🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    08. Veljača 2022. 22:38

Dobrodosle na forum nove cure i bebe 🙌🍀
    Što se obaveznih pregleda tiče ovde je ovako, predpostavljam da je i u Hr slično ako ne isto:  
    U2   između 3-10 tjedna života 
    U3   izmedju 4-6 tjedna
    U4   između 3-4 mjeeca 
    U5   između 6-7 mjeseca 
    U6   između 10-12 mjeeca 
    U7   između  21-24 mjesec
    U8   između  43-48 mjesec 
    U9  između 60-64 mjesec 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Fritula
    08. Veljača 2022. 22:54

Super, još novih mama 😁

Sanjarka - M je rođen 11.9. u Zagrebu. Možda bi trebali u ljetne bebe, ali mi se čini da su one puno ispred nas, već duže vrijeme su u dohrani pa sam došla kod vas 😁
    Angelly - nadam se da je danas još bolje.
    Missy - Moj je sličan, par dana mu se ne da ništa, onda jedan skroz aktivan. S tocno 4 se okrenuo na trbuh ali nazad još nije svladao. okrenuo se je par puta ali sam sebe iznenadi, uglavnom plače da ga okrenem 😅
    Trenutno je u fazi pokušavanja papanja stopala. Primakne blizu usta ali još ne može strpati, pa se ljuti.
    Tracy - preeedobro. Hvala na linkovima, baš ću si naručiti. 
    ———————-
    Isto jedva čekam da se posjedne, čak najviše radi kolica. Imam dojam da mu je ležeći dosadan pa se ne voli baš voziti. Nadam se kad sjedne da će htjeti biti duže u kolicima. 

• Fritula
    08. Veljača 2022. 22:55

Koliko dugo i koliko često vam bebe spavaju po danu? 

Moj spava i po 5x po danu, svaki put pola sata. Oko 2h mu je budni prozor. Slomi me to uspavljivanje, mislim da 2h dnevno potrošim samo da ga uspavam.

SweetDream15
    08. Veljača 2022. 22:58

Fritula

Koliko dugo i koliko često vam bebe spavaju po danu?

Moj spava i po 5x po danu, svaki put pola sata. Oko 2h mu je budni prozor. Slomi me to uspavljivanje, mislim da 2h dnevno potrošim samo da ga uspavam.

Moja spava otp 6x po danu, nekad po pola sata, nekad sat-dva-čak i tri ☺️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Maza2010
    08. Veljača 2022. 23:19

Korana spava 2 do 3x po pola sata-sat i ako smo bili u šetnji obicno mi zaspe i odspava 3h nekada 4h, zavisi kako kad.
    A što se tiče uspavljivanja, sretna sam jer mi jako brze zaspe. Čim vidim da trlja okice, uzmem ju u ruke, dam joj dudicu, i za par sek je gotovai mogu ju spustiti.
    Navečer, nakon bočice (na ad smo, aptamil) isto pričekam da krene trljat okice, dudica u usta, stavim je u krevetić, i obično jako brzo zaspe..nakon nekog vremena joj izvadim i dudicu ili ju sama izbaci.

🙋🏻‍♀️ 33g 🙋🏻‍♂️ 41g 👧🏼 3g

Mišić
    09. Veljača 2022. 00:19

Missy sretnih 6 mjeseci curki! 🥳🥳 stvarno vrijeme leti.
    Sanja eee to je moja hranilica!  🤣😆 (kinderkraft, je li) evo jos jednom preporucujem 😃 
    Sanjarka moze, nadam se da cu stici natipkati ili cu samo slikati u grupi (a vidila si moj rukopis 🤣) 
    Buhtlica ma kako je samo slatka! 😍😍😍

daniella2207
    09. Veljača 2022. 00:43

Missy sretan 6 minic
    Buhtlica preslatka je
    Bas sam gledala malo te hranilice i  mislim da cu i ja uzeti tu Kinderkraft😀
    Pregledi mi smo bili sa 1,3 i sada idemo s 5...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7
    09. Veljača 2022. 02:10

Dobto dosle cure 🥰
    Cure, hvala za sve preporuke hranilica. Kod bake i dide definit. Ikea. 
    Kolica moja je pocela protestirat u kolicima😂 cim se izvadi i zvirka okolo mirna je.😆 od 6 mj cu je u sportsko sjedalo, ima tri nagiba. 
    Spavanje po danu gledam da je budna max dva sata i gledam je leci dok ne pozivcani😂 nekad spava 15 min, pola sata, sat.. 

• sunce7
    09. Veljača 2022. 02:11

Missy veliiikih sest😍 pravilis li trenutno popularan trend pola torte? 😂😂

• sunce7
    09. Veljača 2022. 02:14

Recepti za nadohranu fejs grupa domace kasice za bebe, netko je od clanica neki dan stavio slike/recepte za prvih mjesec dana uvodenja prehrane, odlicne kombinacije, samo sam prepisala.😂 pa pogledate tamo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani