🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mateja32

Broj poruka: 489

Prijavi adminu

https://ibb.co/2KMbKVK

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mateja32

Prijavi adminu

Nesta mi zeza ,nece vise slika
    https://ibb.co/HKmmRVK

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

Mateja32

Prijavi adminu

Za kraj, pozdrav od nas 
    https://ibb.co/QYjbNj8

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

Lollypop

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Sretni rođendani i minićiiii, mi se mucimo sa prehladom..
    Teo je poceo koracat po par koraka sam, brblja, vice, penje se na kauc, silazi, tu i tamo šišne sa kauca 🙈

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Mateja32

Za kraj, pozdrav od nas
    https://ibb.co/QYjbNj8

Baš ste divni! Sretan rođendan 🎉🎉
    I sretno svim ostalim bebama, rođendani i minići koje sam preskočila!
    Mi smo za vikend bili na moru, bilo je nas nekoliko parova, samo ja sa ditetom 😅😂 ali dobro uskocilw su druge cure s njom malo..
    Ali Mila je baaaaš dobra beba, ima jedno 5 dana je počela hodati uz onu guralicu, ljudi moji ona piči ne staje 😂voli se popeti u mašinu suđa, oponaša tatu i dida kad šmrču i kašlju i taaaaako, nije dosadno nikako s njom, nema mira sekunde.
    Inače, ima 11.300 i 74 cm,neki dan smo bile na sistematskom..Guzara prava 🙈

• sunce7

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Mateja sretan rodendan slatkisu😍 divni ste😇

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Mateja sretan prvi rockas Teu🥳🥳🥳bas ste imali lijepu festu,torta je super,kako je samo gleda,bas mu se sviđa.Prelijepi ste oboje😀
    CarpeDiem hvala,joj bas te nije bilo dugo,naravno da nismo zaboravili Ellie ,ma kako je ona napredna i pravi kus od bebe...nadam se da nisu bili neki tezi zdravstveni problemi i da ste sada dobro,i vama je brzo prvi rođendan😊
    Bilja cestitke na prvim koracima👏 i moja se nekad lupa tako,pa joj kazem da je čok čok i onda se smije i prestane,a to je radila i od frendice mala tako da ocito im dode tako.
    Sunce mi smo imali takvu dekoraciju za krstenje samo s jos grancicom masline👍za rodendan na zuto smo isli,ja sam koristila staklenke od kasica i vezala ovu spagu,manje staklenke sam isto spagom i unutra svijecu,pa eto ako kome treba ideja.
    https://ibb.co/NnHMP07 evo slike,mada je vec sve suho ali jos izgleda fora🤣
    Lollypop i vi ste prohodali,svi pocinju hodati po malo👍 i mi se mucimo s prehladom,od petka ima febru a buduci da se u utorak bila cijepila mislila sam od cjepiva je,ali evo i mene je ulovilo,muza svi kisemo,nos,tako da je prehlada.Sutra je rekla pedijatrica da dodemo da je pogleda .
    Buhtlica34  i Korina hoda s guralicom po cijeloj kuci,ali bez nje se samo ukipi i ni mrdnuti nema sanse🤣 haha guzara
    Sanjarka88 sretan 11.minic
    Zara7 hvala ti,moja si je pojela cijelu fetu skoro🤣🤣😅 a vidis kako on ispituje,moja samo po cijele dane zove tatu,ja mislim da bar 100 puta na dan kaze tata 🤭

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Heej curkee.
    Mateja sretan prvi rođendan, prekrasni ste i torta je divna. Lijepo ste se potrudili. 😍
    Mi moramo za koji dan dogovoriti sve za krstenje i prvi rodendan, sve da cu krenuti sa pripremama pa nikako. 
    Bilja i moj ima ispade kada nesto nije po njegovom. Npr. stalno dira cvijet i vec zna da ne smije i hoda prema njemu i vec na pola puta prema njemu dok nisam stigla ni reci ne krene plakati. 😂😂 Onda viknem ne too, pa se okrene hoda prema meni lupa se po celu i tuli 😂😂
    A da ne pricam sto cvili iz cistog mira ako nije po njegovom. Ima srece sto je sladak pa mu se sve oprosti 🤣🤣🤣
    Spavanje nam je i dalje koma. Imam osjecaj sto stariji to sve gore. Jednu noc me iznenadio pa je povukao cijelu noc, ali zato je veceras nadoknadio pa se budio stalno. 🤦🤦

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Lollypop

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Ahahahaha ovo je predobro 🙈😅

SamoMalo

Broj poruka: 386

Prijavi adminu

Evo da se i mi javimo malo. Oli je super, za dva tjedna krece u jaslice 
    Najvece postignuce mi je iskreno to sta spava cijelu noc 
    Ostalo sve klasika, prica mama, tata, daj, papa.. hoda uz namjestaj, tu i tamo se pusti. Standardno sve. Dugo nismo bili na sistemstskom ali mi se cini bas ogroman, svi se cude kolki je. Nosimo 86, nekad cak i 92 tipa sinsay/pepco. Kolko jede nije ni cudno, ne mogu ga nahranit.
    Nadam ste da ste svi dobro i uzivate u rockasima 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.