Pozz cure 🤗
Daniella, Suncesretan veeeliki prvi rođendanko predivnim curama! 🤗🥳🥳 koje lijepe slikice imate 😍😍 Nadam se da su i slavljenice popapale malo torte 😁
Marija3998 ja sam taman dobila prošli tjedan mengu, nakon skoro pune godine dana i baš sam se iznenadila, nije mi nedostajala 😁
Mateja i meni se Jakov najčešće samo na koljena digne, evo sad sve češće i na nogice, isto je kasnije počeo puzati i rekao je fizijatar da bi bilo dobro da bar 2 mjeseca prije hodanja puže samo tako da će to i bit tako nekako. 😊.
Kod nas ništa previše novo, aktivan je, stalno ispituje Što je to, što je to, voli slikovnice, društvo i baš je Željko znatiželjko 😁
Pa ti reci da Sto je to nije rečenica cccJaksa nas rastura 🥰🥳🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure, baš me nije dugo dugo bilo. Aktivna sam na WU grupi, ali ni tamo previše u posljednje vrijeme. Obaveze i razne životne prekretnice, zdravstveni problemi i slično. Ellie ako je niste zaboravile je super napredna beba. Puže, hoda (ne tako stabilno ali se pušta), jede sve (i ako je bilo problema u pocetku sa teksturama i okusima). Ima negdje oko 11.500 kg sigurno, znat ću točnije na iducem pregledu. Zdrava je i baš ljepo napredna bez obzira na sve nedaće koje su nas zadesile od ranijeg poroda, virusa itd. Nadam se da ste vi sve dobro kao i vase bebice. Danijela, Sunce sretni prvi rodjendani bebama ❤️🎁🎈🎂
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sretan prvi rockas svima koji su proslavili 🥳Sime je sluzbeno prohodaooooo 😃😃😃 Govori bravo (avo) i pljesce , i hvala (ava) kad mu se nesto da😂Rockas nam je uskoro i sve smo u panici oko organizacije pa me nema 🫣💙 Ugl. Imam pitanje.. Simun se lupa po glavi (dlanom po bocnoj strani glave) kad god je ljut, kad mu se kaze ne, kad nije po njegovom ili kad god nesto nije kako treba, ako mu ode loptica i slicno.. znaci imam osjecaj da se po citav dan lupa, nekad jednom, nekad par puta za redom... sta mislite o tome??! Faza?😖😖😒
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sretan prvi rockas svima koji su proslavili 🥳Sime je sluzbeno prohodaooooo 😃😃😃Govori bravo (avo) i pljesce , i hvala (ava) kad mu se nesto da😂Rockas nam je uskoro i sve smo u panici oko organizacije pa me nema 🫣💙Ugl. Imam pitanje.. Simun se lupa po glavi (dlanom po bocnoj strani glave) kad god je ljut, kad mu se kaze ne, kad nije po njegovom ili kad god nesto nije kako treba, ako mu ode loptica i slicno.. znaci imam osjecaj da se po citav dan lupa, nekad jednom, nekad par puta za redom… sta mislite o tome??! Faza?😖😖😒
Je faza,i Teo to radi kad nije po njegovom, ili kad je umoran
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji