Kako nas malo tipka ovdje nekako, a hrpa nas bila na trudnicama
Šteta 🥺
Ja nahranila dijete, čekam pravi momenat da ga spustim 😁
Natalija e super, moj je koronu imao točno s mjesec dana a cijepit ce se sa 2ipo.
Jackie ma bravo za velikog hrabrog M. 🥰😍 I super je napredovao, bas je veliki dečko 🙌
Hvala puno na screenshootovima 🥰 znači slijedi nam kroz koji dan jedan
Ivonakako si???
MARELA znači 5h it is 😅 je smo mi žene čudo. Moj muz da spava 4-5h noću po podu bi ga morala skupljati 🤣
O neredu u kući i živčanosti neću. Izgleda mi kao začarani krug…. Sve skupa. Jučer nam je bio ok dan pa sam uspjela dnevnu malo bolje srediti i malo okititi bozićnog ugodaja. Odmah mi je dan bio bolji 😁 a to da sredujes nakon 23h kod mene ne prolazi , ja zaspem navečer oko 21,22h čim Luki zaspe, ko zaklana 😏
evo da ne budes tuzna da nas malo tipka evo i mene u jutarnjoj ekipi 🤣 noc nam je prosla....i to je to..prosla 😂 mali spava ali se mrda, mase rukama, cvili i tuli cijelu noc ja naravno skacem na svaku tako da sam spavala po 20 minuta u prekidima cijelo vrijeme. u 3 je jeo, plakao, nosao se, pa opet plakao i na kraju odustao i zaspao. legli nazad i nastavio se mrdati, tuliti i cviliti. i spavala nisam nista. 🤦
sada sam otisla piti kavu i cekam da krene vriska.
tako da zene ima nas jos u mukama 🤣🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jutrooo zeniceee...i namaa dani i noci prolaze kako kad 🤦♀️🤦♀️ 😂😂 nekada zaspimo u 21h ii ne budimo se po 5-6satii,a zadnja 3 dana u dani mi spava 3 puta po 2 sata i onda je budan do 23-00h i ustaje oko 3-4 da jedee...pa nekada nastavii do 7...vecinom se budii 8 pola 9...
Mi nemamo problema kada se budi nocu da jede...taj ti se najedee i podrigne ii na ramenuu vec zaspao...i tako od prvog dana..
SANJARKA ja ti koristim ove dane kada mali spava da uradim i skuham 😂 jer inace budni prozori mog bebca su bili i po 6-7sati sa pauzama od 10min 🤷♀️🤦♀️😂 sadaje to proslooo aaa do kada ne znamo 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sanjarka88 samo ti nas pošpotaj i odmah ćemo krenuti više pisati. Mi kao i djeca, nekada treba vikati na nas. 😂
Taman se malac cijepio. 🥰
Curka koja je napisala za Frescopad…puno hvala! ♥️
Je li i vi spustite bebe da spavaju ako nisu podrignule? Mooj se zna drzati na ramenu bas dugoo ali zaspii i od podrrigivanja nista🤦♀️🤷♀️ ja ga spustim na stranu...sta da radim drugo....dijete soava ne mogu ga u 3h ujutru nosatii do 6h 🤷♀️🤣 jel pravim gresku?
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
E neka vas 😁
Kako god da okrenes vise manje smo sve u istim mukama 😅
Bit ce bolje.... tamo negdje za 3-4 godine 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ajmo malo o motoričkom i psihomotoričnom razvoju.
Moj se smije, "priča" aaaaa i khhhhh 🤣
Glavu na leđima vrti lijevo desno, dize noge visoko u zrak kad je raspoložen i "trči", prati pozorno sta mu pričamo gledajući nas direktno u oči, i pozorno prati igračke koje mu pokazujemo.
Jos se recimo ne prebacuje s leđa na bok. Kad su vaši to krenuli?
I glavu mi slabo dize na trbuhu dok je, to ćemo morati češće vejzbat
Cure pomoc, osjecam se katadtrofa, boli me glava, tresem se cijela, slabo mi uzasno i imam temperaturu 35,9. Sta da radim? Skuhala sam si caja i utoplila se ali ne pomaze bas. :/
Mirise na groznicu i uskoro skok temperature. Ja bih se utoplila, ili istusirala dosta vrucom vodom te cekala da kreme rasti temperatura I pratila da vidim koliki će biti skok. Kao dojilja (ako sam upamtila mozes brufen ili paracetamol). Što više caja, vode, uglavnom tečnosti da ne dehidriras? Na šta sumnjas? Prehladu, virozu? Kako si sada?
Ma otusirala se vrucom vodom i pala na 35,5 temperatura, popila jos jedan caj, nahranila malog i otisla leci i utopliti se i evo sad mi je bolje ujutro, hvala puno. Temperatura je 36,4 sad, sasvim normalna. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
I glavu mi slabo dize na trbuhu dok je, to ćemo morati češće vejzbat
Moj istoo svee to radii,samo sto ja svog uopste ne stavljam na stomak jer mi sve ispovraca odma...to moram da kazem doktoru...
I moj konstantno mice rukams i nogama nikada nije miram....samo dok spava,naravno 🤣
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Je li i vi spustite bebe da spavaju ako nisu podrignule? Mooj se zna drzati na ramenu bas dugoo ali zaspii i od podrrigivanja nista🤦♀️🤷♀️ ja ga spustim na stranu…sta da radim drugo….dijete soava ne mogu ga u 3h ujutru nosatii do 6h 🤷♀️🤣 jel pravim gresku?
Nop, ne praviš…barem mislim kako ne praviš jer i ja to tak radim Pa baš to što si napisala, ne mogu je nosati do jutra. Valjda nismo loše mame.😅😂😂
Moja je jutros počela štrajkat s hranom, baš sam se prepala jer nije mi to karakteristično za nju. Ali sam onda pročitala…netko je ovdje jučer stavio kako s 12 tjedana mogu štrajkati. Valjda je onda to taj skok u razvoju s 3 mjeseca. 🤷🏼♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji