Slazem se sa Bebushka sve sto je napisala.
Ja trenutno samo izdajam, cura mi ima mjesec dana i popije oko 700ml, ja izdojim 700-800. Bilo je svakavih dana…
Al uz toplu i hladnu masazu i uz sto manje stresa ide. Probaj na elektricnoj prvo slabiji vakuum pa onda kasnije povecavat i uz to gledaj po internetu sta ima, citaj vijesti,pricaj s bebom i mlijeko stvarno onda ide.☺️
Jutro curke. Pitanje…😄
Moja uzima samo D3 kapi, a zadnjih nekoliko dana baš dosta prducka. Nekada zna onako cviliti i grčiti se, kao da su grčevi. Jel kapi za grčeve same kupite ili po preporuci pedijatra uzimate?
Mi smo jucer bili na prvom sistematskom i dobili Plivit d3 kapi,sada sam joj prvi put dala pa cemo viditi kako ce proci,do sada nismo imali grceve ali cujem da od ovih dosta djece ima grceve😔
Tako smo i mi na prvom pregeldu dobili D3 kapi.
A sad jel to prduckanje povezano s tim ili nije… pojma nemam. Sunce7 je napisala koje kapi oni daje bebi, pa ću i ja probati onda s njima. Iako, čitala sam kako su ti grčevi karakteristični u određene sate, a moja zacvili dok ne ispusti plin. Ali valjda je to to.
Jel dobila koja menstruaciju?
Jutros svjeza krv na ulosku, a boluckaju me leda ima dva dana i bas kao simptomi menstruacije🤦♀️
Kontam ona je sigurno😖
Jel dobila koja menstruaciju?
Jutros svjeza krv na ulosku, a boluckaju me leda ima dva dana i bas kao simptomi menstruacije🤦♀️
Kontam ona je sigurno😖
Meni se čini da sam jutros dobila. Čekam ostatak dana da se uvjeri m 100%. Jučer me bolio trbuh i bila sam napuhana, a bome i dokrajčila kutiju rafaela. 😅
'21. 💙
'24. 💛
Haru
Onda je to to i kod mene,ja sam kutiju keksa🤣🤣🤣
Muko moja…
Da li si imala pauzu od krvarenja iza poroda? Do jucer kod mene smede,danas bas crveno😡
Kud prijeee
Haru
Onda je to to i kod mene,ja sam kutiju keksa🤣🤣🤣
Muko moja…
Da li si imala pauzu od krvarenja iza poroda? Do jucer kod mene smede,danas bas crveno😡
Kud prijeee
Imala sam par dana, a možda i tjedan pauzu. Nisam točno pratila jer sam mislila već jednom gotovo je to krvarenje pa ispadne da nije još. 🥴
E daaa, vraća se sve na staro. 🙄
'21. 💙
'24. 💛
Kad smo kod krvarenja, kolko vam je trajalo? Meni se vec dosta smanjilo a tek je neki 10. dan. Mislila sam da ce duze trajat. Ili ce ovak lagano sad duze vrijeme?
Aha bebica je tjedan dana. A ženo draga. Beba se uči sisati još uvijek. Treba i njoj vremena da si pronađe način na koji najbrže poteče mlijeko. Pomalo, umor čini svoje. A maleni je dovoljno velik da shvati da mora malo sačekati. Da beba ne može sama i da joj treba pomoć.. Igrat se na krevetu dok sisa beba ili ga uključit da pomaže
Hvala ti, tvoji odgovori me uvijek umire jer bas zvucis kao maher za dojenje
Hvala vam cure! Probala sam izdajalicama ne ide,jako me boli. Elektricnom i rucnom. Rucnom uspjela malo izdojit uz uzasne bolove. Nikad mi ovako bolno nije bilo ni s jednim djetetom.
Probala sam i rucno,ne ide. Pola casice od rakije uspijem izdojit. Nemam stvarno zivaca zs to izdajanje,odustala sam.
Opet i danas nista nije dobio na kilazi tako da krecemo s kojim bocom AD-a nakon dojenja pa cemo vidjet. Kasnije lako izbacimo AD i nastavimo dojit,samo da krene vise dobivat na kilazi
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pozdrav cure.♥️🌹
Evo da vam se pridruzim i ovdje na temi sa još jednom nestrpljivom bebom koja je trebala doci čak krajem studenog 🙈💝 Mala Ellie.
Kao što znate mama sam već jedne djevojčice koja je sada starija seka. Ako budem mogla pomoći nekoj od vas savjetom iz iskustva, tu sam.
Nisam pretjerano pratila zadnje vrijeme ovu temu, pa nisam u tijeku, nadam se da ste vi i vaše bebe dobro. 🙌
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji