Ponosna mama i mi stedimo desnu stranu.. a kakve to vjezbice radis? I nama isto glava visi kad ga se dize s leđa. Rekao nam doktor zasad samo baby handling. Vidjet cemo oko 4 mjeseca dal ce trebat vjezbice.
Ne radim jos nikakve vjezbe, buhtlica radi. Meni je rekla da se red u fizijatra ceka otprilike misec dana pa cemo taman doc na red kad bude imala 3ipo-4 mj.da vide oce trebat vjezbice.
Mi smo već krenili u fizijatra, jučer bila na firulama, i čekamo fizioterapeuta da nas nazove za prve vježbice. Ić ćemo jednom tjedno ali ću ja zvat privatno ženu da mi dolazi kući isto malo pokazivat. Naša ima asimetriju, preferira desnu stranu ali ne ide joj glava ukrivo, nego samo rukicom ne radi sve i vraća je unazad na trbuščiću. Malo je kruta, tipa već se odguruje nogama a nebi smila, već se vrtelja i POKUŠAVA POSJEST ?! i propuzat i tako to šta triba zaustavljat jer je nepoželjno još ovako rano.
A meni je rekla da se iden na skolsko upisat? A koga god pitan ide na firule..
I ona kad je stavis na stomak pokusava puzat i kad je drzis pokusava se dignit za sist
Niko se isto odguruje nogicama i čak mu i uspijeva. Može Napravit cijelu krug na krevetu tako. To je za zabrinut se? 😅
Super, još jedna stvar na popisu 😂
Marela čitala sam sve i svašta, al imam osjećaj da bi se izgubila kao osoba skroz da radim sve sto piše. Štrajk mjesecima nemam vremena cekat, evo iskreno. A bome ni promijenit 30 poza i ugođaja samo za jedan podoj. Imam tu i starije dijete koje me treba :(
A i mislim da se sas nakon bočice teško može Vratit na cicu, iako ju ja i dalje nudim prije svake bočice 😬
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Mia nemam pojma šta bi ti rekla. Možda da se sjedneš ti s njim iza dok se vozite pa ga pokušaš animirat nekako?
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ja se moram pojadat jer ne znam vise sta da radim!
Moj Teo vise nece u jaje i nece se vozit u autu! To je vristanje na najjace. A donedavno smo se vozali kad je bio uznrmiren pa se smirio i spavao u voznji.
Isto tako nece u kosaru za setnju. Plac cim ga stavim u nju. Probala i nosiljku, isto nece!
Moje djete se ne moze izvest van kuce!
Jedino je na rukama dobro! A ima preko 6 kila i vec je tezak za nosanje. Bas me to uznemirava jer nas ogranicava. Mozda je faza pa prode al ne mozemo bit u stanu stalno.
Ima li tko kakvu ideju sto probati?
Livia je imala tu fazu, prošlo je.😁
Uglavnom, kada se vozi u kolicima, onaj krov mora obavezno biti otvoren jer sada želi sve vidjeti i promatrati.
A što se vožnje tiče, kupila sam dječje ogledalo i gleda se u to i onda se smije, priča…
Možda pokušati s navedenim iako ne znači da će uspjeti.
Ali neka te tješi, sigurno je samo faza.
Boook cure, pisem vec treci puta! Nikako dovrsiti! 🙈😂
Mi smo na kraju imali blagu reakciju na cijepivo. To popodne je jadnicak bas bolno plakao, onda sam ga stavila u kolica i izasla s njim van da malo odspava. Predvecer je imao temperaturu 37,7, al nije mu pretjerano smetala, bio je vesel i smijao se. Preko noci je bilo sve ok.
Ponosna.mama, pitala si za buđenje i provjeravanje. To je i mene zanimalo, na kraju se on budio po svom nekom ritmu svaka dva, dva i po sata i nije bio vruc. Pedijatrica nam je rekla ako ima vise od 38 temp. da ga skinem u pelene i dam mu cicati da ne dehidrira. A od 38,5 ide pola čepića (Lupocet 120,).
Super sto Lara na kraju nije imala nikakve simptome.
