Što se tiče hranalice, naručila sam još dok je bio Black friday Stokke Tripp Trapp hranilicu. Tako da je nešto jeftinije koštala. Samo mora se dodatno naručiti jastučić za sjedalo i samo sjedalo koji na drveni dio postolja za sjedenje. Isto sam čitala dosta recenzija i ekipa je zadoovljna s tom hranilicom, pa se nadam kako ćemo biti i mi. Iako moram pričekati da se samostalno posjede kako bi mogka nju, budemo vidjeli do kada ćemo čekati. 😁
Ja ne mogu docekat da sjedne i da mogu hranilicu, ali tko hna kad ce to biti. Ja nisam spretna za to u krilu, jos mi ona gura prste u zdjelicu pa hvata zlicu pa dira sebe i sve oko nas, svinjac na kaucu 😂
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Mateja hvala tii ❤️ mi smo isto išli sa muesec dana, pa dva i sad kad napuni 4 mj onda idemo opet ☺️
Pričatee o hranilicama, mi smo dobili ovu na poklon za krštenje, pa neznam još kakva je al čini se super 🤭 https://ibb.co/0Kqws9T
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Mateja hvala tii ❤️ mi smo isto išli sa muesec dana, pa dva i sad kad napuni 4 mj onda idemo opet ☺️
Pričatee o hranilicama, mi smo dobili ovu na poklon za krštenje, pa neznam još kakva je al čini se super 🤭https://ibb.co/0Kqws9T
I mi isto tako s kontrolom... 1 mjesec, 2, 4, 6 i ne znam kako dalje. Mislim čak s godinom dana, po potrebi ranije. Dobili smo onaj plan sistematskih pregleda.
-
Hranilica - meni se sviđa Kinderkraft Fini. Netko je stavio sliku ili link na prijašnjim stranicama. Cjenovno okej, uklapa se u prostor, jednostavna i ne zauzima puno mjesta 😃
Još ću malo pogledat, imam vremena. Ali ta mi je baš zapela za oko 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav svima.
I ja vas od nedavno čitam i pratim.
Mama sam predivne curice male zvjerkice Korane, koja je rođena 18.11. U Zg, točno sa 40tt, sa 3220g i 49cm.
Na pregledu sa 2mj, imali smo 4950g i 55cm.
Planiram se javiti miss.sanjarki za dodavanje u wa grupu.
Ako će te nas prihvatiti :)
🙋🏻♀️ 33g 🙋🏻♂️ 41g 👧🏼 3g
Koji su to slatkiši svi redom 🥰❤️🍬🍭🧁
Ne znaš koji je slađi 🤗 Sve vesele bebice.
Mi smo kod pedijatra 1,2,3(zbog cijepiva za rotavirus),4,6. No sve je to ok i brzinski nešto pa ne znam kako bi izgledalo da ima problema.
Nas je zakačila korona. Ne znam ni točno kad je krenulo, ali danas je već puno bolje. Iskreno sad tek vidim kako je mamama kad su bolesne 🙈 Baš me pokosilo. Temperatura, kosti bole, grlo, nos curi. Prvo je S u petak imala 37.3 i bila je stvarno iscrpljena. Iskreno se nadam da je to bila njena reakcija na virus i da nas ne čekaju dodatna iznenađenja.
💃36 🕺38
👶26.10. 💓Sara
Što se tiče hranalice, naručila sam još dok je bio Black friday Stokke Tripp Trapp hranilicu. Tako da je nešto jeftinije koštala. Samo mora se dodatno naručiti jastučić za sjedalo i samo sjedalo koji na drveni dio postolja za sjedenje. Isto sam čitala dosta recenzija i ekipa je zadoovljna s tom hranilicom, pa se nadam kako ćemo biti i mi. Iako moram pričekati da se samostalno posjede kako bi mogka nju, budemo vidjeli do kada ćemo čekati. 😁
Ja ne mogu docekat da sjedne i da mogu hranilicu, ali tko hna kad ce to biti. Ja nisam spretna za to u krilu, jos mi ona gura prste u zdjelicu pa hvata zlicu pa dira sebe i sve oko nas, svinjac na kaucu 😂
I mene je strah te pozicije u krilu, isto nisam spretna.
