🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Prosinac 2021. 16:15

SweetDream15

Cure jedno pitanje, bili smo nedavno na pregledu pedijatrici ugl sve super i uredu. Međutim pitala me je da li me je iko u bolnici pitao da li je ko u obitelji imao problema s kukovima, i kako nitko nije ugl rekla sam da mi je tata, njegovs sestra i moj brat imali.. na što je ona odg da će me poslati u oblnicu na uzv kukića zbog obiteljske amneze. I ošle u bolnicu, na uzv su kukići super i dužine koje trebaju biti, ali mi je pedijatrica tamo rekla da bi tribala čisto preventivno široko povijati bebu pa doći za 2 mj na kontrolu , inače se taj pregled i radi s 3 mj jer je tad najtočniji al ugl. Pa me zanima vaše mišljenje. Da li ju tribam povijati ili ne, mslm ako su joj kukići sad uredu, a čitala sam da je to gnjavaža bebe da to i ne pomaže toliko ukoliko ima problem. 2 mj povijat ju tako, baš mi žao, mene živcira to a kamoli nju 🙈

Ja ne znam sta bi ti rekla....
    Danas općenito vrijedi da se ne treba širiko povijat dok se ne utvrdi da dijete ima eventualno problem...
    Meni je patronožna rekla da bi ipak bilo dobro široko povijat
    Da neće odmoći...al eto ja nisam 🤷🏻‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tratinčica12
    14. Prosinac 2021. 16:19

https://ibb.co/fQZNVm7

https://ibb.co/zSx4HcS
    -
    Evo i naš bor 🎄🎄 i naljepši poklon 🎁🎁 koji smo mogli dobiti 🥰🥰❤❤
    -
    Kolači - nećemo imati baš puno gostiju. Ali sam mislila napraviti tortu s čokoladom i višnjama. Prijateljica mi baš poslala recept jučer 😊 super izgleda. Laka za napraviti, nema puno posla oko nje niti suđa 😅😅 takve torte i kolače i volim...što brže sa što manje nereda i suđa 😃😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

SamoMalo
    14. Prosinac 2021. 19:16

Evo da se malo javimo. Kad smo kod motorike, mi smo na preporuku pedice bili na pregledu fizijatra, dijagnoza je asimetrija trupa i lagani hiper. Nista prestrasno al je rekao da bolje vjezbamo da se razviju uredni motoricki obrasci i da ne kaska.. eto, budemo vjezbali malo. Inace mi se cinilo da sve uredno po psu radi ali eto.
    Inace ima 6kg i 64cm 

• Tienna
    14. Prosinac 2021. 20:41

Borovi su vam prekrasni svima  😍
    Prijavljujem da smo usred razvojnog skoka, beba ko da je u pms-u. Ja ne znam jel moguće da se naviknuo spavati na meni, ali skoro ga je nemoguće maknuti da se ne probudi za 5 min. Znam da je opasno, al budem stvarno već očajna u 4 ujutro i samo ga prebacim da bar malo odspavamo. Stavim ga na svoj jorgan, ogradim se jastucima da se ne mogu okrenuti i njega pokrijem njegovom dekicom da ne bi slučajno ga svojim poklopila u snu... jel ima netko slicnu situaciju? Ja sam uvijek se kunila da nema šanse da beba spava samnom i krevetu (radi sigurnosti) I evo me sad 🤯
    U petak imam pregled kod gin i mogu vam rec da se uopće ne veslim da netko cacka dole 😅
    I još jedno pitanje- sa vise strana sam dobila savjet da bebu ne navikavam na presvlačenja noći jer će se kao budit kasnije zbog pelena. Jel vi presvlacite bebe noći?  Ne mislim da se ukakila, tu nema govora jer bi ga odmah presvukla. Mislim na piskenje.
    I kad već pišem, ako netko traži klokanicu Tula na svojim stranicama ima veliki popust na neke nosiljke. Meni moja sutra stiže, isporuka ima je u par dana i besplatna poštarina 😊 https://babytula.eu/collections/sale-carriers

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    14. Prosinac 2021. 21:01

Ovaj font je kriminalan 🙄

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    14. Prosinac 2021. 21:05

Netko nekada je pitao koliko fizioloske stavljati bebi u nosic. Nama je ped rekla 2ml u svaku pa se toga držimo za sada 😊
    Bili smo privatno na snimanju kukova, sve je ok, ali ići ćemo i na šalatu na termin koji imamo idući mjesec za svaki slucaj

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

SamoMalo
    14. Prosinac 2021. 21:21

Moj malac spava sa mnom od prvog dana. Ja sam pak tak mirnija jer ga osjetim, cujem kak dise. Kad je nemiran smirim ga tak da stavim ruku na njega. Stavim ga da spava kod moje glave, ja se malo spustim tak da i ako ga prekrijem dekom bi ga prekrila po trupu. Ne presvlacim ga po noci ak nije ukakan.

• Tienna
    14. Prosinac 2021. 21:28

SamoMalo

Moj malac spava sa mnom od prvog dana. Ja sam pak tak mirnija jer ga osjetim, cujem kak dise. Kad je nemiran smirim ga tak da stavim ruku na njega. Stavim ga da spava kod moje glave, ja se malo spustim tak da i ako ga prekrijem dekom bi ga prekrila po trupu. Ne presvlacim ga po noci ak nije ukakan.

Nama je kinderbet odmah kraj mene i pokušavala sam staviti ruku na njega i sl, ali ne. Baš mora biti na meni da bi se umirio. Ja najviše volim da je u svom krevetiću, imam instaliran baby sense koji prati disanje pa se ne brinem radi toga barem

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Prosinac 2021. 22:42

Ja samo da javim da sam dobila prvi put nakon godinu dana 🤣🤣 zadnji puta imala 24.12.2020. 🤣🤣 etoo sad opet ispocetka svaki mjesec 🤦‍♀️🤣

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Tracy_
    14. Prosinac 2021. 23:12

Natalija91

Sanjarka88 samo ti nas pošpotaj i odmah ćemo krenuti više pisati. Mi kao i djeca, nekada treba vikati na nas. 😂
    Taman se malac cijepio. 🥰
    Curka koja je napisala za Frescopad…puno hvala! ♥️

Glad it helped! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.