Ponosna.mama nije ti kasno za sum, dobro ti je kuma rekla da se gleda tek oko godine (ako pedijatar procijeni da je benigni). Sin mi ga ima i tek nam je dr rekla da ga cuje kad je imao godinu dana i uputila nas na pregled. Prvo se prati hoce li nestati sam od sebe, a tek onda se salje na pregled kod djecjeg kardiologa.
Sto se tice temperature, ona naraste za par sati od cijepljenja (po iskustvu drugih, moji nisu imali reakcije). Mozes joj slobodno staviti pola cepica za svaki slucaj (nasa pedijatrica savjetuje staviti ga po dolasku kuci kako bi se sprijecila moguca temp).
Sanjazelim ti brzo ozdravljenje! 🍀
Daniella preslatka je i predivna haljinica! 😍 mi smo isto odgodili krstenje za proljece 🙈
Ma valjda ce to onda bit ok, nije mi dr.bas bila zabrinuta.
Lara taman jede, nije vruca tako da ocito nece ni ona imat fibru ☺️
Sretan 5.minic, kako je to brzo proslo 🥰
Sanja0508sada je sve teze izbjeci tu koronu,svaki drugi je zarazen,drago mi je da ste dobro, tu izolaciju cete nekako izgurati bitno da ste dobro🙏
Zarabas si me nasmijala🤣😅
Korina je isto tako glavu u samu jednu stranu,pedijatrica nam je samo rekla da je vise animiramo s druge strane i nista nije pomagalo dok nisam skuzila da prati moj mob,onda sam je stavljala na stomak ona bi okrenula glavu u desno i onda joj pokazem mob i ona za svjetlom u lijevo skroz okrene glavu tako da moze samo joj se nije dalo i tako sam joj par puta na dan i sada vec okrece i sama. Znam da nije bas pohvalno da gleda u mob ali jedino sam je tako uspila nagovoriti da se okrece i na drugu stranu,sada vise ne prakticiramo jer se sada okrece bez problema.
Sada smo odradile slikanje za 4 mjeseca,jedva sam je uspila uslikati,gospođica si dize haljinu rukama🤣🤣
https://ibb.co/1XTdGLj
https://ibb.co/4PFmgK8
Preslatka je 😍😍😍😍😍
Ovako nesto ja gledam njoj uzet za krstenje
I ja sam planirala za krstenje je obuci ali odgodili smo krstenje tamo za proljece radi ove korone sada a haljina je broj 62 tako da evo bar da imamo fotku za uspomenu🤣
Inace haljina je sa stranice mali anđeo ima bas lijepih😍
Vidim da mi je poznata, tamo i ja gledam za uzet. Mislim se između alivia i aneta 😍
Al meni triba broj 68, ako ne i 74 do tada 🙈
Da imaju stvarno lijepih haljina,e gledala sam aneta lijepa je😍
I mi smo vec s robom na 68, jos nesto nam stane 62,pa smo danas jedva zakopcali haljinu🤭
Ja cu ipak krstenje prije korizme, 27.2., bit ce nas samo 20ak, najuzi krug obitelji tako da se ne bojim korone jer smo svakako svakodnevno skupa. Ona je sad s dva ipo miseca na 68, ko zna sta ce bit za misec dana 🙈
Jutroooo 😊
Mene dijete počastilo spavanjem 21-6 🎉
On zaspao opet, a ja uzivam u miru i tišini.
