🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

CarpeDiem.

Broj poruka: 859

Prijavi adminu

SamoMalo

Evo da se i mi javimo malo. Oli je super, za dva tjedna krece u jaslice
    Najvece postignuce mi je iskreno to sta spava cijelu noc
    Ostalo sve klasika, prica mama, tata, daj, papa.. hoda uz namjestaj, tu i tamo se pusti. Standardno sve. Dugo nismo bili na sistemstskom ali mi se cini bas ogroman, svi se cude kolki je. Nosimo 86, nekad cak i 92 tipa sinsay/pepco. Kolko jede nije ni cudno, ne mogu ga nahranit.
    Nadam ste da ste svi dobro i uzivate u rockasima

Molim te daj nam carobnu formulu za spavanje u komadu cijelu noć 🤣🙏. 
    Baš je ljepo napredan 💙

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

SamoMalo

Broj poruka: 386

Prijavi adminu

Stariji dvije godije nije prespavao noc tako da ne znam, sve radila isto. Za utjehu, nije do vas, do bebe je 

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Bilja Sretan veliki 1.rođendan Šimunu🥳🥳🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Uf i meni treba ta neka carobna formula za spavanje 😂 
    Nasih 11 mjeseci doslo i proslo, prebrzo sve leti. Prehladen je, muku mucimo sa nosom i sada radi toga jos nikako ne spava. 
    Bilja, Sanjalica sretan veliki prvi rođendan. 😍❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Hej hej cure, pa gdje ste sve nestale??
    Sretni minići I rođendani koje smo preskočili 🙈
    Mila je prehlađena, nos curi već tjedan dana, usisavanje i čišćenje je jedna velika borba, inhaliranje nemoguće, to sam odustala...
    Niču nam i četvorke, ali nikako to krenuti više..  Ima netko kome su izbile, oliko je to trajalo?
    Doduše njoj trebaju još i donje dvice, ali tu uopće ne vidim ništa natečeno 🙄😏

daniella2207

Prijavi adminu

Vecer😀 vidim ima bolesnih,mi smo evo ozdravili pili smo antibiotik,usisavanje nosa je bilo bjezanje po kuci cim sam isla po usisavac🤣 drzim fige da brzo ozdravite...
    Ja jos sitno brojim 24.10. se vracam na posao,biti ce mi stvarno cudno bez nje,prvo sam mislila da cu se vratiti raditi nakon 6mj a sada bi jos godinu dana ostala doma🤣
    Nema nam ni Sanjarke dugo ovdje😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Prijavi adminu

Zara SRETAN 1️⃣ROĐENDAN Jakovu...kako je prosla festica,cekamo fotku😀🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Prijavi adminu

Mateja32 kako napreduje Teo s puzanjem i podizanjem?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34

Prijavi adminu

daniella2207

Vecer😀 vidim ima bolesnih,mi smo evo ozdravili pili smo antibiotik,usisavanje nosa je bilo bjezanje po kuci cim sam isla po usisavac🤣 drzim fige da brzo ozdravite…
    Ja jos sitno brojim 24.10. se vracam na posao,biti ce mi stvarno cudno bez nje,prvo sam mislila da cu se vratiti raditi nakon 6mj a sada bi jos godinu dana ostala doma🤣

Uh da približava se povratak na posao! Jel ti Korona onda ide u jaslice ili je čuvaju bake servis?
    Ja se vraćam 6 12, a u jasle na prilagodbu kreće 15.11 🥴
    Totalno ne znam što osjećam, veselim se povratku na posao sad malo, ali brate mili teško ću bez nje, pogotovo jer će u jaslice. Ma mislim svakako će mi biti teško što smo toliko dugo odvojene.
    Evo u subotu idemo prvi put muž i ja na neku večeru, čuvat će je i uspavati tetka i baka, a nju do sad nikad nitko osim mene nije uspavao za nocno. Bit će veselo...

• buhtlica34

Prijavi adminu

buhtlica34

daniella2207

Vecer😀 vidim ima bolesnih,mi smo evo ozdravili pili smo antibiotik,usisavanje nosa je bilo bjezanje po kuci cim sam isla po usisavac🤣 drzim fige da brzo ozdravite…
    Uh da približava se povratak na posao! Jel ti Korona onda ide u jaslice ili je čuvaju bake servis?
    Ja se vraćam 6 12, a u jasle na prilagodbu kreće 15.11 🥴
    Totalno ne znam što osjećam, veselim se povratku na posao sad malo, ali brate mili teško ću bez nje, pogotovo jer će u jaslice. Ma mislim svakako će mi biti teško što smo toliko dugo odvojene.
    Evo u subotu idemo prvi put muž i ja na neku večeru, čuvat će je i uspavati tetka i baka, a nju do sad nikad nitko osim mene nije uspavao za nocno. Bit će veselo…

I oprosti na ovome Korona 🤦‍♀️
    Autocorrect glupi, sad I'm je sve korona 🥴🥴🥴🥴
    A i baš je glupo na ovom forumu što ne možeš editirati post

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.