Ma opcenito me dohrane strah, da ne bih nesto zeznula.😂
Ali uskoro cemo vidjeti kako ce to sve ici.
Ali da, moze potrajati negdje do 8. mjeseca dok se ne posjednu.
🤦🏼♀️😂
Pozdrav curke 🙋🏼♀️
Jučer sam napisala dugačak post, i na kraju sam skužila da mi se uopće nije objavio. 😤
Sunce7 i SweetDream curice su med medeni! ❤️😘🥰😍 Koliko samo kosice imaju obje, čudo. 🤩🤩
Missy88, ajme pa sretnih velikih 6. mjeseci! 🤩😍🥳 Kao da si jučer rodila. Još se sjetim kad si nam pisala. Vrijeme ide kao ludo. 🥲
Sanja0508, Mišić i Sanjarka88 - hvala na preporukama, baš ću ići škicnuti inhalatore. 😄
Angelly, nadam se da je malac danas bolje ? Nek brzo ozdravi. ❤️
Kupanje - mi isto još kupamo u kadici, ali mislim da je vrijeme da uzmem nastavak i bučnem ju pod tuš. Premala joj je kadica i počela se igrati i prskati sa vodom. 😂 Kao mala 🐸.
Sanja0508, ne boj se, ajde na wa s nama. Zbilja nam je zabavno i svašta međusobno dijelimo. 😃 Ja zbilja puno učim od cura, sve nesebično dijele razne informacije i baš mi je od koristi. Tako da, dođi nam.. 🤗
Hranilica - (btw Mišić, to je i moja mantra da se lijepo uklopi u prostor 😂 - tako da, razumijem te ženo. 😊) ja škicam Nomi hranilicu. Divna mi je, ali cijena nije..ali svejedno mi je na vrhu popisa. 🙈😅
https://cutiecloud.com/proizvod/nomi/
—————————————————
Da vas pitam, jel vi sa bebačima svaki mjesec idete pedijatru ? Mi smo bili sad krajem 1. mjeseca i naručila nas je tek na kontrolu i cijepljenje 21.03. Dok vas čitam čini mi se da vi idete nekako češće što mi je skroz ok.
Šaljem svima pozdrave. 🤗❤️
Mateja, mi smo bili sa 2. mjeseca (18.01.) I sad smo naruceni s 4. mjeseca (18.03.). Mislim da se ne ide svaki mjesec na pregled.
Dobrodosle na forum nove cure i bebe 🙌🍀
Što se obaveznih pregleda tiče ovde je ovako, predpostavljam da je i u Hr slično ako ne isto:
U2 između 3-10 tjedna života
U3 izmedju 4-6 tjedna
U4 između 3-4 mjeeca
U5 između 6-7 mjeseca
U6 između 10-12 mjeeca
U7 između 21-24 mjesec
U8 između 43-48 mjesec
U9 između 60-64 mjesec
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Super, još novih mama 😁
Sanjarka - M je rođen 11.9. u Zagrebu. Možda bi trebali u ljetne bebe, ali mi se čini da su one puno ispred nas, već duže vrijeme su u dohrani pa sam došla kod vas 😁
Angelly - nadam se da je danas još bolje.
Missy - Moj je sličan, par dana mu se ne da ništa, onda jedan skroz aktivan. S tocno 4 se okrenuo na trbuh ali nazad još nije svladao. okrenuo se je par puta ali sam sebe iznenadi, uglavnom plače da ga okrenem 😅
Trenutno je u fazi pokušavanja papanja stopala. Primakne blizu usta ali još ne može strpati, pa se ljuti.
Tracy - preeedobro. Hvala na linkovima, baš ću si naručiti.
———————-
Isto jedva čekam da se posjedne, čak najviše radi kolica. Imam dojam da mu je ležeći dosadan pa se ne voli baš voziti. Nadam se kad sjedne da će htjeti biti duže u kolicima.
Koliko dugo i koliko često vam bebe spavaju po danu?
Moj spava i po 5x po danu, svaki put pola sata. Oko 2h mu je budni prozor. Slomi me to uspavljivanje, mislim da 2h dnevno potrošim samo da ga uspavam.
Sortiraj odgovore
Najstariji