🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

daniella2207

sunce7

Endzrue sretan prvi rockas!😍😍😍malac je divan, a i vas dvije😍
    Torta preslatka
    Mi smo proslavili u krugu obitelji prije povratka nazad, veselim se buducim djecjim rodendanima bas nam je lipo bilo😂😂
    Jos cemo na dan rodendana sa najblizim prijateljima
    https://ibb.co/48KWgk5
    https://ibb.co/cXpnsPw
    Bilja simun je ko secer😍
    I Lukilo je komad ipo🥹
    Mi imamo pet zubica ide i gornja lijeva dvojka, gornja desna nam je jedino malo mukice zadala, proljev i bez apetita.
    Al sve u svemu dobro je. Ustaje se odavno,napravi koji korak al mislim da jos nece prohodat.
    Prekrasna obitelj😍🥰😊 super je bilo znaci,bas lijepo vi cete imati 2 ročkasa😊
    Mi jos ne pokusavamo sami hodati,ali zato evo letimo s kreveta😔 bas me uplasila,ravno na glavu tako da imamo kvrgu i masnicu na celu😔

Da te utjesim meni je moj prvi put sletio na kutne imao je 3 mjeseca tako nesta. Taman je onako kopao i gurkao se nogicama i puf ode. Od sramote nisam ovdje nista ni napisala 😂 
    Sada kako hoda pada malo malo, ali super se doceka 😂 pazim koliko mogu, ali zivahan je jako.
    Danas je bas isao nosi neku igracku, smije se i zapeo za psa pa preko njega i na glavu 🤦

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Sretnii miniciii i rockasiiii ako ih danas imaaa🥳🥳🥳🎂🎂🎂🎂❤❤❤❤
    Mi imamo prijavitii da hodamoo samiii…samo se pustio od kutneee i odeeee 🙏🙏

bravoooo 😍😍😍❤

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Biilja

Broj poruka: 194

Prijavi adminu

daniella hvala tii, uskoro rockas 🥰🥰🙃
    sanjalica bravo bravoo!!!🥳

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Zara7

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

Pozz cure 🤗
    Sunce i Endzrue obitelji ste kao iz kataloga, prekrasni ste! 😍😍 
    Čestitamo svima na prohodavanjima, mi smo tek usavršili brzinsko puzanje posvuda. Na koljena se često diže i tako stoji, al baš na noge rijetko, nije još spreman 😁 
    Što se tiče vožnje, on je još u jaju, ali i mi tražimo koju ćemo autosjedalicu. Nekako mi se čini da svi najčešće spominju onu Britax Romer pa ako je netko ima neka slobodno napiše recenziju 😁 ili neke druge s kojom ste zadovoljni.
    Kod nas još uvijek koma spavanja s hrpom buđenja i budnim prozorima ponekad. Ja sam se vratila lagano na posao, odradim 2, 3 ure dnevno, srećom imamo pokriveno čuvanje jer su muževi u mirovini. 
    Vrime nam leti leti 🥺 puse svima! 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• sunce7

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Hvala cure😘
    Meni je trenutno broj 1 Joie Autosjedalica i-Spin 360 
    Nju imaju tri frendice i sve su prezadovoljne.  To cu uzeti kroz koji dan. Nadam se da ce biti bolja u njoj vec u jajetu😂

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Večer cure,mi smo jos uvijek po cijele dane na moru ,kada mora izaci iz vode to su suze krokodilske🤣 evo fotkice
    https://ibb.co/RQsfjYM
    Sanjalica5 čestitam na prvim koracima,sada ce i mama poceti trcati🤣😅
    Sanja0508 🤣🤣🤣haha bas si me nasmijala🤭a ja sam spavala ko klada,najgore budenje🤭a pasti ce oni koliko puta jos,ali prvi put je najgore...
    Zara  sretan 1️⃣1️⃣ minić Jakovu🥳🥳🥳
    Ponosna mama,Pokloncic i SweatDream sretni minići Lari,Lani i Emi🥳🥳🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Lollypop

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Jel ima kaskadera koji se vec penju na kauc? Teo odlucio i uspio 😅🙈a kako su dobri kad su 3-4-5mjeseci pa ne mogu nikamo 🤣

Endzrue

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Moj se penje na kauč i silazi lijepo. Svladao na stepenicama. I mi službeno hodamo. Još uvijek prevladava puzanje al odvažio se jučer baš baš pustit tako da kreće jedno veselo razdoblje. Starija je krenula na gimnastiku napokon i sviđa joj se. Čestitam svim mališanima rođendane i polurođendane. Kako nam vrijeme leti kao da smo jučer rodile

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Jutro cure ☺️Opet mi dani prolete ne znam ni ja di. No čitam vas redovno ❤️
    Mi smo dobro, nemamo ništa posebno novo za prijavit osim sta smo bili na sistematskom prošli tjedan i konačno primili prvo cijepivo 😅
    Luka ima 8.5kg i 75cm.
    Bilja a ja sam tebe bas pitat odakle je outfit s one druge slike sto si bila stavila 😂 naša košuljica je iz c&a a hlace H&M 🙂Endzrue divne slike sa rockasa, predivnu djecu imaš Al bas bas 🥰🥰 čestitke na hodanju 🥳🥳🥳SweetDream bravo i Lani za pravilno puzanje i dizanje 🥳
    Sanja i Sanjalice i vaši dečki hodajuuuu 😍🥳🥳🥳🥳
    Sunce predivni  ❤️❤️❤️ Eva je med medeni 🥰 i držim fige za as, otkad smo prešli iz jaja u stolicu vožnja nam je postala puno punk podnošljivija 
    Mateja eto propuzao nam i Teo , bravo 🤗
    Daniella ona bas voli more 😍
    Lollypop moj ne uspjeva na kauč još, dosta mu je visok. Al svladao je tehniku penjanja pa se penje gdje može haha
    Sretan minic svima koje sam propustila 🥳🥳 a našem Karlu sretan veliki prvi rođendan ❤️🥰😍
    Jana nadam se da ste ga lipo proslavili 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

SamoMalo sretan zadnji minic Oliveru, sad odbrojavanje do rockasa 🥳🥳🥳
    Buhtlice sretan veliki 10. Našoj Mili ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.