Zato jučer preko dana nekih 5 puta po 10 min ( na meni naravno) i to je to 🤦🏻♀️
Sunce Eva je premedena 😍 tamnoputa ljepotica 🥰
Zara haha da, iz smijeha u plač bez ikakve pauze između 🤣🤣🤣 presmiješni su haha. Jel i ova noć prosla dobro? 😊
Jackie mi smo mlađi. No ne treba se jos okretati sa 3mj ne brini. Meni se L. Počela okretati sa 7mj tek, a P. Sa 5ipo 🤷🏻♀️ to je tako individualno. A da je hipo ili hiper primjetilo bi se i kod drugih stvari. Uvijek mozes raditi vjezbice 😊
Ponosnamama i mi se krstimo 27.2 😆 i nevista teža i višja ( jel se tako kaze? 🤣) Od zeta, nije dobro 😁
Šum na srcu zbog rupice ima puno beba nemoj se brinuti oko toga. A sta se glavice tiče mozda samo ne zna da je moze dignuti 😅 evo Luke jučer a prije 2 dana je uopće nije dizao , samo bi je prebacivao lijevo- desno po povrsini https://ibb.co/tzsz9FR
Ali neka ode na pregled, nije ni to loše malo provjeriti 😊
MARELA dojenje / izdajanje je prestalo s mjesec dana. Pije ad hipp pre. Nadam se da je noć bila mirna bez velikih suza 😊
Sanja brzo ozdravite 🤞💪🤗
Daniella ajme kako je divnaaaaa 😍 koji outfit 🤩
Mišić sretan vam 5. Minić 💜 kako to vrijeme leti....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanja0508sada je sve teze izbjeci tu koronu,svaki drugi je zarazen,drago mi je da ste dobro, tu izolaciju cete nekako izgurati bitno da ste dobro🙏
Zarabas si me nasmijala🤣😅
Korina je isto tako glavu u samu jednu stranu,pedijatrica nam je samo rekla da je vise animiramo s druge strane i nista nije pomagalo dok nisam skuzila da prati moj mob,onda sam je stavljala na stomak ona bi okrenula glavu u desno i onda joj pokazem mob i ona za svjetlom u lijevo skroz okrene glavu tako da moze samo joj se nije dalo i tako sam joj par puta na dan i sada vec okrece i sama. Znam da nije bas pohvalno da gleda u mob ali jedino sam je tako uspila nagovoriti da se okrece i na drugu stranu,sada vise ne prakticiramo jer se sada okrece bez problema.
Sada smo odradile slikanje za 4 mjeseca,jedva sam je uspila uslikati,gospođica si dize haljinu rukama🤣🤣
https://ibb.co/1XTdGLj
https://ibb.co/4PFmgK8
Preslatka je 😍😍😍😍😍
Ovako nesto ja gledam njoj uzet za krstenje
I ja sam planirala za krstenje je obuci ali odgodili smo krstenje tamo za proljece radi ove korone sada a haljina je broj 62 tako da evo bar da imamo fotku za uspomenu🤣
Inace haljina je sa stranice mali anđeo ima bas lijepih😍
Vidim da mi je poznata, tamo i ja gledam za uzet. Mislim se između alivia i aneta 😍
Al meni triba broj 68, ako ne i 74 do tada 🙈
Da imaju stvarno lijepih haljina,e gledala sam aneta lijepa je😍
I mi smo vec s robom na 68, jos nesto nam stane 62,pa smo danas jedva zakopcali haljinu🤭
Ja cu ipak krstenje prije korizme, 27.2., bit ce nas samo 20ak, najuzi krug obitelji tako da se ne bojim korone jer smo svakako svakodnevno skupa. Ona je sad s dva ipo miseca na 68, ko zna sta ce bit za misec dana 🙈
Ma super,prava cura nema sta ,74 vjerovatno😅a nas krug obitelji je nas 30 sigurno,neki nam rade u bolnici neki u vrticu tako da se i druzimo ali ne bas puno,jer svako toliko nam je netko pozitivan jos se cudim da nismo pokupili i mi...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutroooo 😊
Zara haha da, iz smijeha u plač bez ikakve pauze između 🤣🤣🤣 presmiješni su haha. Jel i ova noć prosla dobro? 😊
Jackie mi smo mlađi. No ne treba se jos okretati sa 3mj ne brini. Meni se L. Počela okretati sa 7mj tek, a P. Sa 5ipo 🤷🏻♀️ to je tako individualno. A da je hipo ili hiper primjetilo bi se i kod drugih stvari. Uvijek mozes raditi vjezbice 😊
Ponosnamama i mi se krstimo 27.2 😆 i nevista teža i višja ( jel se tako kaze? 🤣) Od zeta, nije dobro 😁
Šum na srcu zbog rupice ima puno beba nemoj se brinuti oko toga. A sta se glavice tiče mozda samo ne zna da je moze dignuti 😅 evo Luke jučer a prije 2 dana je uopće nije dizao , samo bi je prebacivao lijevo- desno po povrsini https://ibb.co/tzsz9FR
MARELA dojenje / izdajanje je prestalo s mjesec dana. Pije ad hipp pre. Nadam se da je noć bila mirna bez velikih suza 😊
Sanja brzo ozdravite 🤞💪🤗
Mišić sretan vam 5. Minić 💜 kako to vrijeme leti….
