🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

sanja0508

Joj da cure vjerovatno imate pravo zaboravila sam na ovu regresiju sa 9 ili 10 mjeseci. Tko ce to pohvatati sve. Dok sam citala knjigu cudesni tjedni bila sam sva u toku, sada sam ohladila malo sa pracenjem svega toga i prepustila se uzivanju 😂
    PonosnamamaLana ti se toliko budi? Pa jel nastavi spavati onda dalje, ajmeee svaka cast zeno drzim fige da se naspavas makar 6 sati u komadu uskoro 😘
    pitanjeeee…
    Kakve cipelice, patike sta vec planirate kupiti za prvu obucu? Dajte slike jer nemam pojma sta da uzmem. U jedno 6 stranica sam napunila kosare, ali ajde neka mama koja je malo iskusnija neka da neki savjet sta se pokazalo najbolje.

Ja imam jedne adidaske i nikice
    Za kasnu jesen/zimu mu mislim još uzet frodo ili Ciciban cipelice 
    Ne znam sta drugo 🤷🏻‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Prijavi adminu

sanja0508

Sanjarka88 🤍

Sretan minici svima kojima nisam čestitala 🥳🥳🥳Malo sam bila u gužvi zadnjih 10-tak dana pa se nikako javitMi smo dobro, puno smo vani dok nam je još ovako lijepo vrijeme. Izašla mu je druga dvojka gore poprilično brzo i bezbolno . Sad smo na 6 komada
    Trenutno je u skoku ali ne mogu se žaliti dobar je ☺️ Al ima još fore to se prominit 😅
    Bravoo za 6 zubica. Dosta su njemu brzo izrasli, kao da se sjecam da si nedavno napisala da ima jedan ili dva, a sada vec 6 😍

Je je
    Imao je samo 2 bas dugo, skoro 3Mj
    Onda su ova 4 gore izašla brzinski 

Sanjarka88

Prijavi adminu

Evo i nas 🥰https://ibb.co/GtZjDmv

Mateja32

Broj poruka: 489

Prijavi adminu

Jutro, sretan prvi rodendan Endzrue..Mi smo još daleko od prvih koraka,Teo se posjeo iz četveronožnog položaja prije desetak dana, odmah je svladao i iz boka,još ne puza, posjetili smo i fizijatra, ima slabiju zdjelicu zato ne puza i teže sve radi.Idemo od 9. Mj na par vježbi 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Lollypop

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Sretan veliki prvi😊
    Teu niknula i druga donja dvojkica, uopce se ne veselim cetvorkama sad.. Prvi veliki zubi
    Prve cipelice ce vjerovatno bit pelice ili frodice, bar kao papucice za vrtic a za po vani neke patikice lagane. 
    Trenutno i njega i seku lijecimo od korone, za sad ide na bolje💪🏻
    Btw, Teo je pravo musko sto se bolesti tice.. Puze i cendra 🙈🙈

Biilja

Broj poruka: 194

Prijavi adminu

Sanjarka88 🤍

Evo i nas 🥰https://ibb.co/GtZjDmv

Kakav frajer!!!🥰 odakle mu je outfit? ♥️

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Vecer cure,evo mene opet nije bilo par dana pa sam imala zaostataka malo,mi smo ok manje vise ,ona je sve brza siba po kuci pun gas pužući ,hoce stalno hodati pa me leđa rasturaju🤣Buhtlica34 a bas se izmucila, velika je to temperatura a brizni neznaju ni reci sta ih muci😔 ni ja nemogu zamisliti kako ce ona bez mene 8 sati na dan ali bar me malo tjesi sto ce biti sa svekrvom nekako neznam kako bih je pustila u jaslicama,bas je sok to🙈
    SweatDream15 a moja jede cijeli dan,samo se cuje mem mem🤣cim vidi da netko jede ona ide prema njemu i mem mem,u ducanu da ne pricam svi se smiju,presimpaticno.Tako da evo ona jede cijeli dan,prije je pojela oko 20:00 jogurt s zobenim to obozava i opet mlijeko joj napravim prije spavanja.zadnjih par dana se dosta vrti i udara nas ili zaplace u snu,nekako sam povezala to sa zubicima koji joj se bijele za izaci.
    Sanja0508 super,bas veliki decko to i boli kad udari dok spavate🤣😅
    Endzrue SRETAN 1️⃣ ROĐENDAN🥳🥳🥳 cekamo fotku😀
    Sanjarka88 sretan 10.minic,kako si ga lijepo sredila za fotku😍 treba iskoristiti ove suncane dane,puno zubica imate i vi...bas smo je evo bili viditi neki dan,vjerovatno cemo i mi tu Joie uzeti👍
    Bilja ma brzo ce on hodati, frajer mali💙
    Lollypop drzite se i nadam se da ce te brzo ozdraviti,a musko ko musko🤣😁
    Mateja32  dobro da si otisla fizijatru uz par vjezbi on ce to brzo savladati tako je i mala od moje prijateljice.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Endzrue, sretan vam 1.rođo, nadam se da ste se lijepo proveli 🎉🎊
    Biljo I Sanjarka, ma preslatki su vam dečki, pa kako oni rastu ko gljive poslije kiše 🥰🥰
    Lollypop, I mi se ipak sa koronom borimo.. Mislim dobro je Mila sada, njoj je ta visoka temp ipak bila od korone, iako je na testu 2 puta bila negativna. Nakon nje smo se muž i ja razboli li i mi se testirali na pcr, kad ono pozitivni. Nju nisam htjela testirati da mi ne prolazi taj stres dite..
    Mateja, baš mi je drago da ste otišli fizijatra, eto par vježbice i puzat će on ko veliki, nećeš ga moći stići 🙈😜
    Nama nikako da te donje dvice niknu, a evo ide već 3.tjedan da ih osjeti, još uvik smo na 6 zubića. 
    Ali dobro, vraća se na staro, ne visi stalno po meni kao kad je bila bolesna, tako da ide to na bolje sve

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Broj poruka: 602

Prijavi adminu

Endzrue nek je sretaaan prvi rodjendankooo sa zakasnjenjem...
    Nama je izbila gornja dvica i cekamoo i druguu pa ga bas mucii...skroz slaboo spava,odbija flasicu i takoo....
    Puzemo i hodamoo uz stvari punom parom,ustaje sam iz sjedeceg polozaja ii tako stoji par sekundi i onda padnee na guzicu 😅😅

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Endzrue

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Evo nas. Dan iza rođendana smo otišli 
    Na Šoltu par dana pa evo slike
    https://ibb.co/S08NtfN
    https://ibb.co/7JhM88x
    https://ibb.co/8sfgFWZ
    https://ibb.co/BwPvPnf
    https://ibb.co/ydGBfXQProšlo je u krugu obitelji. Super je bilo. Sasvim dovoljno. Seki je 19.10. 4 godine pa ćemo njoj samo s prijateljima i drugom djecom. I ovdje je bilo nećakinja, njih neću stavljati 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.