🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    08. Veljača 2022. 22:58

Fritula

Koliko dugo i koliko često vam bebe spavaju po danu?

Moj spava i po 5x po danu, svaki put pola sata. Oko 2h mu je budni prozor. Slomi me to uspavljivanje, mislim da 2h dnevno potrošim samo da ga uspavam.

Moja spava otp 6x po danu, nekad po pola sata, nekad sat-dva-čak i tri ☺️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Maza2010
    08. Veljača 2022. 23:19

Korana spava 2 do 3x po pola sata-sat i ako smo bili u šetnji obicno mi zaspe i odspava 3h nekada 4h, zavisi kako kad.
    A što se tiče uspavljivanja, sretna sam jer mi jako brze zaspe. Čim vidim da trlja okice, uzmem ju u ruke, dam joj dudicu, i za par sek je gotovai mogu ju spustiti.
    Navečer, nakon bočice (na ad smo, aptamil) isto pričekam da krene trljat okice, dudica u usta, stavim je u krevetić, i obično jako brzo zaspe..nakon nekog vremena joj izvadim i dudicu ili ju sama izbaci.

🙋🏻‍♀️ 33g 🙋🏻‍♂️ 41g 👧🏼 3g

Mišić
    09. Veljača 2022. 00:19

Missy sretnih 6 mjeseci curki! 🥳🥳 stvarno vrijeme leti.
    Sanja eee to je moja hranilica!  🤣😆 (kinderkraft, je li) evo jos jednom preporucujem 😃 
    Sanjarka moze, nadam se da cu stici natipkati ili cu samo slikati u grupi (a vidila si moj rukopis 🤣) 
    Buhtlica ma kako je samo slatka! 😍😍😍

daniella2207
    09. Veljača 2022. 00:43

Missy sretan 6 minic
    Buhtlica preslatka je
    Bas sam gledala malo te hranilice i  mislim da cu i ja uzeti tu Kinderkraft😀
    Pregledi mi smo bili sa 1,3 i sada idemo s 5...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7
    09. Veljača 2022. 02:10

Dobto dosle cure 🥰
    Cure, hvala za sve preporuke hranilica. Kod bake i dide definit. Ikea. 
    Kolica moja je pocela protestirat u kolicima😂 cim se izvadi i zvirka okolo mirna je.😆 od 6 mj cu je u sportsko sjedalo, ima tri nagiba. 
    Spavanje po danu gledam da je budna max dva sata i gledam je leci dok ne pozivcani😂 nekad spava 15 min, pola sata, sat.. 

• sunce7
    09. Veljača 2022. 02:11

Missy veliiikih sest😍 pravilis li trenutno popularan trend pola torte? 😂😂

• sunce7
    09. Veljača 2022. 02:14

Recepti za nadohranu fejs grupa domace kasice za bebe, netko je od clanica neki dan stavio slike/recepte za prvih mjesec dana uvodenja prehrane, odlicne kombinacije, samo sam prepisala.😂 pa pogledate tamo. 

sanja0508
    09. Veljača 2022. 04:28

Mišić

Missy sretnih 6 mjeseci curki! 🥳🥳 stvarno vrijeme leti.
    Sanja eee to je moja hranilica! 🤣😆 (kinderkraft, je li) evo jos jednom preporucujem 😃
    Sanjarka moze, nadam se da cu stici natipkati ili cu samo slikati u grupi (a vidila si moj rukopis 🤣)
    Buhtlica ma kako je samo slatka! 😍😍😍

odlicno. to mi je trebalo da netko kaze 😂 naruciti cu onda pa neka stoji dok bude trebala 😂
    mi evo opet papamo, drzite fige da veceras zaspe da ne bude kao sinoc 😂🤦
    nove mame dobrodosle. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    09. Veljača 2022. 07:00

Jutro ekipica draga ♥️
    Ste se naspavale? Mi jesmo, jedno papanje u 6 🎉
    Zaspao opet 😊 
    Jučer je bio toliko cmizdrav da sam mislila da ga nesto boli i da ce noc bit katastrofa , al evo totalna kontra 🤷🏻‍♀️
    Nadam se laksem danu danas 🍀
    Angelly drago mi je da ste bolje i da opet lipo papa 🙌🤗
    Missy joj prvorođena naša 😍 i radi sve sta treba raditi za svoju dob 🙌 moji su oboje propuzali tamo nekad s 9mj, Lana mislim i 10 tek...
    Sanja to onda on pije 6*170ml? 
    Pregledi obično idu 1,2,4,6 pa onda sljedeci obvezni s godinu al obično bude jedan između. Ovisno kako u kojeg dr.
    Tracy hvala na linkovima 🙌 mogla bi i ja kontaktirati Ikeu da mi po tim svojim dobrim dečkima dostavi naljepnice 🤣
    Ajde bas slikaj hranilicu kad bude aktualna 😊
    Buhtlice pre medena je s tim obrazima 😍 i super drzi glavicu 💪
    Ponosnamama nadam se da su i velika Seka i Lara danas kao nove 🤗
    DadaRi dobro nam došli ti i Karlo 💙!
    SweetDream mi imamo sličnu. Super je Joie brend. Obozavam njihove stvari 😊
    Maza dobro nam dosle cure i dugo se tipkale ♥️
    MaloČudo nadam se da ce korona proć brzo i bezbolno 🤞🤞🤗 ajme kad se sjetim, ja temp 39 a on grčeve i vristanje na naj 😩
    Fritula ma kakve ljetne bebe, vi ste naši 💙 L. Spava 4ili5 puta ovisno kad se probudi ujutro. Nekad 20min, nekad 4, evo jučer je cak sat ipo.... budni prozori su mu oko 90min, ponekad do 2h. 
    Jackie sretan veliki 4. Minic cupavom M. 💙🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Veljača 2022. 07:01

Mi smo poceli igracke stavljati u usta, eto jos jedan novitet 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.