Cestitam za spavanje,presladak je,kako drzi glavicu gore😍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutroooo 😊
Sanja brzo ozdravite 🤞💪🤗
Mišić sretan vam 5. Minić 💜 kako to vrijeme leti….
A ja se bas mislim nocas u 4 poslat kako te nema i prođe mi kroz glavu mozda L.spava 😊
Je, nevista raste ka iz vode, al stic ce on nju kasnije 🥰 Ne mogu virovat kako lipo i visoko drzi glavu, nepojmljivo mi je da ona to napravi za 10ak dana 🙈
Ja mislim da nju pritezu obrazi 😆😆
Jutric svima! 🤗
Ponosna.mama je li noc dobro prosla? 🤗 nadam se da je sve bilo ok.
Sanjarka ma vidi ti frajera! 😍 tako se i moja nije htjela podignuti pa pa se odjednom samo digla. (I nju pretezu obrazi 🤣)
I hvala vam! 🤗🤗 bas je proletilo! Jutros ju gledam i ne mogu vjerovati da je ovdje vec 5 mjeseci. 🧐😍🥺
Ponosna mama i mi stedimo desnu stranu.. a kakve to vjezbice radis? I nama isto glava visi kad ga se dize s leđa. Rekao nam doktor zasad samo baby handling. Vidjet cemo oko 4 mjeseca dal ce trebat vjezbice.
Ne radim jos nikakve vjezbe, buhtlica radi. Meni je rekla da se red u fizijatra ceka otprilike misec dana pa cemo taman doc na red kad bude imala 3ipo-4 mj.da vide oce trebat vjezbice.
Mi smo već krenili u fizijatra, jučer bila na firulama, i čekamo fizioterapeuta da nas nazove za prve vježbice. Ić ćemo jednom tjedno ali ću ja zvat privatno ženu da mi dolazi kući isto malo pokazivat. Naša ima asimetriju, preferira desnu stranu ali ne ide joj glava ukrivo, nego samo rukicom ne radi sve i vraća je unazad na trbuščiću. Malo je kruta, tipa već se odguruje nogama a nebi smila, već se vrtelja i POKUŠAVA POSJEST ?! i propuzat i tako to šta triba zaustavljat jer je nepoželjno još ovako rano.
Ja se moram pojadat jer ne znam vise sta da radim!
Moj Teo vise nece u jaje i nece se vozit u autu! To je vristanje na najjace. A donedavno smo se vozali kad je bio uznrmiren pa se smirio i spavao u voznji.
Isto tako nece u kosaru za setnju. Plac cim ga stavim u nju. Probala i nosiljku, isto nece!
Moje djete se ne moze izvest van kuce!
Jedino je na rukama dobro! A ima preko 6 kila i vec je tezak za nosanje. Bas me to uznemirava jer nas ogranicava. Mozda je faza pa prode al ne mozemo bit u stanu stalno.
Ima li tko kakvu ideju sto probati?
Jutric svima! 🤗
Ponosna.mama je li noc dobro prosla? 🤗 nadam se da je sve bilo ok.
Sanjarka ma vidi ti frajera! 😍 tako se i moja nije htjela podignuti pa pa se odjednom samo digla. (I nju pretezu obrazi 🤣)
I hvala vam! 🤗🤗 bas je proletilo! Jutros ju gledam i ne mogu vjerovati da je ovdje vec 5 mjeseci. 🧐😍🥺
Noc je prosla super, budila se par puta za jest, standardno. Evo je spava na meni cilo jutro, ne daj Boze udahnit malo dublje odma se trza 🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji