Pozdrav cure.♥️🌹
Evo da vam se pridruzim i ovdje na temi sa još jednom nestrpljivom bebom koja je trebala doci čak krajem studenog 🙈💝 Mala Ellie.
Kao što znate mama sam već jedne djevojčice koja je sada starija seka. Ako budem mogla pomoći nekoj od vas savjetom iz iskustva, tu sam.
Nisam pretjerano pratila zadnje vrijeme ovu temu, pa nisam u tijeku, nadam se da ste vi i vaše bebe dobro. 🙌
Čestitam! Dobro došla Ellie! ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Bok cure! Također vam se pridružujemo Šimun i ja 💙
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Bome da i mi se borimo ali moj uopce ne zeli dojiti, vristi doslovno kad ga se stavi na prsa pa se izdajam koliko mogu 😆😬
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Dobrodosle mame i bebe😘
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Dobrodošle! 🎉🌺
I čestitam!! Čitam ja još onu temu svaki dan redovito ali se nikako ne stignem javit jer dojim pa mi nezgodno tipkat jednom rukom 😂 pa kad ste već obje ode - od srca vam čestitam!
-
I ja neman problema s dojenjem eto, iz prve nam krenilo kao podmazano (više njenom zaslugom i dobrim cugom i možda mojom edukacijom prije poroda), a rišili smo hvat i onda i ragade u prvih 10 dana Mam kompresama.
-
Ali ja se borim sa Gerb-om (refluksom) i evo bolje je otkad se držimo savjeta ali živi mi na rukama i boli me kralježnica i mašina za njenu robu se vrti svaki dan i dalje jer bljuca po meni, po sebi i po svemu šta stigne.. teško je psihički, pogotovo kad joj se kiselina vrati pa vrišti ko da grčeve ima. Ali svo zlo u tome, guramo dan za dan! 🤞🏻
Sunce7 ja Dobila 12.10. A rodila 26.8..taman 6.5 tjedana prošlo. Isto mi bilo s prvom malom
Tracy taman sam se pitala gdje ste. Dan po dan bravo 😍❤️
Za ostale cure, zato i kažu najlakše je roditi, problemi kreću poslije. Prvih mjesec dana i nama kojima je drugo, treće dijete je jednako teško samo imamo iskustva i taj period manje stresno prođemo jer znamo šta nas čeka. Starija cura mi izgleda i a upalu uha pa evo pokušavam ukapat kapi dok spava a tamn se braco probudio za gozbu. Ušemio se nekako to prvo spavanje od ponoć do 4 pola 5 pa onda u 7 pa pol 9-9
Sortiraj odgovore
Najstariji