i staviš joj pod trbuh i uhvatiš rubove u ruke. 
    Lagano je tako podigneš tj potaknes da se podigne na sve 4 i dok se kreće s tom tetrom joj ne daš da se spusti natrag nego je potičeš stalno na cetveronoski položaj 

marija3998

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Sanjarka88 🤍

marija3998

Možeš joj poticat pravilno puzanje
    Tako da uzmeš neku veću tetru, i staviš joj pod trbuh i uhvatiš rubove u ruke.
    Lagano je tako podigneš tj potaknes da se podigne na sve 4 i dok se kreće s tom tetrom joj ne daš da se spusti natrag nego je potičeš stalno na cetveronoski položaj

Baš ti hvala na savjetu, budem isprobala

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Zara7

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

Pozz cure 🤗
    Daniella, Sunce sretan veeeliki prvi rođendanko predivnim curama! 🤗🥳🥳 koje lijepe slikice imate 😍😍 Nadam se da su i slavljenice popapale malo torte 😁
    Marija3998 ja sam taman dobila prošli tjedan mengu, nakon skoro pune godine dana i baš sam se iznenadila, nije mi nedostajala 😁 
    Mateja i meni se Jakov najčešće samo na koljena digne, evo sad sve češće i na nogice, isto je kasnije počeo puzati i rekao je fizijatar da bi bilo dobro da bar 2 mjeseca prije hodanja puže samo tako da će to i bit tako nekako. 😊 .
    Kod nas ništa previše novo, aktivan je, stalno ispituje Što je to, što je to, voli slikovnice, društvo i baš je Željko znatiželjko 😁 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.