Kupila sam prekjucer na kraju toplomjer Braun Thermoscan 7. Hvala cure za info o preciznosti tek nakon 6. mj. Mi smo u utorak provjerili prvo s njim i onda u guzu kad smo vidjeli da je povisena temp.
Kosa - Andro ima okolo kosicu od rođenja, po sredini od cela mu je otpala, ali sad raste nova. I iza ima rupu od lezanja naravno. 🙈
Sanja0508, super za blage simptome. Jos samo izdrzite izolaciju i onda ste mirni. 😉
Daniella, Korina je pravi bomboncic. Preslatka je. 🍬😍
Sanjarka, wow koji blok spavanja. Luki se fino naspavao. I super drzi glavicu, bas lijepo visoko. Bravo! 👏👏👏
Mišić, cestitam vam 5. minic! Kako vrijeme leti! 🥳🤩
Niko se isto odguruje nogicama i čak mu i uspijeva. Može Napravit cijelu krug na krevetu tako. To je za zabrinut se? 😅
Super, još jedna stvar na popisu 😂
Marela čitala sam sve i svašta, al imam osjećaj da bi se izgubila kao osoba skroz da radim sve sto piše. Štrajk mjesecima nemam vremena cekat, evo iskreno. A bome ni promijenit 30 poza i ugođaja samo za jedan podoj. Imam tu i starije dijete koje me treba :(
A i mislim da se sas nakon bočice teško može Vratit na cicu, iako ju ja i dalje nudim prije svake bočice 😬
Bumac, u pravu si, treba naci mjeru u svemu, pa tako i u tome, radis najbolje sto mozes, ali ako nista ne pali, tu je ad i izdajanje dok ide. A znaju i te Rode malo i pretjerat, pa ono,buzet neke stvari s rezervom😅😅
Mi smo nocas imali norijadu, za razliku od Sanjarke🤣🤣 - preslo je malo i na nas. Buđenje svako tolko, vise ni ne pamtim kolko , znam samo da sam svako malo skakala, dojila, sve cice mi je pojel, mucila ga je probava, na kraju se pokakao, pa smo jos i to sređivali🙃 i taman sam zaspala pol sata kad evo ga u pol 7 i gotovo, budan 100 na sat.
Za nagradu su mi starijeg poslali vec u 9 doma iz skole jer je rekao uciteljici da ga boli trbuh, ja napravila pravi harakiri da po kisi zgombam na brzaka bebu i sebe do skole, na kraju mu nije nis i plese mi lipo po glavi cijeli dan da mu je dosadno🙃🙃 kul
Nego, kako vama djeco draga dnevna spavanja? Kolko vam traje uspavljivanje? Opet ja dosadna s tim pitanjem😅😅
Ali dajte pls par primjera kako vi svoje uspavljujete, a da bude ucinkovito - znaci odspavaju bar sat vrem, a da nije na vama😅 aj sigurno vas ima😜😜😜
Zakaj vas to pitam, zato sto primjenjujem konstantno iste metode ko kad se rodio, a mislim da bi vec polako mogli upgrade-at nacin uspavljivanja, no slaba sam s idejama😅
Nego, kako vama djeco draga dnevna spavanja? Kolko vam traje uspavljivanje? Opet ja dosadna s tim pitanjem😅😅
Ali dajte pls par primjera kako vi svoje uspavljujete, a da bude ucinkovito - znaci odspavaju bar sat vrem, a da nije na vama😅 aj sigurno vas ima😜😜😜
Zakaj vas to pitam, zato sto primjenjujem konstantno iste metode ko kad se rodio, a mislim da bi vec polako mogli upgrade-at nacin uspavljivanja, no slaba sam s idejama😅
Uf ja ti necu bas bit od pomoci, ja svog stavim u kindu dam mu dudu i upalim Ewana i on spava za par min 😅 i odaspava prijepodne od 30min-1h a popodne 2h. Znam da ova faza nece vjecno trajat al uzivam dok traje 😂
Mia nemam pojma šta bi ti rekla. Možda da se sjedneš ti s njim iza dok se vozite pa ga pokušaš animirat nekako?
Mama je do sad to uspjesno radila al sad vise ne funkcionira. Kao da ga neka panika ulovi.
Sortiraj odgovore
Najstariji