🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

marija3998

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Bok, cure, nije me dugo bilo, nekako sam zaboravila na grupu, i danas moja Kaja leži na meni i razmišljam o svemu i sjetim se grupe, pa da se javim malo, kako ste?
    Jel vas ima još koje dojite i niste dobile mjesečnicu?
    Kaja sad ima 11 mjeseci i ništa još, pa se pomalo i brinem 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Endzrue i sunce,hvala danas sam uzela neke obicne kozne za van kada idemo a doma ce biti u carapama ili bosa dok ne prohoda👍
    Marija3998 pa super da si se malo javila,vrijeme leti. Kako je Kaja? Ja ne dojim vec par mjeseci i dobila sam nakon 7 i po mjeseci,ma mislim da se nemas sta brinuti buduci da jos dojis.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Prijavi adminu

marija3998

Bok, cure, nije me dugo bilo, nekako sam zaboravila na grupu, i danas moja Kaja leži na meni i razmišljam o svemu i sjetim se grupe, pa da se javim malo, kako ste?

Sretan 11.minic jos malo do prvog rođendana🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Prijavi adminu

Natalija neznam dali nas jos citas ali ako da Sretan veliki 1️⃣  ROĐENDAN Liviji🥳🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7

Prijavi adminu

marija3998 heej ☺️
    Izdajala sam se 7mj i jedno tjedan dana nakon prestanka sam dobila,tako da je to normalno. :)

marija3998

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Hvala cure 
    Kaja je odlično, prava beba, vesela, zivahna, nasmijana, ima 2 zubica, izlazi nam 3. 
    Danas joj je 11 mjeseci 😭 vrijeme mi je proletilo, kao da sam jučer rodila 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• dzovanaa7

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Tracy_

Ko oće više o frenulumu neka mi se javi na mail da vam pošaljem instagram profile stručnjaka koje pratim jer dok bi natipkala važnost svega toga i blog s vježbicama ode i kliknila ODUSTANI slučajno mislim da bi na psihijatriji završila. A i ne želim imenovat doktore tu. Tako da mi ostavi mail! Nas je spasilo štrajka dojenja ta procedurica. A i frenulumi utječu na puno toga, i posli u životu, i na posturu tijela i svašta nešto, ugl show. 🙈 A to se prije nije znalo i doktori jednostavno nisu to učili u školi i ko se dodatno ne educira, ne može ti pomoć. A naši doktori na žalost su svi stariji i ne educiraju se i nije ni za krivit ih ali masu roditelja lutaju i ne znaju u čemu je problem i odustanu od dojenja ili žive sa posljedicama (reflux, štrajk, odbijanje sise, krute ruke, ne izgovaranje R, svašta nešto) bez da znaju od čega je i to je pretužno.

Da razmijenimo iskustva, jer beba ima problema sa posteriornim frenulum a nigdje ne mogu da nađem nekoga ko zna nesto vise o tome 

Tracy_

Broj poruka: 297

Prijavi adminu

dzovanaa7

Tracy_

Ko oće više o frenulumu neka mi se javi na mail da vam pošaljem instagram profile stručnjaka koje pratim jer dok bi natipkala važnost svega toga i blog s vježbicama ode i kliknila ODUSTANI slučajno mislim da bi na psihijatriji završila. A i ne želim imenovat doktore tu. Tako da mi ostavi mail! Nas je spasilo štrajka dojenja ta procedurica. A i frenulumi utječu na puno toga, i posli u životu, i na posturu tijela i svašta nešto, ugl show. 🙈 A to se prije nije znalo i doktori jednostavno nisu to učili u školi i ko se dodatno ne educira, ne može ti pomoć. A naši doktori na žalost su svi stariji i ne educiraju se i nije ni za krivit ih ali masu roditelja lutaju i ne znaju u čemu je problem i odustanu od dojenja ili žive sa posljedicama (reflux, štrajk, odbijanje sise, krute ruke, ne izgovaranje R, svašta nešto) bez da znaju od čega je i to je pretužno.

Da li mogu dobiti vas neki kontakt? Mail? FB? Instagram?
    Da razmijenimo iskustva, jer beba ima problema sa posteriornim frenulum a nigdje ne mogu da nađem nekoga ko zna nesto vise o tome

Pozdrav, evo ne čitam forum više jer ne stignem od svoje haharice, cure su mi na whatsappu rekle da sam tražena. Molin Vas ostavite Vi svoj nekakav kontakt jer nebi javno ni mail ni broj ostavljala pa Vam se ja javim odmah. 🤗

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Hej cure da se javimo malo.
    Hodamo na veliko, vise ne zeli u kolica vec evo setamo. Onda vidi kako deckici igraju nogomet pa pokusava ukrasti loptu velikim deckima. Presmjesan je. 😍
    Kupili smo cipelice i papuce. Uzeli smo frodo. Po kuci je vecinom bos, ali eto kada zahladi imati ce. 
    Uskoro moram krenuti sa pripremama za krstenje i prvi rodendan. Nisam bas pretjerano kretivna pa ce mi njegova tetka pomoci oko toga..njoj to bolje ide 😂
    Marija vidim da si pitala za mjesecnicu, moja zeza jos uvijek (ne dojim, uspjela sam samo 3 mjeseca). Dobila sam 2 mjeseca nakon poroda pa mi 1,2 i 3 mjesec bilo redovno. Onda jedan preskocilo, onda opet imala ali 3 kapi. Sada zeza, slaba je jako da uopce ne mogu skuziti jel to menstruacija ili sta. Bude mi bol kao da cu dobiti pa prestane. I tako u krug. Svakao idem u petak se naruciti ponovo ginekologu da vidim sta je to. Ne nekako sam cijeli zivot sa njom na VI ocekivala sam nakon poroda da ce biti normalnije, ali eto nista. Zeza vise nego prije. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

marija3998

To ti je normalno dok dojiš. Evo ja još uvik isto dojim, ali sam dobila kad je Mila imala 6 mjeseci, samo što mi se jako produžio ciklus, pa više ne znam ni kad trebam dobit ni kad su mi plodni dani, idealno za bebu broj 2 😂😅
    Kod nas ništa novoga, sutra idemo na sistematski i kontrolni kod fizijatra pa vam se javim nakon toga 😎

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.