Hello cure!
10 mjeseci, omg. Pa kako već! Jučer je imala 3 mjeseca i činilo mi se da do ovog danas treba 100 godina 😅😅
Danas sam joj baš rezervirala termin za rođendanskom slikanje. Mislila sam da neću nikad to, ali onda sam vidjela slike i jednostavno želim da ima lijepu uspomenu i da možemo to staviti na zid u dnevnom 🙈
Još uvijek nema nekih posebnih novosti, ne penje se na kauč, to joj je visoko, ali preko stepenica lagano da. Baba ko kobac stoji kraj nje za svaki slučaj 😂
Nemamo nekih posebnih novosti, još čekamo te donje dvice, a one nikako pa nikako...
Evo slike moje male Buhtlice
https://ibb.co/t8Gg80s
Lollypop a moja pokusava ali joj je visok kauc ali zato se penje di god stigne,stepenice,vani kad smo po zidicima se penje pa ude ispod kolica u kosaru🤣 neki dan je nisam vezala u hranilici i dok sam se okrenula ona stoji na nogama i pokusava se popet/izaci🙈🙉nema mira
SamoMalo sretan 11.minic🥳 Oliveru
Buhtlica 34 sretan 11 minic i buhtlici Mili,preslatka je😍🥰 Fora je to slikanje,ostati ce ti lijepa uspomena svakako nam posalji fotku da Vas vidimo🤩
Endzrue,super i vi hodate👏 imas pravo,vrijeme bas leti☹
Sanjarka88 a tek sada ste prvo,to niste uspili od viroza do sada? Luki lijepo napreduje,mi imamo sistematski 20.09. bas jedva cekam nismo bili od kad je imala 6mjeseci pa niti neznam kako napredujemo ali ne fali joj ne ima je🤭
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Imam jedno pitanje,Korina jos ne hoda ali sada smo prerasli vec sve patikice i trebali bi joj kupiti neke, ja sam joj mislila odmah uzeti ove za hodace međutim neki kazu ne jos dok ne prohoda pa evo da vidim sta vase bebice nose koje jos ne hodaju?Dali uzeti neke sportske patikice pa cipele ciciban /frodo kada tek pocnu hodati?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Heloooo curee, evo i nassRođendani, zar su već počeli 🥺🥺 pa jučer su se tek rodili 🥲
Čestitamm bebama na prvi rođendanima, nek su im sretni, nek budu uvik veseli, zdravi, dobri mamama svoim, uživaju u svakom danu 🥳
I minićiii 🥳
Bebe su preslatke 😍 medovi medeni!
Evo i nas sa 10mj https://ibb.co/rFy3RyT Mi smo nekidan uzeli prve cipelice za hodanje u cicibana, inače se preporučuje djeci ciciban ili froddo s visokim onim iza da čuva zglob jer je najvažnije to dok ne učvrsti.
I uzima se tek kad se beba počne odizati na noge. Ugl Lana je dobro, počela je konačno malo više jesti mlijeka, al đaba opet ne bude duže sita 🤣 buđenja su česta noću, danju spava po 2-3x. Ovi dana je prevesela, znači uhvati je žuta minuta i nema di je nema, viče, smije se, baca se ono ludira. 🤣 Šouu
Pozz mamaa i bebamaa 🍀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Heloooo curee, evo i nassRođendani, zar su već počeli 🥺🥺 pa jučer su se tek rodili 🥲
Čestitamm bebama na prvi rođendanima, nek su im sretni, nek budu uvik veseli, zdravi, dobri mamama svoim, uživaju u svakom danu 🥳
I minićiii 🥳
Bebe su preslatke 😍 medovi medeni!
Evo i nas sa 10mjhttps://ibb.co/rFy3RyTMi smo nekidan uzeli prve cipelice za hodanje u cicibana, inače se preporučuje djeci ciciban ili froddo s visokim onim iza da čuva zglob jer je najvažnije to dok ne učvrsti.
I uzima se tek kad se beba počne odizati na noge.Ugl Lana je dobro, počela je konačno malo više jesti mlijeka, al đaba opet ne bude duže sita 🤣 buđenja su česta noću, danju spava po 2-3x. Ovi dana je prevesela, znači uhvati je žuta minuta i nema di je nema, viče, smije se, baca se ono ludira. 🤣 Šouu
Pozz mamaa i bebamaa 🍀
Bas da prebrzo je prosla ova godina i mi sitno brojimo...ma kako je medena,preslatka je😍🥰
Ma da nisam sigurna sta,jedan fizijatar je rekao frendici da ne uzima maloj cipele za hodace dok ne pocne hodati,ona se dize na noge ali ne hoda jos,samo kada je ja drzim za ruke a sada je sve prerasla pa joj moram ici kupiti a prohodati ce brzo pa sada i ja razmisljam sta uzeti,kada prohoda cu svakako ciciban cipelice da.
Samo neka je ona vesela😁
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ii Lana je danas prvi put rekla mama po par puta, jjoj konačno sam to dočekala 🥳 mads nije to još ono pravo al opet lipo je čut 🤭😍❤️
Bas lijepo,moja govori tata po cijeli dan,jedno 100 puta na dan sigurno,i stalno ga trazi😅 mama par puta kada je plakala i onda rasiri ruke i kaze mama,ovako ne bas.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
cipelice isto kao Endzrue
mi nismo do danas imali nikakve kako je bilo ljeto i bosa je bila.
Na preporuku pedijatra uzela sam lagane kozne za po kuci dok ne prohoda i da joj vani nije hladno
Kazu sto mekse da trebaju biti dok dijete ne bude stabilno na nogama
Kad bude stabilna uzet cu froddo vjerojatno
Za rodendan smo dobili froddo pokucnice
Sortiraj odgovore
Najstariji